Kızlar aldatıldım lütfen bana birşeyler söyleyin

Erkek aklı belki elinde kanıtların olduğunu bildiği ve boşanma gibi bir durumda uğrayacağı zararın önüne geçmek için şu an pişman rolü de oynuyor olabilir. Aklına kurt düşürmek, fitne fesat çıkarmak değil maksadım yanlış anlama lütfen. Ama sen kadınlık gururunun onurunun incinmişliğiyle fütursuz tavırlar sergilemeye devam edersen onun gerçekten mi mahsuscuktan mı pişman olduğunu hiçbir zaman anlayamazsın. Kabullenilebilir bir durum değil elbette hak veriyorum ama madem tercihini bu yönde yaptın daha temkinli yaklaşmanı bu sivri tavırlarını bir kenara bırakıp daha yumuşak yaklaşmanı ve öyle gözlemlemeni tavsiye ediyorum.

Affedilebilir kafasında olanlar buna ne cevap verir merak ediyorum.

Cinsel ihtiyaçları karsilanmayan bir kadın, eşini sanal seks ile aldatsa, reelde bir şey olmamiş affedilebilir diyebilecekler mi?
Yooo linçlerden linç beğeniriz. Hemen boşan deriz. Yalansa yalan deyin. Bir kişi bile çıkıp da terapiste gidin, evliliğiniz yoluna girer yazar mı? Deney yapalım madem, aldatma temalı ilk konuya bu öneriyi yazayım ben ve gelecek beğenmedimleri, linçleri hep beraber sayalım. Var mısınız?
Konu sahibi ben de seni aldatacağım dedi diye, bir üye sen kadınsın, üstüne anasın yapma yazmış. Yav ne alaka, delirtmeyin beni ne alaka? Bıktım bu çifte standarttan ya. En çok da kendi kendimize bunu yapmamızdan.

Hazmedemiyorsanız boşanın, yok ben boşanmak istemiyorum diyorsanız ne kendinize ne eşinize hayatı zehir etmeyin. Küçük bir çocuk var evde sevgisiz ve sürekli kaosun içinde büyümeyi haketmiyor.

Erkek erkeğe de bunu yapıyor. Emin olun hemcinslerinden gördüğü baskının yarısını biz zor görüyoruz. Aldatılan kadına acınır, aldatılan erkekle dalga geçilir. "Boynuzlu " kelimesi daha çok erkeklere kullanılıyor, kadına özel bir kelimesi yok bu toplumun.

İyi de Katip, aldatan erkeği namus gerekçesi ile öldüren kadınları üçüncü sayfalarda görmüyoruz biz. Ama kadınları görüyoruz. Benim gıcık olduğum nokta bu. Tamam, boynuzlu diyorlar, baskı yapıyorlar. Erkek de dehşet saçıyor. Madem bu olay o denli affedilemez bir şey, niye kadına gelince bir kereden bir şey olmaz denecek kadar önemsizleştiriliyor?
Benim çevremde bu konudakinden çok daha azı için, karısını gece yarısı dövüp sokağa atacak erkekler var. Sokağa atarsa yine iyi yani, en azından ölmemiş deriz. O kadar diyorum sana.

Rosa o öldürür gebertir dediğin tiplerin bırak öldürmek, karısını takas ettiğini de bilirim oralara girmeyelim gece gece.:) Bu çok uç oldu, bi tanesi karısını kovdu sonra babasının evinden geri aldı. Neden? Ev, çocuklar, kümesteki tavuk, ormanda tomruk üstüne kaldı hep, pavyon kahvehane gezemez oldu gt herif.

Anasın mı?

1 tane bile terapiste gidin denmeyecegine ben de eminim.

Kadin ahlaksiz namussuz olur hemen.

Hayatinda 1 kez bile orgazm olamamıştır
Her iliskisinde ististasiz orgazm olan adamla 1 ay farkli sehirlerde olunca kocasinin cinsel isteklerini "yerine getirmedi" diye aldatılır ama yine ağır suçlu kadındır.

Burada bu tarz deneyler yapiliyordur diye düşünüyorum. Sosyolojik açıdan arastirma yapmaya uygun bir mecra.

Sizi anlıyorum ama madem affedeceksiniz neden bu kadar ortalığı velveleye verdiniz bu ikinizin arasında sonucta ortada bir cocuk var aileleri bu kadar araya katip ne gerek vardi.
Belki hazmedemeyip ayrilacaksiniz belki de unutup bir şekilde yola devam edeceksiniz ama size hatirlatacaklar.

Dediğiniz çok doğru evet ama ben birilerinin bu olayı duyup duymamasını şuan hiç önemsemiyorum. Burada niyetim zaten kalmak değildi gayet nettim. Bir arkadaşa da yazdım hani blöf atayım korkutayım falan değildi aslında boşanıyorum diye çağırdım ailemi.

Şuan affetme durumum yok bir türlü oraya gelemedim. Affetmem gerektiğini düşünmüyorum açıkçası. Bana ne kadar uzak gelse de bir gün affettim diyecek olursam ailelerimiz bu konuyu asla açmayacağından eminim diyebilirim ama kefil olamam tabi. Ben affettim dedikten sonra da evet can yakar belki ama bunun bi önemi kalmaz benim için diye düşünüyorum. Düşünsenize aldatılmayı affetmiş olduktan sonra ne insanın canını yakabilir ki?

Bir de benim ailem bunu ancak sen mutlu olursan bizde o zaman unuturuz dediler. O zaman belki bir süre sonra eşim için onu eskisi gibi görürüz ama senin fikrin öenmli olan diyorlar. Bunları zaten düşünecek durumda hiç değilim. Aldatılmış olmak bana yetiyor artıyor taşıyor bile hatta.

Tam az önce kızım kustu onu temizledim uyuttum. Şuan kusmuk içinde oturuyorum buram buram kusmuk kokuyorum ve duşa girecek halim bile yok.. Kalmadı yani.

Affedilebilir kafasında olanlar buna ne cevap verir merak ediyorum.

Cinsel ihtiyaçları karsilanmayan bir kadın, eşini sanal seks ile aldatsa, reelde bi

Esime sordum affedebilirim duruma bagli dedi. Affedebilir kafasinda olanlardan oldugum icin bu cevabi yazdim. Cunku ben iki taraf icin de ayni seyin gecerli oldugunu dusunuyorum. Bu bosluga konu sahibi de dusebilirdi bana gore. Evliliklerinde sorunlar varmis cinsel hayatlari aylardir kotuymus iki taraf da bu durumda hata yapmaya musait. Burda kilit nokta o kavgalarin sebebi neydi? Bunun icin terapi sart cunku burdaki mesele zaten ortada kotu giden bir evlilik varsa oncelik o sorunlarin cozumu olmali. O sorunlarin neticesinde yapilan hatalarin affiysa sadece muhataplari ilgilendirir.

Kadın ya da erkek affetmek istiyorsa edebilir, olanları unutabilmek nasıl mümkün olur , aldatılan taraf en ufak sürtüşmede nasıl burnuna sokmaz, evliliğe ne kadar sağlıklı devam edilebilir bilmiyorum ama insanlar affetmeyi seçebilir,tercihler.

Ben şimdi burada kendi eşim üzerinden brieşy söylemek istemedim çünkü o şuan suçlu ve ne düşünürse şuan için benimde düşündüğüm gibi her söylediği yapmacık veya yalandan düşünecek gibi bir algı var..

Ama bu olay benim başıma gelmeden önce de biri bana sorsaydı eğer eşini bu şekilde aldatsan seni affeder mi diye. Cevbım kesinlikle affeder olacaktı. Ki aynı şeyi bu olydn sonra ona sordum. Bana "ben de yıkılırdım belki bir süre seninle hiç konuşmazdım kimseye söylemezdim ve seni kaybetmemek için affederdim. Benim gibi köpek gibi pişman olduğunu görsem dayanamazdım" dedi. Ki bana bu gerçekten samimi geliyor. Ben bunu biliyorım. Kefil olamam ama eminim diyebilirim. Bu olay yaşanmamış bile olsa eşim bunu düşünecekti. Dediğim gibi kefil asla olamam ama bu böyle.

Ve şuan onun bana yaptığını yapsam bile ben onu terk etmeden beni asla terk etmeyecek ondan da eminim. Ona aynısını söyledim ben bu durumda terk edilmeyecek olduğumu zaten biliyorum. Buna rağmen aramızda her ne olursa olsun sana bunu yapmazken bende bunun affı olmayacağını bilerek bunu nasıl yaptın dedim ona. O da işte aramız çok bozuktu duygusal hiçbirşey olmadı tamamen hayvanlığım zart zurt diyerek beni daha da fazla sinirlendirdi..

Ve şunu da eklemek istiyorum.. Aynı şeyi kv ye sordum ben aynı şeyi yapmış olsam oğluna bir şans daha ver o seni çok seviyor zaman ver düzeltsin der miydin bana dediğin gibi dedim.. Ve kayınvalidem "o boku yesen nasıl x yaptı diye yıkıldıysam sende yaptığın zaman aynı şekilde yıkılırdım ama şu çocuğunuzun hatırına oğlumdan aynı şeyi isterdim emin ol buna" dedi.

Kayınpederimde peşine ekledi "aynı durumda benim kızım olsa, kocası böyle bir pislik yapmış olsa şuan verdiğim mücadeleyi aynı şekilde kızım içinde verirdim, sen beni tanıyorsun lafıma da inanırsın bunu da böyle bilmeni isterim" dedi.

Gelin görün ki sorun birilerinin bu konu hakkında ne düşündüğü değil. Benim bu durumum. Mahvoldum sanki biri öldü ve evim cenaze evi gibi. Hiçbirşeye yetemiyorum kızıma zor bakıyorum ondan bile acizim. Bunu nasıl katlanabilirim, katlanabilir miyim hiç ama hiç bilmiyorum. Sanki daha hiç mutlu olamayacak gibiyim. İçime bir öküz oturdu ve gün geçtikçe baya baya yerleşti oraya kilo aldı daha da ağır geliyor..

Ve kızlar bana söylenen ve tek mantıklı gelen şey şu sizinle de paylaşmak istiyorum. Biraz inanç konusuna girecek. Belki herkes aynı inanca sahip değil ama söylemek istiyorum. "Allah bile ne kadar büyük günahları affediyor, kullarına tövbe edin samimi olun hatanızdan dönün ne olursanız olun yine gelin diyor, şimdi sen bir kul olarak karşında elini ayağını öpen senin için herşeye katlanmaya razı gelen, bin pişman olan eşini affedemem diyorsun. Daha denemedin bile görmedin samimi mi değil mi bilmiyorsun "

Ama benim içim yanıyor. Ben Rabbimiz kadar yüce gönüllü değilim ki. Onun kadar merhamet sahibi de değilim. Burada şuan kalıyorum ya sadece bana söylenen yukarıdaki söz bir çimdik kadar içimi rahatlatıyor. Gerisi yıkım kızlar..

Sizin yaptığınızda sağlıklı değil. Eğer unutamayacaksınız devam etmeyin. Unuturum derseniz de bunu bıçak gibi kesmeniz gerekecek bir daha hiç kimse tarafından bu konu açılmasın, konuşulmasın asla dile getirilmesin.

Allahı karıştırma bu işe şimdi.

Boşan.

Genelde çoğu direkt hapishaneye gidiyor canım. Ki sebep aldatma olmaksızın böyle oluyor.
Ama bizler, reelde olmamış, affedilebilir yazabiliyoruz Kadınlar Kulübü'nde. Hı evet, kadın kulübü burası.
Ayy Rosa benim yazdığımi mi oyle anladın bilmiyorum ama ben öyle demek istemedim konu sahibi ben olsam hiç bir şekilde benim için affetme olamaz . Ben flört ederken bile başkasıyla konuşamam . Ama işte insanlar bazen bi şeyleri unutmak isteyebiliyor o yüzden dedim ki en azından reelde yaşanmamış çünkü bence birine gerçekten dokunması veya hissetmesi daha acı orfa da yazdım masumlastirmiyorum diye . Niyeyse kendimi aciklma gereği hissettim

Bu arada ben burda eşimi sexting yazarak aldattım yazan bir üye olsa sanırım ona da derdim ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…