Siz hangi markada negatif gördnzsağol canım teşekkür ederim.eğer adet olmassam deniycem tabiki olana kadar.ama açıkçası hiç ümidim yok.azıcık bir silik görsem biraz daha umutlu olabilirdim :)
fortune marka.çok ta hassas değilmiş sanırım şimdi yorumlara bakıyorumSiz hangi markada negatif gördnz
Ben fortune yapmıştım silik cıktı doktor gittm kan verdim 0.100 cıkmıştı negatiftifortune marka.çok ta hassas değilmiş sanırım şimdi yorumlara bakıyorum
Benim canım istiyor ki kan testi yanlış olsun karışmış olsun mucize filan ben silik cizgiyi baya sahiplendim. Ama benim silik cizgim var modundayimBen fortune yapmıştım silik cıktı doktor gittm kan verdim 0.100 cıkmıştı negatifti
Benim 3 net 1 silik çizgim varBenim canım istiyor ki kan testi yanlış olsun karışmış olsun mucize filan ben silik cizgiyi baya sahiplendim. Ama benim silik cizgim var modundayim
Ikimizinde hamile olmasını diliyorum şuanda.ben tekrar test yapicam olmazsam.gelmeyen adetten umut kesmiycemBenim 3 net 1 silik çizgim varbeta 0.3 çıktı kan testi ardından da çift çizgiyi gördüm ne yapacağım bilmiyorum
Canım ben burda formda okudum okadar silik ki kadının fortune testi nerdeyse yok.diger testler çok net çıkmış.kan testi 375 çıkmış.o da bana umut oldu doğrusu.seninki nasıl öyle oldu bilemedimBen fortune yapmıştım silik cıktı doktor gittm kan verdim 0.100 cıkmıştı negatifti
Ikimizinde hamile olmasını diliyorum şuanda.ben tekrar test yapicam olmazsam.gelmeyen adetten umut kesmiycem
Bende anlamamıştım bütün anormallikler beni buluyor zaten .Canım ben burda formda okudum okadar silik ki kadının fortune testi nerdeyse yok.diger testler çok net çıkmış.kan testi 375 çıkmış.o da bana umut oldu doğrusu.seninki nasıl öyle oldu bilemedim
Allah insallah bir dahaki ay nasip etsin hayirlisiylaben az önce adet oldum.yanlış çıkan erken testmiş :/ bilgilerinize konu sahibi arkadaşın Allah gönlüne göre versin o inşallah hamiledir.
Gerçekten oylemi çıktı ya benimde başıma geliyor böyle neden olduğunu bilmiyorumKızlar sonuç 0.3 çıktı
son durum nedir acabaBu kadar farklı marka pozitifken yoksa kesinlikle idrar testi yapılmamalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?