- 24 Ağustos 2019
- 2.727
- 8.430
Aldatan tarafından bakıldığında çok doğru tespitleriniz. Eminim eşimde böyle isterdi. Ama her insan farklı. Ben beceremedim beceremiyorum bu durumu.
Bu durumu kendim bizzat olduğu gibi anlattım terapiste ve terapist eşime bir süre bunlar çok normal ve bu süreyi siz değil eşiniz belirleyecek dedi. Dediklerinden tatmin olduğum nadir cümlelerden biriydi. Eşim de çok haklı ve herşeye razıyım ben kendime güveniyorum, bedel ödemek istiyorum ve başaracağım dedi. İlk kez bu kadar samimi geldi belki de bilemiyorum
Ama aldatan açısından benim tavrım gerçekten sizin de dediğiniz gibi yıkıcı. Sürekli başa sarmak bu çok doğru. Fakat şuan eğer zaman verdiysem ve bu süre zarfında birşeye karar verirsem nasıl ki ben bunun sonucunda mahvoldum ve bu bana patladıysa aynı şekilde eşim de bunun sonucuna sabretmek zorunda.
Şuan boşanmaya çok yakınım evet herkese aileme eşime de bunu dedim ama eğer minicik bir ihtimal varsa (ki terapist test sonucuna dayanarak böyle bir ihtimal mümkün ama eşimin tavrı ve benim olanı olduğu gibi bir gün kabul etmemle mümkün olacak dedi) eşim de yaptıklarının bedelini ödeyerek sabredecek. Sabretmiyorım bitti dediği noktada şuan zaten pamuk ipliğindeyiz zerre minnet etmem. Açık açık da konuştum.
Bu arada üşenmeyip okuduğunuz için gerçekten teşekkür ederim..
Erkek aklı belki elinde kanıtların olduğunu bildiği ve boşanma gibi bir durumda uğrayacağı zararın önüne geçmek için şu an pişman rolü de oynuyor olabilir. Aklına kurt düşürmek, fitne fesat çıkarmak değil maksadım yanlış anlama lütfen. Ama sen kadınlık gururunun onurunun incinmişliğiyle fütursuz tavırlar sergilemeye devam edersen onun gerçekten mi mahsuscuktan mı pişman olduğunu hiçbir zaman anlayamazsın. Kabullenilebilir bir durum değil elbette hak veriyorum ama madem tercihini bu yönde yaptın daha temkinli yaklaşmanı bu sivri tavırlarını bir kenara bırakıp daha yumuşak yaklaşmanı ve öyle gözlemlemeni tavsiye ediyorum.Aldatan tarafından bakıldığında çok doğru tespitleriniz. Eminim eşimde böyle isterdi. Ama her insan farklı. Ben beceremedim beceremiyorum bu durumu.
Bu durumu kendim bizzat olduğu gibi anlattım terapiste ve terapist eşime bir süre bunlar çok normal ve bu süreyi siz değil eşiniz belirleyecek dedi. Dediklerinden tatmin olduğum nadir cümlelerden biriydi. Eşim de çok haklı ve herşeye razıyım ben kendime güveniyorum, bedel ödemek istiyorum ve başaracağım dedi. İlk kez bu kadar samimi geldi belki de bilemiyorum
Ama aldatan açısından benim tavrım gerçekten sizin de dediğiniz gibi yıkıcı. Sürekli başa sarmak bu çok doğru. Fakat şuan eğer zaman verdiysem ve bu süre zarfında birşeye karar verirsem nasıl ki ben bunun sonucunda mahvoldum ve bu bana patladıysa aynı şekilde eşim de bunun sonucuna sabretmek zorunda.
Şuan boşanmaya çok yakınım evet herkese aileme eşime de bunu dedim ama eğer minicik bir ihtimal varsa (ki terapist test sonucuna dayanarak böyle bir ihtimal mümkün ama eşimin tavrı ve benim olanı olduğu gibi bir gün kabul etmemle mümkün olacak dedi) eşim de yaptıklarının bedelini ödeyerek sabredecek. Sabretmiyorım bitti dediği noktada şuan zaten pamuk ipliğindeyiz zerre minnet etmem. Açık açık da konuştum.
Bu arada üşenmeyip okuduğunuz için gerçekten teşekkür ederim..
Yooo linçlerden linç beğeniriz. Hemen boşan deriz. Yalansa yalan deyin. Bir kişi bile çıkıp da terapiste gidin, evliliğiniz yoluna girer yazar mı? Deney yapalım madem, aldatma temalı ilk konuya bu öneriyi yazayım ben ve gelecek beğenmedimleri, linçleri hep beraber sayalım. Var mısınız?Affedilebilir kafasında olanlar buna ne cevap verir merak ediyorum.
Cinsel ihtiyaçları karsilanmayan bir kadın, eşini sanal seks ile aldatsa, reelde bir şey olmamiş affedilebilir diyebilecekler mi?
Erkek erkeğe de bunu yapıyor. Emin olun hemcinslerinden gördüğü baskının yarısını biz zor görüyoruz. Aldatılan kadına acınır, aldatılan erkekle dalga geçilir. "Boynuzlu " kelimesi daha çok erkeklere kullanılıyor, kadına özel bir kelimesi yok bu toplumun.Yooo linçlerden linç beğeniriz. Hemen boşan deriz. Yalansa yalan deyin. Bir kişi bile çıkıp da terapiste gidin, evliliğiniz yoluna girer yazar mı? Deney yapalım madem, aldatma temalı ilk konuya bu öneriyi yazayım ben ve gelecek beğenmedimleri, linçleri hep beraber sayalım. Var mısınız?
Konu sahibi ben de seni aldatacağım dedi diye, bir üye sen kadınsın, üstüne anasın yapma yazmış.Yav ne alaka, delirtmeyin beni ne alaka? Bıktım bu çifte standarttan ya. En çok da kendi kendimize bunu yapmamızdan.
İyi de Katip, aldatan erkeği namus gerekçesi ile öldüren kadınları üçüncü sayfalarda görmüyoruz biz. Ama kadınları görüyoruz. Benim gıcık olduğum nokta bu. Tamam, boynuzlu diyorlar, baskı yapıyorlar. Erkek de dehşet saçıyor. Madem bu olay o denli affedilemez bir şey, niye kadına gelince bir kereden bir şey olmaz denecek kadar önemsizleştiriliyor?Erkek erkeğe de bunu yapıyor. Emin olun hemcinslerinden gördüğü baskının yarısını biz zor görüyoruz. Aldatılan kadına acınır, aldatılan erkekle dalga geçilir. "Boynuzlu " kelimesi daha çok erkeklere kullanılıyor, kadına özel bir kelimesi yok bu toplumun.
Rosa o öldürür gebertir dediğin tiplerin bırak öldürmek, karısını takas ettiğini de bilirim oralara girmeyelim gece gece.:) Bu çok uç oldu, bi tanesi karısını kovdu sonra babasının evinden geri aldı. Neden? Ev, çocuklar, kümesteki tavuk, ormanda tomruk üstüne kaldı hep, pavyon kahvehane gezemez oldu gt herif.İyi de Katip, aldatan erkeği namus gerekçesi ile öldüren kadınları üçüncü sayfalarda görmüyoruz biz. Ama kadınları görüyoruz. Benim gıcık olduğum nokta bu. Tamam, boynuzlu diyorlar, baskı yapıyorlar. Erkek de dehşet saçıyor. Madem bu olay o denli affedilemez bir şey, niye kadına gelince bir kereden bir şey olmaz denecek kadar önemsizleştiriliyor?
Benim çevremde bu konudakinden çok daha azı için, karısını gece yarısı dövüp sokağa atacak erkekler var. Sokağa atarsa yine iyi yani, en azından ölmemiş deriz. O kadar diyorum sana.
Anasın mı?Yooo linçlerden linç beğeniriz. Hemen boşan deriz. Yalansa yalan deyin. Bir kişi bile çıkıp da terapiste gidin, evliliğiniz yoluna girer yazar mı? Deney yapalım madem, aldatma temalı ilk konuya bu öneriyi yazayım ben ve gelecek beğenmedimleri, linçleri hep beraber sayalım. Var mısınız?
Konu sahibi ben de seni aldatacağım dedi diye, bir üye sen kadınsın, üstüne anasın yapma yazmış.Yav ne alaka, delirtmeyin beni ne alaka? Bıktım bu çifte standarttan ya. En çok da kendi kendimize bunu yapmamızdan.
Sizi anlıyorum ama madem affedeceksiniz neden bu kadar ortalığı velveleye verdiniz bu ikinizin arasında sonucta ortada bir cocuk var aileleri bu kadar araya katip ne gerek vardi.Merhaba hanımlar.. Başlıkta da okuduğunuz gibi maalesef aldatıldım. 10 gün oldu ve hala sindiremiyorum. İçim içimi yiyor yerimde duramıyorum tahammülüm kalmadı.
4 yıllık evliyiz. Son 4 5 aydır durumunuz kötüydü.. Cinsellik çok çok azalmıştı. Ama sorunlardan ötürü kavga gürültü olunca tabi ki o da yanaşamadı bende yaklaştırmadım derken sorunlarımızdan ötürü artık bir aksiyon almamız gerektiğini düşündüm ve bir ay kadar onu bırakıp annemin yanına gittim. İkimizde düşünelim biraz zamana ihtiyacımız var ve bu süre zarfında hiçbir şekilde iletişime geçmek istemediğimi söyledim.Eğer bana söylemek istediğin veya konuşmak, sormak istediğin şeyleri bir yere not al ben gelince konuşalım dedim.Dediğim gibi de yaptım.bu süre zarfında sürekli mesajlar attı "ben sensiz olamam, ev soğuk, sen yoksun, çok yalnızım, yeter bu kadar...." falan şeklinde.. Ama ben bu süreyi bir aya tamamladım. Cevap vermedim hiç konuşmadım.
Eve döndüğümde gerçekten başka bir adam vardı. Sorunlarımızı oturup hiç olmadığı kadar samimi ve açık bir şekilde konuştuk. Bana herşeyin kıymetini anladım ve bundan sonra ile başlayan bir sürü cümleler kurdu. Ve gerçekten artık iletişim ve tavır konusunda tatmin olmuştum. O günden sonra herşey gerçekten olması gerektiği ilerliyordu.
Ama içimde bir kurt beni kemiriyordu resmen. Derken telefonunu karıştırdım saatlerimi ayırdım silinmiş görüşmeleri, yazışmaları geri yükledim. Eşimin beni aldattığını öğrendiminanılır gibi değildi. Sanal seks yapmış. Tanımadığı kadınlara falan yazmış ve bildiğiniz sanal seks yapmış. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Uyuyordu ve uyandırdım. Sordum yani bu nasıl olabilir sen nasıl bir adamsın. Ağızıma gelen tüm hakaretleri saydım sövdüm hatta telefonunu kafasına çarptım. Eşim çaresiz tabi ki kabul etti. Ama bunları sen yakalamadan önce ben bırakmıştım, ben nasıl bir yanlış yaptığımı anlamıştım, seninle konuşmadan kendi içimde dersimi almıştım falan dedi. Gerisi klasik işte yalvarma yakarma. Ayağımın altını bile öptü bu arada
Ailemi aradım ve aldatıldım boşanıyorum beni hemen gelin alın dedim. Annem şok babam şok geldiler tabi bu arada kv kp de onlar gelmeden bize geldi. Çok uzattım ama çok değinmeden anlatayım gerisini. Eşim rezil oldu kafasını bile kaldıramadı. Onun annesi babası benim annem babam hepsi yüklendi ve yerin dibine soktular. Annem özellikle çok ağır konuştu.
Boşanacağım kim ne derse desin falan dedim ama herkes ağlamaya başladı. Pişman olursun belki bir şans ver falan dediler. Bir tane bebeğimiz var 1. 5 yaşında. Onu düşün falan dediler. Köpek gibi pişman herşeyi anladı falan dediler. Annem biraz sabret sinirin geçsin fikrin değişmezse bu kez kimse ile muhatap olmadan gelip seni alacağız babanla dedi ve babam onayladı.
Sonuç olarak eşim rezil bir durumda oracıkta kaldı.benim ve kendi ailesi önünde bana yalvardı yakardı herşeye razıyım ne istersen o falan şeklinde konuştu. Ki şu durumda aksini konuşacak çok az insan vardır diye düşünüyorum o yüzden gözümde bir anlam ifade etmiyor. Annem babam bir süre suratını görmek istemiyoruz kızımızın içi biraz olsun soğursa ve bize tamam elinden geleni yaptı ve ben bir şans vereceğim derse belki sana tahammül edebiliriz o zaman dediler ve gittiler.
Ben kabul ettim bir süre denemeyi ama eşimi parçalamak geliyordu içimden.Ona aynı şeyi sana yapacağım ve sende okuyacaksın konuşmaları dedim. Eşim bana yalvardı yapma etme ben dipteyim sen de yapma temiz kal falan. Bu arada kızlar gerçekten yapmayı düşündüm ve hala düşünüyorum. Ve dediğim gibi okumasını istiyorum. Eşim beni az çok biliyor ve bunun blöf olmadığının farkında. Ve sürekli takip etmeye çalışıyor ama şifremi değiştirdim asla da sana söylemem dedim. Sesini çıkaramadı ama farkındayım çok tedirgin ve zor durumda.
Eşimle zaten aramızdaki sorunları ben bunu yakalamadan önce halletmiştik ve gerçekten çok iyiydik şuan bana olan tavrı o yüzden değişmedi hala çok iyi, ilgili. Ama ben...... Sürekli gideceğim kafasındayım çünkü bunu sindirebileceğimi düşünmüyorum. Ona resmen eziyet ediyorum. Allah var ağızını açıp tek bir of bile demiyor sürekli benimle konuşup sakinleştirip iyi anlamda telkinlerde bulunuyor. Eziyet ediyorum diyorum ama gerçekten baya baya eziyet ediyorum ve bazen kendime "napıyorsun ya sen, kabul edemiyorsan git o zaman ya da biraz sakin ol abartmadan konuş ona göre hareket et" diyorum.
Çift terapistine de gittik. Terapistte bu durumun değişebileceğini söyledi. Gerçekten pişman ve elinden geleni samimi bir şekilde yaparsa uzun süre de olsa mücadele edip bu samimiyeti eşine hissettirdiğin an yavaş yavaş onun da hisleri değişecek, o da taş değil bir insan duyguları var şuan ki gibi sürekli sert kalamaz temalı bir konuşma yaptı.
Hem gitmedim hem de eşime eziyet ediyorum. Eşim kendi annesine de dedi ben onu tanıyorum asla unutmayacağı gibi bana da unutturmayacak ama ben razıyım falan dedi. Bana da "bir ömür bana eziyet et ama beni terk etme" falan diyor. İş işten geçtikten sonra ne kadar ne olur bilemem.
Ama içim çok kötü. Bu arada zaten eşimin şifreleri falan hepsini bilen biriydim asla benden bir şeyi saklamazdı. silinmiş mesajlardan gördüm bunları. Kızlar tabi ki kararı ben vereceğim benim hissim ve benim evliliğim ama bu hissiyatım geçecek gibi değil. Sizlerden kadın olarak durum değerlendirme ve fikir istiyorum buna şuan ihtiyacım var. Üşenmeyip okuyan olursa minnettar kalacağım.
Bu arada Eziyet etme, sürekli laf sokma, moral bozma durumu da sağlıklı değil farkındayım ama duramıyorum. Kafamda birşey sürekli bana "Aldatıldın, aldatıldın, aldatıldıııııın" diyor. Bu arada tüm zamanlar bu şekilde de değil ara sıra iyi oluyoruz..
Sizce boşuna mı bekliyorum ben? Ya da zaten beklediğim hata mıydı????????
Şuna da ayrı çıldırıyorum zaten, anaymışız. Vay be. Napak, ölek bari.Anasın mı?
Herkes ailesindeki yeri yazsınŞuna da ayrı çıldırıyorum zaten, anaymışız. Vay be. Napak, ölek bari.
Dediğiniz çok doğru evet ama ben birilerinin bu olayı duyup duymamasını şuan hiç önemsemiyorum. Burada niyetim zaten kalmak değildi gayet nettim. Bir arkadaşa da yazdım hani blöf atayım korkutayım falan değildi aslında boşanıyorum diye çağırdım ailemi.Sizi anlıyorum ama madem affedeceksiniz neden bu kadar ortalığı velveleye verdiniz bu ikinizin arasında sonucta ortada bir cocuk var aileleri bu kadar araya katip ne gerek vardi.
Belki hazmedemeyip ayrilacaksiniz belki de unutup bir şekilde yola devam edeceksiniz ama size hatirlatacaklar.
Affedilebilir kafasında olanlar buna ne cevap verir merak ediyorum.
Cinsel ihtiyaçları karsilanmayan bir kadın, eşini sanal seks ile aldatsa, reelde bi
Kadın ya da erkek affetmek istiyorsa edebilir, olanları unutabilmek nasıl mümkün olur , aldatılan taraf en ufak sürtüşmede nasıl burnuna sokmaz, evliliğe ne kadar sağlıklı devam edilebilir bilmiyorum ama insanlar affetmeyi seçebilir,tercihler.Esime sordum affedebilirim duruma bagli dedi. Affedebilir kafasinda olanlardan oldugum icin bu cevabi yazdim. Cunku ben iki taraf icin de ayni seyin gecerli oldugunu dusunuyorum. Bu bosluga konu sahibi de dusebilirdi bana gore. Evliliklerinde sorunlar varmis cinsel hayatlari aylardir kotuymus iki taraf da bu durumda hata yapmaya musait. Burda kilit nokta o kavgalarin sebebi neydi? Bunun icin terapi sart cunku burdaki mesele zaten ortada kotu giden bir evlilik varsa oncelik o sorunlarin cozumu olmali. O sorunlarin neticesinde yapilan hatalarin affiysa sadece muhataplari ilgilendirir.
Ben şimdi burada kendi eşim üzerinden brieşy söylemek istemedim çünkü o şuan suçlu ve ne düşünürse şuan için benimde düşündüğüm gibi her söylediği yapmacık veya yalandan düşünecek gibi bir algı var..Esime sordum affedebilirim duruma bagli dedi. Affedebilir kafasinda olanlardan oldugum icin bu cevabi yazdim. Cunku ben iki taraf icin de ayni seyin gecerli oldugunu dusunuyorum. Bu bosluga konu sahibi de dusebilirdi bana gore. Evliliklerinde sorunlar varmis cinsel hayatlari aylardir kotuymus iki taraf da bu durumda hata yapmaya musait. Burda kilit nokta o kavgalarin sebebi neydi? Bunun icin terapi sart cunku burdaki mesele zaten ortada kotu giden bir evlilik varsa oncelik o sorunlarin cozumu olmali. O sorunlarin neticesinde yapilan hatalarin affiysa sadece muhataplari ilgilendirir.
Sizin yaptığınızda sağlıklı değil. Eğer unutamayacaksınız devam etmeyin. Unuturum derseniz de bunu bıçak gibi kesmeniz gerekecek bir daha hiç kimse tarafından bu konu açılmasın, konuşulmasın asla dile getirilmesin.Merhaba hanımlar.. Başlıkta da okuduğunuz gibi maalesef aldatıldım. 10 gün oldu ve hala sindiremiyorum. İçim içimi yiyor yerimde duramıyorum tahammülüm kalmadı.
4 yıllık evliyiz. Son 4 5 aydır durumunuz kötüydü.. Cinsellik çok çok azalmıştı. Ama sorunlardan ötürü kavga gürültü olunca tabi ki o da yanaşamadı bende yaklaştırmadım derken sorunlarımızdan ötürü artık bir aksiyon almamız gerektiğini düşündüm ve bir ay kadar onu bırakıp annemin yanına gittim. İkimizde düşünelim biraz zamana ihtiyacımız var ve bu süre zarfında hiçbir şekilde iletişime geçmek istemediğimi söyledim.Eğer bana söylemek istediğin veya konuşmak, sormak istediğin şeyleri bir yere not al ben gelince konuşalım dedim.Dediğim gibi de yaptım.bu süre zarfında sürekli mesajlar attı "ben sensiz olamam, ev soğuk, sen yoksun, çok yalnızım, yeter bu kadar...." falan şeklinde.. Ama ben bu süreyi bir aya tamamladım. Cevap vermedim hiç konuşmadım.
Eve döndüğümde gerçekten başka bir adam vardı. Sorunlarımızı oturup hiç olmadığı kadar samimi ve açık bir şekilde konuştuk. Bana herşeyin kıymetini anladım ve bundan sonra ile başlayan bir sürü cümleler kurdu. Ve gerçekten artık iletişim ve tavır konusunda tatmin olmuştum. O günden sonra herşey gerçekten olması gerektiği ilerliyordu.
Ama içimde bir kurt beni kemiriyordu resmen. Derken telefonunu karıştırdım saatlerimi ayırdım silinmiş görüşmeleri, yazışmaları geri yükledim. Eşimin beni aldattığını öğrendiminanılır gibi değildi. Sanal seks yapmış. Tanımadığı kadınlara falan yazmış ve bildiğiniz sanal seks yapmış. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Uyuyordu ve uyandırdım. Sordum yani bu nasıl olabilir sen nasıl bir adamsın. Ağızıma gelen tüm hakaretleri saydım sövdüm hatta telefonunu kafasına çarptım. Eşim çaresiz tabi ki kabul etti. Ama bunları sen yakalamadan önce ben bırakmıştım, ben nasıl bir yanlış yaptığımı anlamıştım, seninle konuşmadan kendi içimde dersimi almıştım falan dedi. Gerisi klasik işte yalvarma yakarma. Ayağımın altını bile öptü bu arada
Ailemi aradım ve aldatıldım boşanıyorum beni hemen gelin alın dedim. Annem şok babam şok geldiler tabi bu arada kv kp de onlar gelmeden bize geldi. Çok uzattım ama çok değinmeden anlatayım gerisini. Eşim rezil oldu kafasını bile kaldıramadı. Onun annesi babası benim annem babam hepsi yüklendi ve yerin dibine soktular. Annem özellikle çok ağır konuştu.
Boşanacağım kim ne derse desin falan dedim ama herkes ağlamaya başladı. Pişman olursun belki bir şans ver falan dediler. Bir tane bebeğimiz var 1. 5 yaşında. Onu düşün falan dediler. Köpek gibi pişman herşeyi anladı falan dediler. Annem biraz sabret sinirin geçsin fikrin değişmezse bu kez kimse ile muhatap olmadan gelip seni alacağız babanla dedi ve babam onayladı.
Sonuç olarak eşim rezil bir durumda oracıkta kaldı.benim ve kendi ailesi önünde bana yalvardı yakardı herşeye razıyım ne istersen o falan şeklinde konuştu. Ki şu durumda aksini konuşacak çok az insan vardır diye düşünüyorum o yüzden gözümde bir anlam ifade etmiyor. Annem babam bir süre suratını görmek istemiyoruz kızımızın içi biraz olsun soğursa ve bize tamam elinden geleni yaptı ve ben bir şans vereceğim derse belki sana tahammül edebiliriz o zaman dediler ve gittiler.
Ben kabul ettim bir süre denemeyi ama eşimi parçalamak geliyordu içimden.Ona aynı şeyi sana yapacağım ve sende okuyacaksın konuşmaları dedim. Eşim bana yalvardı yapma etme ben dipteyim sen de yapma temiz kal falan. Bu arada kızlar gerçekten yapmayı düşündüm ve hala düşünüyorum. Ve dediğim gibi okumasını istiyorum. Eşim beni az çok biliyor ve bunun blöf olmadığının farkında. Ve sürekli takip etmeye çalışıyor ama şifremi değiştirdim asla da sana söylemem dedim. Sesini çıkaramadı ama farkındayım çok tedirgin ve zor durumda.
Eşimle zaten aramızdaki sorunları ben bunu yakalamadan önce halletmiştik ve gerçekten çok iyiydik şuan bana olan tavrı o yüzden değişmedi hala çok iyi, ilgili. Ama ben...... Sürekli gideceğim kafasındayım çünkü bunu sindirebileceğimi düşünmüyorum. Ona resmen eziyet ediyorum. Allah var ağızını açıp tek bir of bile demiyor sürekli benimle konuşup sakinleştirip iyi anlamda telkinlerde bulunuyor. Eziyet ediyorum diyorum ama gerçekten baya baya eziyet ediyorum ve bazen kendime "napıyorsun ya sen, kabul edemiyorsan git o zaman ya da biraz sakin ol abartmadan konuş ona göre hareket et" diyorum.
Çift terapistine de gittik. Terapistte bu durumun değişebileceğini söyledi. Gerçekten pişman ve elinden geleni samimi bir şekilde yaparsa uzun süre de olsa mücadele edip bu samimiyeti eşine hissettirdiğin an yavaş yavaş onun da hisleri değişecek, o da taş değil bir insan duyguları var şuan ki gibi sürekli sert kalamaz temalı bir konuşma yaptı.
Hem gitmedim hem de eşime eziyet ediyorum. Eşim kendi annesine de dedi ben onu tanıyorum asla unutmayacağı gibi bana da unutturmayacak ama ben razıyım falan dedi. Bana da "bir ömür bana eziyet et ama beni terk etme" falan diyor. İş işten geçtikten sonra ne kadar ne olur bilemem.
Ama içim çok kötü. Bu arada zaten eşimin şifreleri falan hepsini bilen biriydim asla benden bir şeyi saklamazdı. silinmiş mesajlardan gördüm bunları. Kızlar tabi ki kararı ben vereceğim benim hissim ve benim evliliğim ama bu hissiyatım geçecek gibi değil. Sizlerden kadın olarak durum değerlendirme ve fikir istiyorum buna şuan ihtiyacım var. Üşenmeyip okuyan olursa minnettar kalacağım.
Bu arada Eziyet etme, sürekli laf sokma, moral bozma durumu da sağlıklı değil farkındayım ama duramıyorum. Kafamda birşey sürekli bana "Aldatıldın, aldatıldın, aldatıldıııııın" diyor. Bu arada tüm zamanlar bu şekilde de değil ara sıra iyi oluyoruz..
Sizce boşuna mı bekliyorum ben? Ya da zaten beklediğim hata mıydı????????
Allahı karıştırma bu işe şimdi.Ve kızlar bana söylenen ve tek mantıklı gelen şey şu sizinle de paylaşmak istiyorum. Biraz inanç konusuna girecek. Belki herkes aynı inanca sahip değil ama söylemek istiyorum. "Allah bile ne kadar büyük günahları affediyor, kullarına tövbe edin samimi olun hatanızdan dönün ne olursanız olun yine gelin diyor, şimdi sen bir kul olarak karşında elini ayağını öpen senin için herşeye katlanmaya razı gelen, bin pişman olan eşini affedemem diyorsun. Daha denemedin bile görmedin samimi mi değil mi bilmiyorsun "
Ama benim içim yanıyor. Ben Rabbimiz kadar yüce gönüllü değilim ki. Onun kadar merhamet sahibi de değilim. Burada şuan kalıyorum ya sadece bana söylenen yukarıdaki söz bir çimdik kadar içimi rahatlatıyor. Gerisi yıkım kızlar..
Ayy Rosa benim yazdığımi mi oyle anladın bilmiyorum ama ben öyle demek istemedim konu sahibi ben olsam hiç bir şekilde benim için affetme olamaz . Ben flört ederken bile başkasıyla konuşamam . Ama işte insanlar bazen bi şeyleri unutmak isteyebiliyor o yüzden dedim ki en azından reelde yaşanmamış çünkü bence birine gerçekten dokunması veya hissetmesi daha acı orfa da yazdım masumlastirmiyorum diye . Niyeyse kendimi aciklma gereği hissettimGenelde çoğu direkt hapishaneye gidiyor canım. Ki sebep aldatma olmaksızın böyle oluyor.
Ama bizler, reelde olmamış, affedilebilir yazabiliyoruz Kadınlar Kulübü'nde. Hı evet, kadın kulübü burası.