- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
İnşallah kanda da öğrenirsinTahminen 5-6 gün geçti. 2 one step 1 prodictor 1 de lady comfort pozitif test var elimde şuan. Yapmadığım 1 tane artı Med test var elimde. Anlayamıyorum. Yani idrarda çıkan kanda da çıkmalıydı
Canım sen biraz sabret emin ol kanda pozitifi göreceksin inşallahBende çıkan çizgiler çok netti. Bugün de farklı bir marka ile sabah ilk idrarla test yaptım oda pozitif. İnşallah hamilesindir. One step testleri de ekledim. Pembe Kapaklı olanda bugün ki
İnşallah canım benim. İsteyen herkes görür o güzel duyguyu yaşar. Bir iki gün beklemede kalayım. Yarın sabah elimdeki diğer testi de yapacağım. Oda farklı bir marka bakalım ne gösterecekİnşallah kanda da öğrenirsininşallah
İnşallah güzel mesajınız için çok teşekkür ederimCanım sen biraz sabret emin ol kanda pozitifi göreceksin inşallah
Basbaya pozitif wallahi cok saskinim bidaha kan verin mutlaka adetinizi kac gün gectiTestin son hali
Tam düzenli değil. Tahminen 4-6 gün arası bir gecikme var. 4 pozitif test ile kaldım öylece.Basbaya pozitif wallahi cok saskinim bidaha kan verin mutlaka adetinizi kac gün gecti
Bize de haber ver canımİnşallah güzel mesajınız için çok teşekkür ederimCuma günü tekrar kan verebilirim biraz daha bekliyeyim bakalım
Cok merak ettim mutlaka yaz haber ver kan verinceTam düzenli değil. Tahminen 4-6 gün arası bir gecikme var. 4 pozitif test ile kaldım öylece.
Evet içilen su miktarına göre hassasiyete göre filan değişiyormuşEN sonki testler daha silik sanki ama testin markasına görede degişiyo olma ihtimali var
Bu kadar farklı marka pozitifken yoksa kesinlikle idrar testi yapılmamalı yaniValla bende merak ettim büyük ihtimalle yeni
Bütün testlerde pozitif çıkması tuhaf yani
Normal testlerde daha geç çıkıyor. İlk idrar ile deneyin derimbuda benim erken testim adetten 1-2 gün önce yaptım böyle çıktı onun üzerine normal test yaptım 2 günde 4-5 tane hepsi negatif.bugün bir gün günüm geçti adet olacak gibiyim.kısacası benimde net ama sanırım yanlış pozitif veren bir testim olduEki Görüntüle 2814094
sağol canım teşekkür ederim.eğer adet olmassam deniycem tabiki olana kadar.ama açıkçası hiç ümidim yok.azıcık bir silik görsem biraz daha umutlu olabilirdim :)Normal testlerde daha geç çıkıyor. İlk idrar ile deneyin derim
Bence her zaman umut vardır :)sağol canım teşekkür ederim.eğer adet olmassam deniycem tabiki olana kadar.ama açıkçası hiç ümidim yok.azıcık bir silik görsem biraz daha umutlu olabilirdim :)
Maşallahh çok net gebelik var sırayla kan testi ,kese, kalp atışı ,ikili üçlü testler ,cinsiyeti ve doğumu yaşayacaksın inş.sağlıkla kucağına al bizlere dua et cnmArkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Dün kan verdim 0.3 çıktı sonuç. Bu sabah tekrar idrar testi yaptım pozitif. 3 farklı markadan 4 tane pozitif test ile kaldımMaşallahh çok net gebelik var sırayla kan testi ,kese, kalp atışı ,ikili üçlü testler ,cinsiyeti ve doğumu yaşayacaksın inş.sağlıkla kucağına al bizlere dua et cnm
Bir hafta sonra Direkt kadın doğuma gidin zaten adet gecikmeniz var direkt keseye baktırın kan testinizi ve diğer testlerinizi gösterin inş.kesinleşir bebiş saklambaç oynuyor siz gönlünüzü ferah tutun dua edin inş.vardırDün kan verdim 0.3 çıktı sonuç. Bu sabah tekrar idrar testi yaptım pozitif. 3 farklı markadan 4 tane pozitif test ile kaldım
İnşallah dediğiniz gibi olurBir hafta sonra Direkt kadın doğuma gidin zaten adet gecikmeniz var direkt keseye baktırın kan testinizi ve diğer testlerinizi gösterin inş.kesinleşir bebiş saklambaç oynuyor siz gönlünüzü ferah tutun dua edin inş.vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?