kızlar acil bakın çok kötüyüm

defalarca dedim ya hehe diyip kestirip atıyo. bence beni sevmemiş hiç böyle şeyler bahanr edip yanina iftiralari da katip bosanmayi istiyo gibi geldi bana
Sizi kaybetmekten korkmayan birine bağımlı gibi yalvararak onu beslemeyin derim. Tamam boşanmak kolay değil ama bazen sadece susup sükut içinde iftiralarini dinleyin. Hataniz orantisinda olmayan o adaletsiz cezalarını kafanizda değerlendirin. Ben böyle doğru yolu bulmuştum.

Aile bireyleri arasındaki tanışıklık hukukunda erkek iş arkadaşı ile eniştenin durumu sizce aynı mi ?

bosaninca.da dulum diye eve kapatmasın babam yapar yani

Anlamadığınız bir konuya açıklık getireyim eile derken bana hiç bir yararı olmayan anneanne den dayıdan amcadan bahsetmiştim ben anne babadan değil.
Ben gülünecek birşey göremedim ama galiba akıl sağlığınızda bir sıkıntı var. Eşiniz sizi iyi idare ediyor.

Peki eşiniz kendi ailesiyle özgürce görüşebiliyor muydu o sırada. Yoksa bahsettiğiniz süre sadece eşinizin size güvenmesi için gereken süre mi? Sonuçta aynı süre eşiniz için de geçerli olmalı. Belki kendi ailesinde eşinize göz koyan yengeler, kuzenler vardı.

Eşim zaten ailesiyle görüşmüyordu o süre zarfında çünkü beni istememişler. Bizde herkesten haberisiz evlendik.

Anneanne dayı vs ile görüştürmeyen adam sapıktır. Ne yapacağınızı düşünüyor da izin vermiyor? Ondan önceki 20 30 sene akrabanız olan insanlarla görüşmek için ondan mı izin alıyorsunuz. Saçma sapan şeyleri olması gereken gibi anlatmayın burda ya

Eşim zaten ailesiyle görüşmüyordu o süre zarfında çünkü beni istememişler. Bizde herkesten haberisiz evlendik.

Eşiniz kendi tecridine sizi de dahil etti yani, böyle anlıyorum. Neyse siz de iyi bir eş olarak 3 yılda eşinizin değerli güvenini kazanmış ve sonunda tahliye olmuşsunuz.

Sonuçta o akrabalarla 20-30 sene görüşmüş. 3 sene görüşmeyip o sırada eşinin güvenini kazanması daha mantıklı.

Konu sahibi korkmayın, bu adam sizi boşamaz. Şu an hizaya çekmek için böyle davranıyor. Annen kızmış ya size iyice ayar verecek, annenle görüşmezsen barışırım diyecek, belli ki siz de kabul edeceksiniz. Boşanmamak için sürekli babanızı varsayımlar kurarak kötülüyorsunuz.

Sadece tek dileğim umarım bir kızınız olmaz. Çünkü size yaptığını o kıza da yapacak, okulda erkek arkadaşlarıyla konuştuğunda arıza çıkaracak, tek başına dışarı göndermeyecek. Bir erkek arkadaşı olursa okuldan alacak. Bu zihniyetteki adamların kızlarına çok üzülürüm.

Tamam o zaman hemen gideyim boşayım kocamı dur yarın boşanma davası açayım malum çok mühim mesele biliyormusun.
Lütfen komik olmayın. Gereksiz şeyleri sorun etmekten yorulmadınız mı

Kocası o dönemde eski sevgilisiyle yazışıyormuş

Eşiniz kendi tecridine sizi de dahil etti yani, böyle anlıyorum. Neyse siz de iyi bir eş olarak 3 yılda eşinizin değerli güvenini kazanmış ve sonunda tahliye olmuşsunuz.
Umarım bir gün sizde bu düşünçelerinizden tahliye olursunuzda evde yok yere huzursuzluk çıkarmayı bırakırsınız.

Doğru. Hatta o sırada esi dr guven testine girmiş. Ama bilin bakalım ne olmuş, 5 aylık evliyken eski sevgilisine mesaj atmış adam
Galiba sizin eşiniz öyle yapmış çok acısizin durumunuzda olmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…