- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.534
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Umarım bir gün sizde bu düşünçelerinizden tahliye olursunuzda evde yok yere huzursuzluk çıkarmayı bırakırsınız.
kocamı seviyorum ama huyunu sevmiyorum davranışlarını düşünce tarzini sevmiyorum bana deger vermeyisi falan. boşanma aşamasına geldik o da kafasina koymuş artik. annem çok üzülecek içim de cok buyuk sıkıntı olustu moralim çok bozuk
Ne mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsunBir gün eşim karşıma geçip "şununla görüşemezsin" derse seve seve çıkartırım o huzursuzluğu. Ama çok şükür ben bana güvenen, medeni bir erkekle birlikteyim.
kocamı seviyorum ama huyunu sevmiyorum davranışlarını düşünce tarzini sevmiyorum bana deger vermeyisi falan. boşanma aşamasına geldik o da kafasina koymuş artik. annem çok üzülecek içim de cok buyuk sıkıntı olustu moralim çok bozuk
Galiba sizin eşiniz öyle yapmış çok acısizin durumunuzda olmak istemezdim
Yazdiklariniz ortada duruyorken neden benim eşim üstünden böyle bir şey yazıyorsunuz çok ayıp. 23 yaşında mutsuz biri olarak gelip burada bu kadar tavsiye veriyor olmanız tam bir Türkiye özeti.Canım ummadığın taş baş yarar hesabı düşün bu devirde babana bile güvenmeyeceksin , hele erkek kısmına ben çok güveniyorum dersen olan sana olur hiçbir zaman güvenme sürekli arkasını kolla yoksa elinden gittiğinde benim kemalim yapmaz der kalırsın ortada.
Boşan demiyorum aslada demem ama güveniyorum diye de bu kadar serbest bırakma. Hiç ummadığın zamanlarda al eline telefonu. Bende senin dediğin gibi düşünürdüm eşim yapmaz daha yeni evliyiz birde 5 aylık gitmiş eski sevgilisine yazmış . Delirdim ortalığı karıştırdım. Benim kocam birde rahat o rahatlığı insanı çileden çıkartır ben seni üzecek birşey yapmam deyip durdu tam çıldırmalık güvenme kardeşim güvenme yoksa olan sana olur kendi içinde kendini yer durursun.
Ne mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsun
Kendi zihniyeti pis ve sapık olanlar böyle şeyler düşünür ve herkesten şüphelenir. Demek ki siz de kız kardeşle, kuzenle onu yalnız bırakamazsınız bir şey yapma ihtimali var eşinizin..fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Evden çıkartmamak saygı duyulacak bi düşünce yani? Siz de eşinizi evden çıkartmayın bakalım ananız mı kalıyor küfretmedik bacınız mı. Nihyetinde köle değilsiniz birbirinize, birbirinizin düşüncelerine ve kısıtlayıcı tavırlarına saygı duymanız lazım, o da duysunNe mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsun
Şayet benim başıma böyle bsey gelseydi boşanırdım şimdi bunları söyleyen adam ileride neler der neler olur arkası gelir yanifikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Ona bu cesareti sen verdin :)eşim sürekli yapmadigim ya da soylemedigim şeyleri soylemisim gibi iftiralar atıyo.napıcam yaa
benden vazgeçmiş senden tamamen soğdum artık umrumda degilsin falan diyo.
annem bugün kızımı niye aglatiyosun üzüyosun diye mesaj atmis. sonra.annemi arayip bagirmis telefonda Allahim ben bunlari hakedecek.ne.yaptim ya
İlla ataerkillik yapacaksa babanız burada yapsın, erkek adam olan eşine bağıran damada ne yapacağını bilir. Gücü kadınlara yetenlerden heralde bu baba.eşim sürekli yapmadigim ya da soylemedigim şeyleri soylemisim gibi iftiralar atıyo.napıcam yaa
annem bugün kızımı niye aglatiyosun üzüyosun diye mesaj atmis. sonra.annemi arayip bagirmis telefonda Allahim ben bunlari hakedecek.ne.yaptim ya
Ya Allah kuran kitap aşkına annelerinizi çekin şu ilişkiden. Kızımı niye ağlatıyorsun deyince aaaa özür dilerim hemen gidip gönlünü alayım mı diyecek adam?eşim sürekli yapmadigim ya da soylemedigim şeyleri soylemisim gibi iftiralar atıyo.napıcam yaa
5 aylık evlilikte eski sevgilisiyle yazışırken sizi anneanneniz, dayınız vb. gibi “gereksiz(sizin deyiminizle)” akrabalarınızla görüştürmeyen kocişiniz size saygı duyuyor, evetNe mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsun
Eşiniz annenize bağırıyor ve siz onu hâlâ sevdiğinizi söylüyorsunuz, öyle mi?eşim sürekli yapmadigim ya da soylemedigim şeyleri soylemisim gibi iftiralar atıyo.napıcam yaa
Ah yazık benim diyeceklerimin üstüne diyecek birşey bulamayınca açığımımı araştırınız. Senin kocanın seni birkere bile aldatmadığına o kadar eminsin yaniYazdiklariniz ortada duruyorken neden benim eşim üstünden böyle bir şey yazıyorsunuz çok ayıp. 23 yaşında mutsuz biri olarak gelip burada bu kadar tavsiye veriyor olmanız tam bir Türkiye özeti.
Aile ye göndermedi eve hapis ettiği anlamına gelmiyor ama .Evden çıkartmamak saygı duyulacak bi düşünce yani? Siz de eşinizi evden çıkartmayın bakalım ananız mı kalıyor küfretmedik bacınız mı. Nihyetinde köle değilsiniz birbirinize, birbirinizin düşüncelerine ve kısıtlayıcı tavırlarına saygı duymanız lazım, o da duysun
Ya benim kocam beni neden aldatsin ki? Aldatırsa sizin gibi gülerek yazmam ayrılırım zaten. Siz bana değil kendinize üzülün bence, mutsuzum sinir hastası oldum diye yazmışsınız duruyor yorumlarinizda.Ah yazık benim diyeceklerimin üstüne diyecek birşey bulamayınca açığımımı araştırınız. Senin kocanın seni birkere bile aldatmadığına o kadar eminsin yani
Ailenize gitseydiniz ne yapardı mesela? Boşanır mıydı sizden? Sizi döver miydi? Ne olurdu?Aile ye göndermedi eve hapis ettiği anlamına gelmiyor ama .
Dur bakalım olay çok yeni. Yemek filan yediniz mi? Tatlı yapayım mı ister misin de. Gene tersliyorsa, git başka odada otur. Tepki verme, konuşma sende. Haberdar et mutlaka.
Tamam siz de göndermeseniz ne der size onu soruyorum. Ailenin yanına gitme, annenle babanla kardeşinle her neyse görüşme deseniz mesela şu an?Aile ye göndermedi eve hapis ettiği anlamına gelmiyor ama .