- 20 Haziran 2017
- 243
- 132
- 103
Bu testler nasıl negatif bende anlamadım. Bir çok kişi tekrar et diyor. BilmiyorumNegatif e çok şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testler nasıl negatif bende anlamadım. Bir çok kişi tekrar et diyor. BilmiyorumNegatif e çok şaşırdım
İnşallah Rabbim nasip eder inşallah hepimizeYa ben neydem yaş 40 olacak
Amin inşallahİnşallah Rabbim nasip eder inşallah hepimize
Suan kanaman yoksa devlet hastanesinde kan ver birde canim testi tekrarladin mi pekiDamari patlatmis beceriksiz aile hemimligine kan verin birde bence
Bu nasıl olur Adet olmadıysan hala umut var canimBu testler nasıl negatif bende anlamadım. Bir çok kişi tekrar et diyor. Bilmiyorum
22 Martta çatlatma iğnesi oldum 14 gün beklemem lazım bakalım pazartesi Salı adet olmazsa testi yapacağımSenin ne zaman belli olacak bebiş
Evet ya belirgin çünküBence bir yalnışlık var imkansız bu koyulukta en az 30 cıkması gerekirdi
Şimdi yaptım farklı marka ile test daha kurumadı bile hemen paylaştımSuan kanaman yoksa devlet hastanesinde kan ver birde canim testi tekrarladin mi peki
Testin son haliGünaydın hepinize. Farklı bir marka ile denedim bugün idrar testini. İlk idrar olayını kaçırdım tabi ama fark etmez yine çizgimiz orada duruyor. Dünde ilk yaptığımda aynı b u şekilde idi çizgilerim. Zaman geçtikçe iyice koyulaşmıştı
canım normalde önce kana sonra idrara geçiyor ama bir yerde okudum baı insanlarda tam tersi olabiliyormuş ki hatta bir kadın idrarda sürekli pozitifi görüp kanda negatif sonuç alıyormuş Adet 2 gün geçince değer kendini göstermiş hatta sonuç ikiz gebelik olmuş birde yani adet gününü bekle bence net hamilesinTestin son hali
Adet günüm 4-6 gün arası geçmiş durumda. Bu 4.pozitif görüşüm oldu kanda neden negatif bilmiyorumcanım normalde önce kana sonra idrara geçiyor ama bir yerde okudum baı insanlarda tam tersi olabiliyormuş ki hatta bir kadın idrarda sürekli pozitifi görüp kanda negatif sonuç alıyormuş Adet 2 gün geçince değer kendini göstermiş hatta sonuç ikiz gebelik olmuş birde yani adet gününü bekle bence net hamilesin
ben yazdıklarınızın hepsine okumamıştım bilmiyorfum geçtiğini o zaman başka bir yerde kan verin birdeAdet günüm 4-6 gün arası geçmiş durumda. Bu 4.pozitif görüşüm oldu kanda neden negatif bilmiyorum
Merhaba canım bende dün bu testten yaptım adetime iki gün vardı benimde böyle silik çıktı çizgi, bugünde yaptım yine silik çıktı. One step( dr prüfer) yazıyor testin adı. Sonra kadınlar klübünde arama kısmına testin adını yazdım bir başlıkta test yanıltıcı hep silik çıkarıyor ama sonuç negatif yazılmıştı çok üzüldüm. Bakalım yarın adet günüm inşaAllah olmam ama kan veripte çıkmazsa daha da üzülmekten korkuyorum. Benim dünkü testimi de ekliyorumBu testler nasıl negatif bende anlamadım. Bir çok kişi tekrar et diyor. Bilmiyorum
Bende çıkan çizgiler çok netti. Bugün de farklı bir marka ile sabah ilk idrarla test yaptım oda pozitif. İnşallah hamilesindir. One step testleri de ekledim. Pembe Kapaklı olanda bugün kiMerhaba canım bende dün bu testten yaptım adetime iki gün vardı benimde böyle silik çıktı çizgi, bugünde yaptım yine silik çıktı. One step( dr prüfer) yazıyor testin adı. Sonra kadınlar klübünde arama kısmına testin adını yazdım bir başlıkta test yanıltıcı hep silik çıkarıyor ama sonuç negatif yazılmıştı çok üzüldüm. Bakalım yarın adet günüm inşaAllah olmam ama kan veripte çıkmazsa daha da üzülmekten korkuyorum. Benim dünkü testimi de ekliyorum
İnşaAllah canım Çok sağolBende çıkan çizgiler çok netti. Bugün de farklı bir marka ile sabah ilk idrarla test yaptım oda pozitif. İnşallah hamilesindir. One step testleri de ekledim. Pembe Kapaklı olanda bugün ki
Adet gününüz geçti mi ?Bende çıkan çizgiler çok netti. Bugün de farklı bir marka ile sabah ilk idrarla test yaptım oda pozitif. İnşallah hamilesindir. One step testleri de ekledim. Pembe Kapaklı olanda bugün ki
Tahminen 5-6 gün geçti. 2 one step 1 prodictor 1 de lady comfort pozitif test var elimde şuan. Yapmadığım 1 tane artı Med test var elimde. Anlayamıyorum. Yani idrarda çıkan kanda da çıkmalıydıAdet gününüz geçti mi ?
Eğer geçtiyse siz en iyisi gidin kan verin bu böyle olmaz hadi diğer testler yanlıştı bu da mı yanlış hepsi de yanlış çıkamaz ya
Son testi de gördün mü canımİnşaAllah canım Çok sağol