kızlar acil bakın çok kötüyüm

Umarım bir gün sizde bu düşünçelerinizden tahliye olursunuzda evde yok yere huzursuzluk çıkarmayı bırakırsınız.

Bir gün eşim karşıma geçip "şununla görüşemezsin" derse seve seve çıkartırım o huzursuzluğu. Ama çok şükür ben bana güvenen, medeni bir erkekle birlikteyim.

Tamam işte bunları söylerseniz anlarız. Boşanmak istemediğiniz halde boşanmak istiyorum derseniz olmaz. Ayrıca evde kavga etmek boşanma aşamasına gelmek değildir. Öyle olsa ortada evli çift olmazdı.

Bir gün eşim karşıma geçip "şununla görüşemezsin" derse seve seve çıkartırım o huzursuzluğu. Ama çok şükür ben bana güvenen, medeni bir erkekle birlikteyim.
Ne mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsun

Huyunu sevmiyorsunuz
Düşüncelerini sevmiyorsunuz
Davranışlarını sevmiyorsunuz

Ama eşinizi seviyorsunuz

Galiba sizin eşiniz öyle yapmış çok acısizin durumunuzda olmak istemezdim
Yazdiklariniz ortada duruyorken neden benim eşim üstünden böyle bir şey yazıyorsunuz çok ayıp. 23 yaşında mutsuz biri olarak gelip burada bu kadar tavsiye veriyor olmanız tam bir Türkiye özeti.

Ne mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsun

Eşimin böyle bir düşüncesi yok ki bana kısıtlama koysun. Öyle düşünceleri olan bir adamla zaten birlikte olmazdım.

Kendi zihniyeti pis ve sapık olanlar böyle şeyler düşünür ve herkesten şüphelenir. Demek ki siz de kız kardeşle, kuzenle onu yalnız bırakamazsınız bir şey yapma ihtimali var eşinizin..

Evden çıkartmamak saygı duyulacak bi düşünce yani? Siz de eşinizi evden çıkartmayın bakalım ananız mı kalıyor küfretmedik bacınız mı. Nihyetinde köle değilsiniz birbirinize, birbirinizin düşüncelerine ve kısıtlayıcı tavırlarına saygı duymanız lazım, o da duysun

Şayet benim başıma böyle bsey gelseydi boşanırdım şimdi bunları söyleyen adam ileride neler der neler olur arkası gelir yani

Ona bu cesareti sen verdin :)

İlla ataerkillik yapacaksa babanız burada yapsın, erkek adam olan eşine bağıran damada ne yapacağını bilir. Gücü kadınlara yetenlerden heralde bu baba.

Ya Allah kuran kitap aşkına annelerinizi çekin şu ilişkiden. Kızımı niye ağlatıyorsun deyince aaaa özür dilerim hemen gidip gönlünü alayım mı diyecek adam?

5 aylık evlilikte eski sevgilisiyle yazışırken sizi anneanneniz, dayınız vb. gibi “gereksiz(sizin deyiminizle)” akrabalarınızla görüştürmeyen kocişiniz size saygı duyuyor, evet Sizin ilişkinizdeki köle sizsiniz ve bu durumdan çok memnunsunuz hatta eşitlik diyen ve eşit bir biçimde yaşamaya çalışan kadınları da kıs-ka-nı-yor-su-nuz Yazık size, mutsuz ve bitik durumda, sizin yapamadıklarınızı yapan kadınlara laf söyleyerek onları aşağılayabileceğinizi düşünüp burada çabalayıp duruyorsunuz. Bence huzursuzluk çıkarmaya cesaretiniz bile yok. 5 aylık evliliğimde eski sevgilisiyle yazıştığını görsem kocamın, huzursuzluğun dibini yaşatırdım ona. Zaten bir daha yüzümü de göremezdi ömür boyu.

Eşiniz annenize bağırıyor ve siz onu hâlâ sevdiğinizi söylüyorsunuz, öyle mi?

Yazdiklariniz ortada duruyorken neden benim eşim üstünden böyle bir şey yazıyorsunuz çok ayıp. 23 yaşında mutsuz biri olarak gelip burada bu kadar tavsiye veriyor olmanız tam bir Türkiye özeti.
Ah yazık benim diyeceklerimin üstüne diyecek birşey bulamayınca açığımımı araştırınız. Senin kocanın seni birkere bile aldatmadığına o kadar eminsin yani

Aile ye göndermedi eve hapis ettiği anlamına gelmiyor ama .

Ah yazık benim diyeceklerimin üstüne diyecek birşey bulamayınca açığımımı araştırınız. Senin kocanın seni birkere bile aldatmadığına o kadar eminsin yani
Ya benim kocam beni neden aldatsin ki? Aldatırsa sizin gibi gülerek yazmam ayrılırım zaten. Siz bana değil kendinize üzülün bence, mutsuzum sinir hastası oldum diye yazmışsınız duruyor yorumlarinizda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…