Sonuç 0.3 negatif. Çok şaşkınımDüşünecek birşey yok hamilesin
Kan testi yaptırman lazm
Hayırlı olsun
Başka bi hastaneye daha yaptır canım bence yanlış sonuçSonuç 0.3 negatif. Çok şaşkınım
Beklemede kalayım o zaman birazcıkBaşka bi hastaneye daha yaptır canım bence yanlış sonuç
Bende testte silik görmüştüm kan testim negatifti, 2 gün sonra bidaha yaptırmıştım 40 çıkmıştı değerim
Keşke bugün ecz .başka marka test alsa idinSonuç 0.3 negatif. Çok şaşkınım
Aldım. Sabah İlk idrar ile yapacağımKeşke bugün ecz .başka marka test alsa idin
Veya bir gün daha beklerimAldım. Sabah İlk idrar ile yapacağım
Damari patlatmis beceriksiz aile hemimligine kan verin birde benceKan alan arkadaşa da teşekkürler maşallah
Maalesef bizim sağlık ocağında kan alınmıyor. İzmir'de yaşıyoruz birdeDamari patlatmis beceriksiz aile hemimligine kan verin birde bence
E hamilesin işte:)Arkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Ah kuzum benim sen okumadın mıE hamilesin işte:)
0.3 beta çıktı. Ama testler bu şekildeE hamilesin işte:)
Yaaa orayı kaçırmısımAh kuzum benim sen okumadın mıBu netlikte çizgilere rağmen kan sonucu 0.3 çıktı maalesef hepimiz şaşkınız
Test bariz hamılesin diyor ama sonuc negatif cok sinir bozucu kimbilir nasıl heveslenmişsindir bende iğne oldum inş tutmuş tur0.3 beta çıktı. Ama testler bu şekilde
İnşallah tutmuştur canım inşallah güzel haberler alırsın. Ben beklemedeyim tekrar etmeyi düşünüyorum bir kaç gün bekleyipTest bariz hamılesin diyor ama sonuc negatif cok sinir bozucu kimbilir nasıl heveslenmişsindir bende iğne oldum inş tutmuş turhepimize hayırlısını versin
Bekle bakalım sabırlı olalımİnşallah tutmuştur canım inşallah güzel haberler alırsın. Ben beklemedeyim tekrar etmeyi düşünüyorum bir kaç gün bekleyip
Ya ben neydemKız neye korkuyonbiz neydek yaa 31 yaşındayım halen bebisinin güzel müjdesini hasretle özlemle bekleyenim
Senin ne zaman belli olacak bebişBekle bakalım sabırlı olalım
Ne zormuş bu işlerYa ben neydemyaş 40 olacak
Negatif e çok şaşırdımNe zormuş bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?