- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Tabikide bunları onlara yansıtmıycam. Elimden geldiğince güçlü ama bir o kadar da saygılı olması için elimden geleni yapıcam benim ki çaresizlik değil Di vazgeçmeyişti o zaman çok zor şartlarda evlendik ve ben şıllığın Bi yüzünden eşimden hemen kopmak istemedim o sinirle ayrılmayın a zaten bidaha içimden gelmedi bir şans daha vermek istedimİnanın çok yufka yürekli bi insanımdır, çok anlayışlıyımdır, eşimi de çok severim. Ama sizin bahsettiğiniz şeyler yufka yüreklilikle falan açıklanamaz. Yani bi insanın birinin hayatını dışarı çıkmasını birileriyle görüşmesini kısıtlaması veya eski sevgilisine yazması; bunlar sevgiyle falan affedilecek şeyler değil, kendine saygısı olmayan insanların kabul edeceği affedeceği şeyler. Kendinizi lütfen kandırmayın, çocuklarınıza da, kız erkek fark etmez, bunları empoze etmeyin ki bari onlar güçlü karakterler olsun.
Yahu ne boş yapıyorsunuz amma kafa ağrıtınız kocacı oldum diye.
Aynen.Kafa yapısına baksanıza, aldatanın kabahati yok, evde mutsuz diye aldatıyor yani. Boşa laf anlatmaya çalışıyoruz boşverin. Mutlu zannettiği evinde prangalarıyla yaşasın
Oooo, aldattınız yani? Pes doğrusu. Anladım şimdi sizi. Karşılıklı birbirinizi aldatarak yaşadığınız bir evlilik. Bu bana uymaz canım. Eşim aldatsa boşanırdım ama karşılığında onu aldatmazdım. Benim etik değerlerime uymuyor bu durum. İyi akşamlarNerden biliyorsun yapmadığımı
Belkide benim kocamı affetmemin sebebi bu yüzden dir. Ve evet o zaman çok büyük sıkıntımız vardı .
Bakın böyle anlatırsanız kimse size bir şey demez. Bunlar normal değil ama ben seviyordum affettim devam ettim deseniz sayfalardır böyle bi tartışma olmazdı. Normalleştirmeyin sadece.Tabikide bunları onlara yansıtmıycam. Elimden geldiğince güçlü ama bir o kadar da saygılı olması için elimden geleni yapıcam benim ki çaresizlik değil Di vazgeçmeyişti o zaman çok zor şartlarda evlendik ve ben şıllığın Bi yüzünden eşimden hemen kopmak istemedim o sinirle ayrılmayın a zaten bidaha içimden gelmedi bir şans daha vermek istedim
Ne mutlu size medeni değil köle diyiçektin herhalde medeniyet karşılıklı saygıdan oluşur. Sen eşinin düşünçesine saygı duymuyorsan sende sahip oluyorsun
Yapmadığımı, aldatmadığımı nereden biliyorsunuz demiştiniz. Sizin yazıştığınız ya da aldattığınız kişinin karısı veya sevgilisi de öğrenince sizin için şıllığın biri demiş midir?Tabikide bunları onlara yansıtmıycam. Elimden geldiğince güçlü ama bir o kadar da saygılı olması için elimden geleni yapıcam benim ki çaresizlik değil Di vazgeçmeyişti o zaman çok zor şartlarda evlendik ve ben şıllığın Bi yüzünden eşimden hemen kopmak istemedim o sinirle ayrılmayın a zaten bidaha içimden gelmedi bir şans daha vermek istedim
Yaptığı yanına kar mı kaldı hayır. 6 ay boyunca yüzüne bakmadım
Tabikide bunları onlara yansıtmıycam. Elimden geldiğince güçlü ama bir o kadar da saygılı olması için elimden geleni yapıcam benim ki çaresizlik değil Di vazgeçmeyişti o zaman çok zor şartlarda evlendik ve ben şıllığın Bi yüzünden eşimden hemen kopmak istemedim o sinirle ayrılmayın a zaten bidaha içimden gelmedi bir şans daha vermek istedim
bunları boşa yazıyoruz zaten arkadaşım
S SevgiSevgi38 önceki konularından da anlaşıldığı üzere deli gibi çocuk yapmak istiyor
aileye kendini sevdirmeye çalışıyor
bu konu ne ki hiçbişey
sinirlenir sonra söner maalesef
bunları boşa yazıyoruz zaten arkadaşım
S SevgiSevgi38 önceki konularından da anlaşıldığı üzere deli gibi çocuk yapmak istiyor
aileye kendini sevdirmeye çalışıyor
bu konu ne ki hiçbişey
sinirlenir sonra söner maalesef
Siz sülalecek deli misiniz ? Adam eniştenize sapık muamelesi yapıyor size yaptığı muameleyi söylemek bile istemiyorum, eşinizle veya ailesiyleyken mideniz bulanmıyor mu ? Size hangi akrabası ne gözle bakıyor hiç şüphe etmiyor musunuz bu sapık sülaledenfikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Sizde ne güzel kafa ağrıtıyorsunuz öyle kocanız size nasıl katlanıyor. Çok boş konuşuyorsun da. Gerçi bu kafayı yaşıyorsan kesin sende ya boşandın ya boşanmayı düşünüyorsun ya da dilekçeyi verdiniz hakimin ağzından çıkacak söze bekliyorsunuz. Otu boku kafanıza takarsanız sizin gibileri daha çok boşanır.Off!! Ne güzel tavsiyeler veriyorsunuz öyle!! Gözlerimizi yaşartıyorsunuz!! Siz bir ilişki Koçu falan mı olsanız!!!
Sizde ne güzel kafa ağrıtıyorsunuz öyle kocanız size nasıl katlanıyor. Çok boş konuşuyorsun da. Gerçi bu kafayı yaşıyorsan kesin sende ya boşandın ya boşanmayı düşünüyorsun ya da dilekçeyi verdiniz hakimin ağzından çıkacak söze bekliyorsunuz. Otu boku kafanıza takarsanız sizin gibileri daha çok boşanır.
Gören der her gece club da barda lüx mekanlarda , şehir şehir ülke ülke geziyor sanki şimdi nereye çıkıyosun da boşanınca çıkamayacaksınya ailem böyle bosanmalari falan anlayisla karsilayacak tipte insanlar değil. bizimkiler de kafaya takar akrabalarimiz ne der falan eski kafalilar . simdi ben boşansam belki babam hayati zindan edebilir dulsun şuraya çıkma etme falan. belki abim bana destek olur mu.bilmiyorum o da zamaninda evlenme diye cok tepki gostermisti dinlememiştim. kafam cok karisik ve coook mutsuzum aglamaktan basim catliyo
Eh buda bir 4. Secenek o zaman. Böyle bol keseden atıp tuttuğuna göre. Neyse büyük sokum ye büyük laf konuşma bilmediğin hissetmediğin anlamadığın konularda da mümkünse yorum yapma. Boş kalabalık oluyor çünküÖff yazdığın senaryo da düşüncelerin kadar zırva çünkü evli değilim. Daha önce de yazdığım gibi burada vakit harcama. Git daha iyi kocan tarafında nasıl domine edilebilirsin onun yollarını ara.
O doğru yolun yerin dibine batsın emi doğru yolmuş. Doğru yolu önce sen bir bulda başkasına öğretirsin.Bunları buraya yazmamızın sebebi konu sahibi yada onunla aynı zihniyette olan bir kaç kişinin evliliği değil. Zaten bu zihin setine sahip insanlar umurumda da değil. Şahsen asıl yazma sebebim burayı okuyup ders alacak bir çok genç kız var onlara doğru yolu göstermek.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Eşiniz sizin eniştenizin namusuna dil uzatsa ima etse şu şekil köle mi olacaksınız evde ? Siz hep evde böyle hizmetçi gibi mi takılıyorsunuz? Adamın ayaklarını da yıkayıp öpüyor musunuz ?Dur bakalım olay çok yeni. Yemek filan yediniz mi? Tatlı yapayım mı ister misin de. Gene tersliyorsa, git başka odada otur. Tepki verme, konuşma sende. Haberdar et mutlaka.
Madem enişteniz bırakmasını istemiyor o zaman olması gereken eşinizin kalkıp sizi almaya gelmesi idi. Totosunu kaldırıp rahatını bozamamış. Dimdik ayakta durup bunda yanlış bir davranış olmadığını söyleyeceksiniz. İş ailelere varırsa da varır. Her şey olacağına varır. Siz yanlış bişey yapmamışsınız. Adam veya enişteniz veya başka biri ahlaksız olsa ondan önce o arabaya binilmeyeceğine kendiniz karar verebilecek seviyedisiniz zaten. Ailesinin lafına bakıp da size hüküm verecek adamdan bişey olmaz.. Eşiniz hatalı. Kalkıp gelip sizi almalı idi çok rahatsız oluyorsa.fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Eh buda bir 4. Secenek o zaman. Böyle bol keseden atıp tuttuğuna göre. Neyse büyük sokum ye büyük laf konuşma bilmediğin hissetmediğin anlamadığın konularda da mümkünse yorum yapma. Boş kalabalık oluyor çünkü
Bu şey kafası hani aldatılıp affedince aldatmayan erkek yok ya da evde sürekli dayak yiyince tüm evliliklerde herkes dayak yiyor da herkes saklıyor sananların kafası aynı kafa hiç şaşmaz bu kocalar nasıl sizi bu kafaya getiriyor ya eşim beni 3 yıl kendi ailesi içine sokmasa aklıma milyon tane düşünce gelir kadın bi güzel güvene bağlamış beklemiş inanmış bir de ciddi ciddi savunuyor falanHangi kafayı yaşıyorsun bilmiyorum ama aynı durumları yaşadığından eminim ve aynı şekilde kıkını çıkarmadığınıda biliyorum.