Kızlar aldatıldım lütfen bana birşeyler söyleyin

Tanrım kötü kullarını sen affrtsen ben affetmem görmediğiniz nokta şu eşiniz pişman değil. Gitmeyin diye pişmanları oynuyor vicdanınıza oynuyor. Çünkü o yaştaki bir insan aldatmak ve sonuçları hakkında bilgi sahibidir. Bilmiyordum hataydı diyeöez. Çocuk bile bilir . Siz bu kadar dini açıdan hassas düşünen biriyseniz eğer zina yolunu seçmiş bir adamı kabul etmezsiniz eş diye

Eminim çok çok çok zor bir durum . Allah kimseye yaşatmasın.

Ben de sizin gibi affedemez bocalar ve ayrılık aklımda olur ve ayrılırdim.

Fakat dışarıdan bakan biri olarak öfkeyle davranma diyorum . Bebeğin var bir kere daha şans ver tekrar olursa düşünmeden ayrılırsınız . Her yapan bir daha yapmaz . Kimisi hatasından derste alır.

Denemedim demezsiniz. Her Aklınıza geldiğinde aldatiltin kısmı gelince başka şeyler düşün.
Nefes egzersizi ,kafanı başka şeyle meşgul etme yolu bul. Ne olursa olsun kendini tut bu konuyu açma.
Dene bir kere daha bebeğin için.

İçinde olmadığım için dışarıdan göz ile yazıyorum. Eminim çok zordur için feraha ersin inşallah.

Sakin onun yaptığını yapmayın. Ders öyle verilmez öfkeyle hareket etmeyin .Allah yardımcın olsun .

Beni yanlış anlamayın , yaşadığınız çok zor bir durum ama bence siz bu adamı affedeceksiniz, sadece çeşitli bahaneler( örneğin yalvardı yakardı , Allah bile en büyük günahları affediyor gibi gibi) sürerek içinizi rahatlatmak istiyormuşsunuz gibi geldi bana.Evet ayrılmadım ama bakın süründürüyorum diye bir mesaj veriyorsunuz etrafa.

Bende aldatıldığım için bi tık empati yaparak söylüyorum bu konuda iki yol var bence.Ya affetmeyeceksiniz, hiç uzatmadan yollarınızı ayıracaksınız ya da affetmeyi seçip bunun için sonuna kadar uğraşacaksınız.Gerekli tüm terapilere gidip ilişki de sorunun asıl kaynağına ineceksiniz.Sonrada en ufak bir tartışmada bu aldatma mevzusunu açmayacaksınız.

Ama bir yandan aynı evde kalmaya devam edip bir yandan da çok süründürdüm, çok yalvardı bende onu aldatmakla tehdit ettim gibi söylemler hem iki taraf için hemde ilişki için çok zararlı bir davranış biçimi.Maalesef bu sandığınızın aksine sizi daha değerli yapmayacak, karşınızdaki insana ise muhtemelen yeniden aldatması için cesaret verecek, çünkü ne kadar esip gürleseniz de sonuçta günün sonunda yine affediyorsunuz

Kimse buraya değinmemiş kilit nokta burda başliyor.
Kusura bakmayin bu bölümü okuduktan sonra size cok kizdim öyle altdatildiğiniz bile az kaldi .
Nekadar zor şey yaşadiniz bilmiyorum ama gercekten çok acimasiz ,gaddar ve bencil davranmişsiniz.
Evliliklerde uzun sürede olsa cinsellik olmaya bilir ama adami resmen boşyere cezalandirmak için(güya ders almasi)evinizi bir ay terk ediyorsunuz.
Bunada olabilir diyorum bazen uzak durmak iyi gelebilir.
Fakat eşiniz sizle okadar iletişime gecmiş yalvarmiş yakarmiş sizde maşallah taş gibi bir cevab bile vermemişsiniz.Eşinizi bocalama belirsizlik ve caresizlik içinde birakmişiniz.
O kadar mesajları sorulari cevabsiz birakmişsiniz.
Resmen sessiz küfür !!!
Karşinizda düşman var gibi sesini ve yüzünü görmeye tahamül edemiyor da kağida not alinmasi gibi.
Sanki eşinizin yalvarişlari ezilmesi hoşunuza gidiyor gururunuzu okşuyor ,hatta zevk aliyorsunuz.
Mesela:bu süre zarfında sürekli mesajlar attı "ben sensiz olamam, ev soğuk, sen yoksun, çok yalnızım, yeter bu kadar...." falan şeklinde.. Ama ben bu süreyi bir aya tamamladım. Cevap vermedim hiç konuşmadim.
Niye ?
Şimdi bunu size eşiniz yapsaydi ,evden gidip butun mesaylariniza cevab vermese ,sesinizi bile duymak istemese,ne düşünürdünüz? Bu resmen boşanmak için yol acmak.
Çoğu erkek aldatmadan önce boşamişti bile
Siz işi başlatmişsiniz,eşinizi hiçe yoka sayarak.
Şimdide sirf ona eziyet edebilmek için gitmiyorsunuz.
Keşke eşinizede sora bilsek

1 ay iletişim kurmadan kalmak saçma bence , yanlış yani. Onun yerine doğru dürüst iletişin kurun tatile çıkın terapiye gidin başka bişey yapın. Ama 1 ay bi de , 2 gün falan da değil. Neye güvenmediniz de saatler harcayıp her şeyi geri yüklediniz? Adam nerdeydiz siz telefonuna bunu yaparken? Boşanmayacaksanız, aldatılıp oturacaksanız neden karıştırdınız? Eziyet etme falan gereksiz, affediceksin içini rahatlatıyosun sadece burası net. Ben adamın yerinde olsam zaten gözüm dışarda, evde sorundan geçilmiyo, bi de bunlar ben çeker giderim çünkü siz gitmeyip full laf sokucak ama devam ediceksiniz. Sorunları çözmeye çalışma sekliniz baştan yanlış bence.

Ben aldatılmanın her halini yasayan bir kadın olarak (ilk evliliğimde) siz ne yaparsanız yapın terapist falan inanın hikaye... Size bir kez bile yara olan dert asla unutulmuyor ve şuda bir gerçek affedip döndüğünüz an en büyük hatayı yapmış oluyorsunuz kendinize saygınızı yititiyorsunuz en başta zaten gerisi aynı tas aynı hamam bende aynılarını yasadım kızım daha 2 yasındaydı şimdiki aklım olsa ilkinde tamamen kestirip atsaymışım diyorum keşke...Kızım 6 yasındayken bosandım babasından.Kendime o arada gecen koskoca 4 seneyi haram etmiştim hemde affetmiş sanıp affedemeyerek...Güven bittimi evlilik biter cocuk için sürdürmek onları üzmekten baska bir işe yaramıyor cünkü.Her cocuk mutlu bir ebeveyne sahip olmak herkesin hikayesi bir değil elbette ama sonuclar mutlaka aynı karar verecek olan elbette sizsiniz ister sevginiz ister evladınız için ama sunu unutmayın fedakarlık yapan taraf hep her seferinde ısrarla cepte görünüyor ve son olarak o herşeyi sineye çekipte affettiğiniz o adam varya gün geliyor affetmeseydin diyor....

İşte sorun şu ki "en azından" denebilecek bir durum değil bazılarımız için. Birine dokunmasına ramak kalmış zaten. Yakalanmasa onu da yapacaktı muhtemelen. Yapmasa bile aldatma aldatmadır. Bir kere gözü başkasına kaymış adamın, zaman geçtikçe çorap söküğü gibi gerisi gelecektir. Bir kere aldatan hep aldatır.
Allahı karıştırma bu işe şimdi.

Boşan.
Bence de karıştırmasın. Gayet insani bir sorun var ortada, daha doğrusu kabahat. Yaparken Allah'ı düşünüyor muymuş da yakalanınca ilk sığındığı Allah olmuş? İnsan şunu öne sürerken utanır ya, pes.

Daha öncede böyle vakaları olmuş muydu? İçimdeki kurt beni kemiriyordu resmen yazmışsınız yakaladınız mıydı daha önce bu tarz konuşmaları. Ben affetmezdim çünkü yapımı biliyorum iki tarafı da mutsuz etmek yerine boşanırdım. Siz önce ne yapmak istediğinize karar verin ve lütfen boşanmayacaksanız eşinizin telefonunu karıştırmayın.

Hiç mi kendinize saygınız yok sizin? İnsan bu denli aşağılık bir hareketi hayallerinde bile yakıştıramaz kendine. Siz telaffuz edip birde gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz.

Adamın ipliğini pazara çıkarıp ardından affetmişsiniz...Bundan sonra yalama olur ilişki...Başka kadınlarla bu konuşmaları yapan adamın gerçekte de yapmadığından hiç.emin olamaz, dedektifliği meslek edinirsiniz bundan sonra...O da bi noktada yeter be olacak, laçka bir ilişkiye merhaba...Telinde bişey göremeseniz 2.tel mi var dersiniz, biyere gitse ararsınız vs...Dikiş tutmaZ

1 ay tek başına bırakıp gidiyorsun sonra geldiğinde ben yokken ne yaptı diye telefonunu karıştırıyorsun hatta silinenleri geri yüklüyorsun, sizin güven ortamı zaten bozulmuş da sen farkında değilmişsin. Ve, boşanmayacaksan neden herkesi topladın? Bunca yaşanandan sonra onunla tekrar beraber olduğunda en ufak bir olumsuzlukta aileleriniz o gün bıraksaydın derse ne cevap vereceksin?

Gurbetteki kardelen, benim yazacaklarımi yazıyorsunuz yine. : ) Bir ay olayına ben de takıldım. Adamin rızası yokken, basıp gitmissiniz, bu da bir hata. Bana ulaşma, iletişimimiz olmasın diye tembihlemek nedir? Böyle evlilik olur mu?

Fikirler ayrı olsa da, aklın yolu birdir.

Kaybetmek ve gitsin istiyosaniz eziyete devam ama kimsede kopek gibi itilip kakilmak istemez hergun cokta uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum yeter yani salak degilse anlamistir. Zaten bence cocugu icin bunca eziyete katlaniyor yoksa sabretmezdi belkide bu kadar sizde cocugunuzu dsunup normale donun artik

Aile terapistine devam edin.
En mantıklı kararı bu çerçevede almalısınız bence.
Evliliğinize devam ederseniz size ve çocuğunuza artıları ne olur, eksileri ne olur bunları bir ölçüp tartmaya çalışın.

Ama en önemlisi aile terapistine devam edin zaten o süreçte evliliğinizde bir umut görmezse terapist sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.
Birde onun yaptığı pisliği yapmak size hiç ir şey katmayacağı içinizi soğutmayacağı gibi üstüne birde ben bunu kendime nasıl yakıştırdım da yaptım pişmanlığı getirecektir.

Eşi ona nasıl saygı duyacak bir de o var

Evet aynı şeyi bir yakınım da yapmış gerçi kendisi hamileydi o zaman ama aramış ailesini gelin beni alın demiş,yine böyle bişeyi bir akrabam da yapıyordu arıyordu abisini ablasını beni alın diyordu.Bu psikolojiyi şuna bağlıyorum;ben aslında ayrılmak gitmek istemiyorum biri ban dur desin ama bir yandan da karşımdakini de üzeyim ortalık şöyle bir ayağa kalksın ki ben de az mutlu olayım.Sessiz sedasız gitse arkasında kalan acı çekmeyecek gibi düşünülüyor olabilir.

çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…