HamilesinArkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Kız neye korkuyonGidip kan vereyim öyleyse. Yaş 21 güzel kadınlar bu aşırı panik oradan geliyor. Kan testinde negatifi görmekten korkuyorum
Benim eşim 39 yaşında büyük bir beklenti içinde. Ben bir yıl denedim olmadı. Sonra da tüp mide ameliyatı oldum kilodan dolayı 125 den 98 e indim daha 2.5 ay oldu ameliyat olalı. Bir yandan negatif görmekten korkuyorum bir yandan da pozitif görmekten.Kız neye korkuyonbiz neydek yaa 31 yaşındayım halen bebisinin güzel müjdesini hasretle özlemle bekleyenim
Olsun sabirli ol kuzum bak ne güzel Rabbim nasip etmiş inşallah sağlıkla sihatle gelir yavrun .Benim eşim 39 yaşında büyük bir beklenti içinde. Ben bir yıl denedim olmadı. Sonra da tüp mide ameliyatı oldum kilodan dolayı 125 den 98 e indim daha 2.5 ay oldu ameliyat olalı. Bir yandan negatif görmekten korkuyorum bir yandan da pozitif görmekten.
İnşallah kuzum seninde öyle. Senden aldığım gazla gidiyorum kan vermeyeOlsun sabirli ol kuzum bak ne güzel Rabbim nasip etmiş inşallah sağlıkla sihatle gelir yavrun .
Yaaaa bende 29 bende bekliyorum hasretle.Kız neye korkuyonbiz neydek yaa 31 yaşındayım halen bebisinin güzel müjdesini hasretle özlemle bekleyenim
Tebrikler darısı banaArkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Git ver kuzum inşallah görürsün çok güzel bir değer çıkar bu sonuçlarlaİnşallah kuzum seninde öyle. Senden aldığım gazla gidiyorum kan vermeye
Amin amin aminYaaaa bende 29 bende bekliyorum hasretle.insallah kavusuruz
İnşallah canım güzel haberi alıp verirsinSon bir saat kaldı sonucu almama arkadaşlarım inşallah güzel haberi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?