kızlar acil bakın çok kötüyüm

He yani kocanın seni aldatmadığına bu kadar çok eminsin . Çok komiksiniz gerçekten . Kimsenin hayatını tam bilmiyorsanız cahil düşünçelerinizi kendinize saklayın.

Tamam siz de göndermeseniz ne der size onu soruyorum. Ailenin yanına gitme, annenle babanla kardeşinle her neyse görüşme deseniz mesela şu an?
Önce sebebini sorar sonra aradağı sorunu çözmeye çalışır ben 3 sene boyunca yaptığım gibi.

Ailenize gitseydiniz ne yapardı mesela? Boşanır mıydı sizden? Sizi döver miydi? Ne olurdu?
Hiçbirşey yapamazdı mesele bu kararlarına düşünçelerine saygı duymak. Ki defalarca kez gereksiz şeyler için kavga çıkarttığımda bile bir kötü sözünü bile duymadım. Siz olsanız böyle bir adamı sırf aileme göndermiyor diye aile dediğim anneanne gibi gidip boşarmısınız.çok mu gerekli bir sebep bu

Eşinizin aile içindeki eniştenize güvenmeyip gecenin bir vakti yabancılarla dolu otobüsle gelmenizi istemesi çok enteresan. Bi zahmet kalkıp almaya gelseydi keşke bu kadar tantana yapana kadar .

He yani kocanın seni aldatmadığına bu kadar çok eminsin . Çok komiksiniz gerçekten . Kimsenin hayatını tam bilmiyorsanız cahil düşünçelerinizi kendinize saklayın.
Aldatsa da boşanma davasında elim daha güçlü olsa diye uzun zamandır pusudaydım. Bir tek bunu yapmadı. Herkesin kocası aldatmıyor yani, tüm erkekler aynı değil. Sizin kocanız öyleymiş.

Otobüste daha büyük sıkıntı benim eşimde çok büyük bi mecburiyet yoksa otobüs hayatta izin vermez malum herkesin ne yapacağı belli değil enişte arabası daha normal ki yanınızda çocuklar varmış hadi yok diyelim karısına hiç mi güvenmez insan sizi her önüne gelenle fingirdeyecek biri olarak mı görüyor bu nasıl kafalar

Evet, boşarım. Ayrıca gerekli bir sebebiniz daha var: 5 aylık evliyken eşinizin eski sevgilisiyle yazışmasını yakalamışsınız. Korkunç valla.

Hayır anlayış demek onun sizi göndermemesi sizin kabul etmeniz değil, sizin ailenizle görüşmenize hiçbir şekilde karışamaması. Böyle bi özgürlüğünüz olmadığı için sinip kabul etmişsiniz bize de kabul ettirmek istiyorsunuz. Normali bu değil. Sizin karşılıklı iyilik güzellik dediğiniz şey şu; ben eşimin ailesini arkadaşlarını çok severim ve onlarla görüşmesine asla karışmam, eşim de aynı şekilde. Normali budur.

Aldatsa da boşanma davasında elim daha güçlü olsa diye uzun zamandır pusudaydım. Bir tek bunu yapmadı. Herkesin kocası aldatmıyor yani, tüm erkekler aynı değil. Sizin kocanız öyleymiş.
Daha çok Bi eklersin o zaman sen . Ailesinde sıkıntı olan her koca aldatır ve bundan sizin gibi kafası sadece koca ezmeye çalışan kadınların haberi olmaz

Daha çok Bi eklersin o zaman sen . Ailesinde sıkıntı olan her koca aldatır ve bundan sizin gibi kafası sadece koca ezmeye çalışan kadınların haberi olmaz
Şu an boşanıyoruz zaten. Bu saatten sonra istese de aldatamaz beni.
Ayrıca, ailenizde sıkıntı mı vardı da aldattı kocanız sizi? Oysa her dediğini yapıyormuşsunuz güven sağlamak için. Siz 5 aylık evliyken eski sevgilinizle yazışsaydınız ne yapardı kocanız? Sizden boşanır mıydı, sizi döver miydi, ne yapardı?

Kafa yapısına baksanıza, aldatanın kabahati yok, evde mutsuz diye aldatıyor yani. Boşa laf anlatmaya çalışıyoruz boşverin. Mutlu zannettiği evinde prangalarıyla yaşasın

Size yararlı olmayan akrabalarla görüşmeme kararını verecek olan yine sizsiniz,eşiniz değil. Dolayısıyla bu boş bahaneden öteye gidemez. Ek olarak ben eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunu bir Anaokulu Öğretmeniyim çok şükür işe de girdim çalışıyorum. Bir erk figürünün parasına ihtiyacım yok. Babamla da aram çok iyidir. O yüzden kendinizle beni kıyaslamayın. Benim babam arkada çok şükür mesleğim de var dolayısıyla sizin gibi pasif,silik olamıyorum. Bence sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var. 5 aylık evliyken kocasını eski sevgisiyle konuşurken basan, 4 yıllık evliliğinde sinir krizi geçirip ağlayan ben değilim sizsiniz. Sinir krizleriniz için ilaç kullansanız iyi olabilir Islak imzalı,eşinizin tuğrası olan belge henüz gelmedi o gelirse daha detaylı konuşabiliriz, haydi‍♀ 3 yıl boyunca ailesiyle konuşmasına izin verilmemiş,eski sevgilisiyle konuşurken kocasını yakalamış, sinir krizi geçirmiş gelmiş burada bize atar yapıyor. Biz de yedik

Evet, boşarım. Ayrıca gerekli bir sebebiniz daha var: 5 aylık evliyken eşinizin eski sevgilisiyle yazışmasını yakalamışsınız. Korkunç valla.
Biz eşimle çok zor şeyler yaşadık . Bunun içinde o bir hiç ti . Aslında önemsenmeyecek bir konuşmaydı mesajları ama ben her kadın gibi aldatma saydım ki zaten aldatmaydı. Yaptığı yanına kar mı kaldı hayır. 6 ay boyunca yüzüne bakmadım sürdü hemde çok çünkü bizim evliliğimiz öyle bir hiçte silineçek birşey değildi. Çok zordu affetmek tekrar güvenmek çok zordu. Ama oluyormuş bilmiyorum belki de benim yuhfa yürekliliğimden kaynaklı.

Tabikide görüşmez. Aradaki sorunu çözmeye çalışır ki ben kaynanamla geçim yapabilen biri değilim

Aaa çok ayıp! Oldu mu şimdi? Bir saattir millete kocanın sözünü dinleyin ezmeyin diye tavsiye vermiyorsunuz ama kocanın annesiyle gecinemiyorsun gerçekten ayıp! Yapma kocan çok üzülür! Sonuçta senin kocanın annesi. Kocanın sözünü dinlememek olmaz!!!! Hele bu kadar zırva tavsiye vermişken.

Nerden biliyorsun yapmadığımı
Belkide benim kocamı affetmemin sebebi bu yüzden dir. Ve evet o zaman çok büyük sıkıntımız vardı .

İnanın çok yufka yürekli bi insanımdır, çok anlayışlıyımdır, eşimi de çok severim. Ama sizin bahsettiğiniz şeyler yufka yüreklilikle falan açıklanamaz. Yani bi insanın birinin dışarı çıkmasına birileriyle görüşmesine karışması , eniştesinin arabasına binmesine namussuzluk muamelesi yapması veya eski sevgilisine yazması; bunlar sevgiyle falan affedilecek şeyler değil, kendine saygısı olmayan insanların kabul edeceği affedeceği şeyler. Kendinizi lütfen kandırmayın, çocuklarınıza da, kız erkek fark etmez, bunları empoze etmeyin ki bari onlar güçlü karakterler olsun.

Yahu ne boş yapıyorsunuz amma kafa ağrıtınız kocacı oldum diye.

Bu denli güvensiz olan bi adamın asla güvenilir olduğunu düşünmüyorum . Üzüldüm yaşadığınız hayata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…