- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
NeeeBu kadar bariz belli çıkan iki testten sonra çok şaşkınım
Üzülme bacım ama anlıyorum seni net bariz var o testteBu kadar bariz belli çıkan iki testten sonra çok şaşkınım
Bende anlamadım
HamilesinArkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Kan sonucu 0.3 negatif çıktıHamilesin
Biraz bekleyp tekrar kan testi yaptırmak lazım ... Bu test pek bozuga benzemiyor ... Ama kanda hemen çıkmayabiliyor..Kan sonucu 0.3 negatif çıktı
sonucu paylaşır mısın ? hcg yazıcak.Kan sonucu 0.3 negatif çıktı
sonucu paylaşır mısın ? hcg yazıcak.
Nasi 0.3 cikti adetiniz kacgun gecikmisti?ben sonucumu bugun aldim 7760 ciktiKızlar sonuç 0.3 çıktı
Baya bildiğin 0.3 çıktı. Tahminen 4-5 gün geçti. Testleri de ilk idrarla yapmıştım oysaki bunlar testlerin şuanki hali. İlk yaptığım halini de ilk sayfada görebilirsin. Sizin içinde çok sevindim hayırlı olsunNasi 0.3 cikti adetiniz kacgun gecikmisti?ben sonucumu bugun aldim 7760 cikti
Biraz bekleyp tekrar kan testi yaptırmak lazım ... Bu test pek bozuga benzemiyor ... Ama kanda hemen çıkmayabiliyor..
Testlerin güncel hali de bu. Saklamıştım. Elimde bir testim daha var sizce tekrarlıyayım mı sabah ?Üzülme bacım ama anlıyorum seni net bariz var o testte
Pozitif canım Allahin izniyle.. kan ver bian onceArkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Cnm insallah bi yanlislik fln bsey olmstr testlere gore hamile grunuyosunuz coi enteresanBaya bildiğin 0.3 çıktı. Tahminen 4-5 gün geçti. Testleri de ilk idrarla yapmıştım oysaki bunlar testlerin şuanki hali. İlk yaptığım halini de ilk sayfada görebilirsin. Sizin içinde çok sevindim hayırlı olsun
Aaaaaa cok sasirdim peki evde yaptigin testin pozitif ciktigini soyledin mi bisi demediler miKızlar sonuç 0.3 çıktı
Aaaaaa cok sasirdim peki evde yaptigin testin pozitif ciktigini soyledin mi bisi demedile
Tıp merkezinin labaratuvarında yaptırdım direkt. Hemşireye göstermiştim hayırlı olsun değeriniz yüksek çıkar bence demişti. Sekreterden aldım kağıdı çıktım sonuç alırkendeAaaaaa cok sasirdim peki evde yaptigin testin pozitif ciktigini soyledin mi bisi demediler mi
Bende anlamadım çok üzgünüm gerçekten. Bu kadar koyu çizgiler görünce çok daha farklı olacağını düşünmüştümCnm insallah bi yanlislik fln bsey olmstr testlere gore hamile grunuyosunuz coi enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?