Kızlar aldatıldım lütfen bana birşeyler söyleyin

Aradan 2 ay geçmiş umarım konu sahibi ayrılmışsınızdır (ki hiç zannetmiyorum)

seven insan nasıl aldatabilirmiş onu da söyledi mi

Aldatılsam aynen böyle dünyayı dar ederim o yüzden o adamın yüzüne bile bakmam baksam da evlilikten asla hayır gelmez ben kaldıramam bana göre değil böyle bir evlilikte çocuk da mutlu olmaz tabii ne yapacağınız size kalmış hep insanın içinde şüphe olur biyere gitse acaba bu kuruntuyla yaşanmaz gibi

Yaptıklarınız hiç mantıklı değil siz kadın değil de aynı erkek gibi davranıyorsunuz. Bence ya boşanın ya da affedin. O erkek erkekliğini yaşayamamış gibide olabilir tavrunızdan çok ezik bir erkek gibi geldi.

Aldatılmış olmuyorsun bence psıkolojık sorunların oluşmuş yada bu evlılıgı sebepsız sen bıtırmek istıyosun ve bır bahane arıyorsun yapma sevıyorsan bazı şeyleri unutmalısın bir dost

Uzun zamandir ilk kez yaziyorum, cunku gercekten dayanamadim okurken. Ne sizin yazdiklariniza ne de cevaplayanlara. Ya tamam adam hatali, yapmamasi gereken bisey yapmis fakat hic tanimadigi kadinlarla mesajlasmis sadece. Fiziksel bir aldatma yok. Cinsel olarak tatmin olmaya ihtiyaci olmus belli ki. Yanlsi bir yontemle isini halletmis olsa da ben bunu evliligi bitirmeye kadar goturecek bir sebep olarak gormuyorum. Zaten adami ailesine sizin ailenize rezil etmissiniz yeteri kadar ki, bu eminim cok travmatik olmustur. Size hak veriyorum, kaldirmasi zor bir durum ama esinizin tavrindan anladigim kadariyla gercekten pisman ve sizi kaybetmek istemiyor. Bir evlilik bu sebeplten bitmemeli. Abartmayin diyorum sadece abartmayin. Olayi unutun ve tam kivamina gelmis bir kocayla evlilgiinizin tadini cikarin..onunuze bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…