• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar baba acil fikirler verin ... Evliliğim tehlikede :(:(:(

Kendini bu şekilde doldurup tüketceğine al karşına buraya nasıl yazdıysan aynen bu şekilde açık açık konuş anlat net bi şekilde. Ne demek ilgisizlik ya bu şekilde ömürmü geçer sana hayatı bu şekilde zindan etmeye hakkı yok. Neden evlenmiş o zaman yani.
Baktın konuştun olmuyo o zaman bırakırsın tek başına ne hali varaa görsün ister aklı başına gelsin ister gelmesin. Bide demişsin ya başkasımı var acaba die bu ihtimalide düşün, bi çaktrmadan araştr derim. Inşallah çözersiniz

Kendini bu şekilde doldurup tüketceğine al karşına buraya nasıl yazdıysan aynen bu şekilde açık açık konuş anlat net bi şekilde. Ne demek ilgisizlik ya bu şekilde ömürmü geçer sana hayatı bu şekilde zindan etmeye hakkı yok. Neden evlenmiş o zaman yani.
Baktın konuştun olmuyo o zaman bırakırsın tek başına ne hali varaa görsün ister aklı başına gelsin ister gelmesin. Bide demişsin ya başkasımı var acaba die bu ihtimalide düşün, bi çaktrmadan araştr derim. Inşallah çözersiniz
Araştiriyorum ama birşey çıkmıyor... Konuşacağım aynen

Konuşunca seni umursamaz dahada aynı davranışlarına devam ederse eğer bence aklını başını getir yani nasıl yaparsn bilmiyorum ama çok net ol karşısında

"Bana karşı davranışların çok değişti
Benimle ilgilenmiyorsun,dalıp dalıp gidiyorsun
Senin için endişeleniyorum
Ne oldu canın bişeye mi sıkkın,iş yerinde bi sorun mu var? " diye başlayıp verdiği cevaplara göre daha özel sorular sorabilirsin

"Bana karşı davranışların çok değişti
Benimle ilgilenmiyorsun,dalıp dalıp gidiyorsun
Senin için endişeleniyorum
Ne oldu canın bişeye mi sıkkın,iş yerinde bi sorun mu var? " diye başlayıp verdiği cevaplara göre daha özel sorular sorabilirsin

Tamam canım çok sağol konuşacağım ... Beni kaybetmekten korkmasını istiyorum ne diyebilirim

Valla ben olsam çokda yumuşak konuşmam kavgada etmem ama bıktığımı yorulduğumu gözüne sokarm yani, bu şekilde devam etmek istemediğini söyle, sen evde onun için ne ifade ediyosun seni düşünmek seninle ilgilenmek zorunda çünkü sen onun eşisin, ve sen o seninle ilgilensin die kendini yıpratmak zorunda değilsin derdi neyse söylesin. Sana bu hisleri yaşatmaya hakkı yok. Tek ihtaycı olan şey bence kaybetme korkusu , rahata bağlamş baya

Valla ben olsam çokda yumuşak konuşmam kavgada etmem ama bıktığımı yorulduğumu gözüne sokarm yani, bu şekilde devam etmek istemediğini söyle, sen evde onun için ne ifade ediyosun seni düşünmek seninle ilgilenmek zorunda çünkü sen onun eşisin, ve sen o seninle ilgilensin die kendini yıpratmak zorunda değilsin derdi neyse söylesin. Sana bu hisleri yaşatmaya hakkı yok. Tek ihtaycı olan şey bence kaybetme korkusu , rahata bağlamş baya
Çok sağol canım allah hepinizden razı olsun

sizi incitmek istemem ama sizden soğuması için illaki başka birini olması gerekmez yan.. bence bu konuyu aksatmadan eşinizi karşınıza alın ve konuşun baştanda yok birşey gibi cevapları istemediğini net bir şekilde belirtin.. başka sebepler ola blir moreli bozuk ola bilir, depresyonda ola bilir, size olan isteği azalmış ola bilir vs vs vs vs bunu eşinizle konuşun yani geçiktirmeden :KK14:

Ya aslinda sizinki olagan bi durumu büyütmek olmuş belki bu kadar üzerine gitmeseydiniz...
Bizimde bebekten sonra çok degişmişti...yataklar ayrildi cinsellik ilk 2 3, ay hic olmadi atni evin icinde 2 ev arkadasi gibi oldk...bebegin sorumlulugu cok dgustiriy..hayatiniz degisiyo cunki o aşik oldugu kadindan cok bir anne görüyoo ister istemez bebek odakli oluyoruz vs vs...ama siz üstüne gitmissiniz..
Ben kendi haline bırakmistim oglum 14 aylik ve biz 5 6 aydir normaliz elhamdülillah... Yataklarimiz hala ayri ama oda erken kalktigi icin uykusu bölünmesin diye bak bunuda üstrlemiyorum sonundabirlesicez inaniyorum cinselliktede sorun yoj ben biraz isteksizim...
Esinle konuş tek konuşmayla hersey hallolmayacak bunu bilerek konus üzerien geldigini vs anlat zamanla hersey oturacak vs gibi zamana yayan rahatlatan konusmalar yap

Back