- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Canım bana özelden o duaları atar mısın lütfen...Cnm bole seyler oldumu direk allaha Sığın icaksin yoksa kmsenin sana yarari olmz bnde dualar var isyersn sana vereym bnmde buna benzer sikintlarm oldu bnde bu dualari suya okurdm hep sonrada esime icirirdm inan bna smdi ole ki bna hayatnda hediye almayn kisi bna hediye aldi cok sasirdm güzel sozler soylemeye basladi cok degisti denemekte fayda var derim
Kızlar merhaba dün konuştum... Bizim evliliğimiz iyi gidiyor dedi herşey yolunda dedi sen düşünme dedi... Bebeğimiz var dedi ona odaklanıyoruz dedi.. Ondan dedi...iş güçde ekleniyor yoruluyorum felan dedi... Ben çok takıyormuşum ... Bende dedim herşeye zaman buluyorsun bana gelince yorgunum zamanın olmuyor dedim... Tmm öperim sarılım dedi çok geçmedi yanıma geldi işte yakınlaştık felan... İyi geçti diyebilirim ama ben artık ilgi göstermek istemiyorum içimden gelmiyor sanki iyice havalanıyor gibime geliyor kendimle savaşıyorum resmen çok mutsuzum yıprandım bunların hepsini dedim ama ne yazar... Galiba umursamayacağım artık zamana bırakacağım kızımın sevgisine odaklanacağım...arkadaşın verdiği surelere allaha sığınacağım... Sinirlenince beni çok kırıyor gereksiz şeyler söylüyor bana ... Daha yaşım kaç yoruldum ben ya çidden herşeyden herkesten vazgeçtim onun için karşılığa bakın ya rezil oldum gururum incindi resmen... Offfff yine karıştım ben kafayı yemek üzereyim... Tavsiyelerinizi okudum sorularda vardı umarım cevaplanmış olmuştur... Konuşsam ne yazar sabah yine tartıştık gereksizzz yere ben artık ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim hiçbirini hakketmedim... Ona kadınlık hakkımı helal etmiyorum
Kızlar merhaba dün konuştum... Bizim evliliğimiz iyi gidiyor dedi herşey yolunda dedi sen düşünme dedi... Bebeğimiz var dedi ona odaklanıyoruz dedi.. Ondan dedi...iş güçde ekleniyor yoruluyorum felan dedi... Ben çok takıyormuşum ... Bende dedim herşeye zaman buluyorsun bana gelince yorgunum zamanın olmuyor dedim... Tmm öperim sarılım dedi çok geçmedi yanıma geldi işte yakınlaştık felan... İyi geçti diyebilirim ama ben artık ilgi göstermek istemiyorum içimden gelmiyor sanki iyice havalanıyor gibime geliyor kendimle savaşıyorum resmen çok mutsuzum yıprandım bunların hepsini dedim ama ne yazar... Galiba umursamayacağım artık zamana bırakacağım kızımın sevgisine odaklanacağım...arkadaşın verdiği surelere allaha sığınacağım... Sinirlenince beni çok kırıyor gereksiz şeyler söylüyor bana ... Daha yaşım kaç yoruldum ben ya çidden herşeyden herkesten vazgeçtim onun için karşılığa bakın ya rezil oldum gururum incindi resmen... Offfff yine karıştım ben kafayı yemek üzereyim... Tavsiyelerinizi okudum sorularda vardı umarım cevaplanmış olmuştur... Konuşsam ne yazar sabah yine tartıştık gereksizzz yere ben artık ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim hiçbirini hakketmedim... Ona kadınlık hakkımı helal etmiyorum
Suyu eşim mi içmesi lazımKarı koca arasındaki soğukluğu gidermek,aralarındaki sevgiyi artırmak için;
Taha suresinin 39.ayeti olan; ” Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni” 41 defa bir suya okunur ve içilir.
Bir kimse eşinden yakınlık ve sevgi göremiyorsa bir bardak yada sürahi suya“786 defa Bismillahirrrahmanirrahim” okuyup içirir ise,eşi ona karşı sevgi ve iliği duyar.Bu işlem 7 gün devam edilirse çok daha faydalı olur.
Eşler Arasında Muhabbet İçin Dua
EŞLER ARASINDA MUHABBET İÇİN DUA
Eşler, bazen istemeseler de, aralarına soğukluk girer. İşte eşler arasındaki muhabbeti arttırmak için dua aşağıdakidir. Mutlaka faydalanılmalıdır;
Karı koca arasında muhabbet için :
kem terekû min cennatin ve uyûn duahn sûresinin 25.ayeti 21 veya 71 defa en aksi kocaya bile okunsa son derece uysal olur biiznillah
Dini içerikler yasak sitede arkadaşım..Yanlış anlama sakın ceza almanı istemem o yüzden uyarayım dedim..Duaları özelden gönder istersen.Allâhümme ellif beyne kulûbinâ
Ve aslih zâte beyninâ
Vehdinâ sübüles-selâmi
Ve neccinâ minez-zulümâti ilen-nûri
Ve cenn----l-fevâhışe mâ zahara minhâ ve mâ betane.
Allâhümmehfaznâ fî esmâ’ınâ ve ebsârinâ ve ezvâcinâ
Anlamı: Allahım! Kalplerimizi birleştir (bize ayrılğıa düşürme) Aramızı/sosyal ilişkilerimizi düzelt. Bizi doğru yola ilet. Bizi (şirk, küfür ve nifak) karanlıklarından kurat, (iman ve İslam) aydınlığına çıkar, bizi her türlü çirkinlik ve edepsizliğin açığı ve gizlisinden uzaklaştır..
Allah’ım! Kulaklarımızı, gözlerimizi ve eşlerimizi (her türlü kötülükten ve günahtan) koru. (İbn Hibban, Rakaik, No: 996)
Dini içerikler yasak sitede arkadaşım..Yanlış anlama sakın ceza almanı istemem o yüzden uyarayım dedim..Duaları özelden gönder istersen.
Değişken..
İlgisiz. .
Saygısız..
bir koca ..
Bebeği de ortak istemişsinizdir heralde. .
Allah yardımcınız olsun. .
Mesleğiniz varmı?
Yada aileniz size destek mi?
Ortak istekti evet... Mesleğim var... Ailem destek evet
Kurtarmak istiyorum birşeyler yapmak istiyorum onu çok seviyorumBoşanmayı düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?