Kızlar aldatıldım lütfen bana birşeyler söyleyin

Gerçekten inanılmaz derecede fazla yüz göz olundu. Acayip bir şekilde hislerime tercüman oldunuz. Teşekkür ediyorum.

Sonuna kadar üşenmeden okudum. Tek diyeceğim intikam peşinde olma. Blöf yap, Korkut ama gerçekleştirme. Yaparsan ondan farkın olmaz.

Şu an yalvarıp yakarmalari tatlı geliyor ama şunu anlamalısınız ki bir yanı da size bileniyor. Ne yapmış olursa olsun kimse kimseyi sonsuza kadar alttan almaz, eziyetini kaprisini çekmez. O aldatma olayını da sakın yapmayın, zaten siz onunkini affetmiş oldunuz artık bi daha aldatmasını yakalamanız gerekiyor aldatmadan dava açmak için. Eğer siz yaparsanız koşa koşa dava açmaya gitmeyeceğinin garantisi yok. Sindiremiyorsanız bari bir süre aynı çatı altında birbirinizi yemeye başlamadan bir müddet ayrı kalın. Sonraya Allah kerim.

Herkes şuan en doğrusunun bu olduğunu düşünüyor. Herkes dediğim bu olayı bilen ailemiz. Ve tabi ki en başta eşim. Bilmiyorum bu nasıl birşey. Unutulmaz tabi ki kimse bunu unutmaz ama sindirme konusunda ilerleme olur mu bilmiyorum.

Sonuna kadar üşenmeden okudum. Tek diyeceğim intikam peşinde olma. Blöf yap, Korkut ama gerçekleştirme. Yaparsan ondan farkın olmaz.
Okuduğunuz ve ilgilenip cevap yazdığınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Yapmamak en doğrusu ama benim için. Kendime bunu yapmamam lazım. Ama ona bunu yapmayı herşeyden çok istiyorum.

Gerçekten inanılmaz derecede fazla yüz göz olundu. Acayip bir şekilde hislerime tercüman oldunuz. Teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Herhangi bir çiftin arasında geçmemesi gereken muhabbetler. Üçüncü şahıs söz konusu olduğunda o ilişki ömrünü tamamlamış oluyor benim gözümde. Sevgilim dese o cümleyi, direkt ayrılırım. Gelinen nokta geçmişe dair, iyi olan şeylere dair her şeyi siliyor maalesef. Sevgilim ne olur aldatma beni diye ağlasa gözümde düşebileceği bir nokta kalmaz. Zaten aldatmış, düşmüş düşeceği kadar zaten de... Sonrası da iyice dibe çekmiş evliliğinizi bence. Pamuk ipliğini de koparmış kısacası.

buna sizden başka kimse karar veremez. eşi tarafından aldatılan erkek arkadaşlarım oldu eşlerini af eden ama kocası aldattığı için boşanan kadın arkadaşlarım da oldu. çok kişisel kararlar bunlar ama çift terapisinin faydasına inanıyorum karar verirken

İnanılmaz derecede canını yakmak istiyorum.

Ya ayrılın yada unutun
Bak görürsün aldatıcam, ayınısını yapıcam
Nolur yapma ben ettim sen etme
Kreş gibi muhabbetler
Seviye yok, saygı yok, aldatma olduğuna göre sevgide yok
Ailenizde ne ilginç gelmişler saymışlar saymışlar gitmişler
Küçük çocuğun kulağını çeker gibi, bak bidaha olmasın ha, görmim der gibi
Telefonu karıştırdınızda noldu, öğrendiniz ne değişti? Hiç bişey. Ozaman bidaha karıştırmayın, en azından haberiniz olmazdı
Kandırdım haberi bile olmadı diye düşünürdü eşiniz şimdi ise ee öğrendi iki zırladı üç gürledi ama hala benimle diye düşünüyordur.

Okuduğunuz ve ilgilenip cevap yazdığınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Yapmamak en doğrusu ama benim için. Kendime bunu yapmamam lazım. Ama ona bunu yapmayı herşeyden çok istiyorum.
Yaptığınızda Ona bu günler için acı çektirirsiniz ama ayrıldıktan sonra eşinizde bu durumu sizin aleyhinizde kullanır. Gelecek ilişkilerinizde karşınıza çıkar. Bu da sizi zor durumda bırakır. Kendi değerinizi ve kalitenizi düşürmeyin.

Olan şu bence. Onca kişinin ağlamasına sızlamasına dayanamadınız. O kadar insanın bayağı "bencilce" olan isteğini kabul etmek zorunda kaldınız. Aldatılan siz, perişan olan siz, ama milletin gönlünü yapmak için taviz veren yine siz. Eşinize ne oldu pardon da? Anasının babasının yanında ağlayıp sızladı, rezil mezil de olmadı. Az zorlanırlarsa kayın aileler zeytinyağı gibi üste çıkmayı biliyorlar bu tür konularda. Sizin ailenize rezil mi oldu? Yooo. Eğer o kadar yıkıcı şeyler olsaydı, aileniz sizi o evde bırakıp gidemezdi. Yani eşinize hiçbir şey olmadı. Bir gece bir miktar silkelendi o kadar. Sonuç için değer mi derseniz, evet. Neticede boşanmıyor.

Aynı şeyleri farklı cümlelerle olsa da bende ona söyledim. Karşılığında çok farklı şeyler söylüyor. Bilmiyorum inanamıyorum hala yaa şoktayım 10 gün oldu ama şok geçmedi. Tuttum bi de terapist teklifini kabul da ettim. Ama terapistin yanında konuşurken çok samimi geldi. Eve gelince yine ağızını yüzünü kırmak istedim orası ayrı. Bende dengesiz bir insan oldum. Ne hale geldim ya resmen

Çok haklısınız

Ya aldatılma falan bi tarafa da 30 yaşımda bir adam nasıl bu kadar ergen olabiliyor bunu için almıyor benim yaaa. Midemi bulandırıyor. Dengesiz bir insan oldum. İyi de oluyorum bazen. Yalan konuşmayayım şimdi. Ama bu iyilik hemen geçiyor.

Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz değil mi? Aldatılmadan ziyade eşinizin geldiği durum, daha doğrusu aslında olduğu kişi sizi şoka sokuyor. Onun yerine de bir utanç hissi sarıyor mu kimi zaman? Cringe olmak derler ya...
Gözünüzde çok büyüttüğünüzden, farklı bir yere koyduğunuzdan oluyor bu bence.

Terapistin napacak ki? İçinizdeki öfkeyi, kırgınlığı alamayacak. En fazla affedip yolunuza bakmanız için konuşacak. Tekrar güvenebilecekimsiniz gerçekten? Ben olsam güvenmem, bu sefer sanal yapmış yakalanmış, bidakine gerçeği olur haberiniz olmaz. Ya bunları kabul ederek devam edin yada yolunuza bakın. Ömür boyu bak seni aldatırım blöfünüzü çekmez, bi süre sonra dalgaya vurur.

Anonim olarak zaman zaman yazışma şeklinde yapmış. Tam da sizin anladığınız şekilde yani

Herkesin siniri farklidir.
Burda kimse size bosan bosanma diyemez ama siz fazla yuz goz olmussunuz. Keske bu kadar dallanip budaklanmadan cift terapisine baslasaydiniz kendinize o kadar eziyet etmissiniz ki bu saatten sonra dikis tutmasi zor.
Dedigim gibi ben olsam cocuk varsa terapi denerdim. Sadece anonim yazisma oldugu icin soyluyorum bunu.

Hepsini okudum . Dikkatimi çeken ilk şey,
- Ailelerin cümbür cemaat adamı azarlayıp küçük düşürmesi ve çift olarak kendinizi düşürdüğünüz konum maalesef kötü. Sorunları kendi aranızda çözmeyi, son raddede aileleri dahil etmeyi deneyin. Bu şekilde yetişkin işi gibi gelmiyor.
- o an kendinizi tutamamanız normal ama herkes demiş, affedecekseniz hatalarla yüzleşmenin manası yok,ileride tekrar yapması için cesaret vermiş oluyorsunuz. Yani adamın inkar etmesini veya açıklamaları ile sizi ikna etmesini mi beklediniz?
- normalde devam edilebilirdi ama bir süre ayrı yasayın bence , adam size kuruluyor. Zamanı geldiğinde acısını çıkarır illa ki. Sonucta bunu affettiniz, ilgisizliği veya ters çıkmayı da affedersiniz diye düşünür.
- en önemlisi terapiye devam edin ama şu şekilde gösterin yani cocugumuz için sağlıklı bir ilişkimiz olsun diye. Sonucta evlilik bitse de anne babalık devam ediyor.
- su asamada evliliği kurtarmaya çalışmayın biraz zaman geçsin siz de düşünün devam etmeyi denemeye değer mi ?
- bence asla aynısını yapacağım diye tehdit etmeyin kendinizi de küçük düşürmeyin derim. Yapmayın da. Ne bu kıssasa kıssas?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…