kızlar acil bakın çok kötüyüm

Herkesin amacı boşandıktan sonra birini bulmak değil. Hayat bu değil, illa kocaya gerek yok bu hayatta var olmak için.

Sizin gibilerin Karadenizli olması gerek işte. Örneğin o coğrafyada, o kültürde yetişen zor şartlarda çay toplayan,üretime katkı sağlayan kadınların kimseye eyvallahı olmuyor. Kadın tarla,bağ ve bahçede çalışarak bile tek başına çocuklarını büyütebiliyor çünkü içindeki gücü,potansiyelini biliyor. Benim ailemdeki hiçbir kadın 3 yıl ailesiyle görüşmesine izin vermeyen adamı kapısının önüne paspas diye koymaz. Mısır tarlasına korkuluk bile yapmazlar. Ağaç kovuğundan çıkmadım senden önce de bir hayatım,ailem var diye resti çekerler. Herkes sizin gibi kocamda,kocam diye tutturmuyor. Kendi kocalarına özne, yüklem,ünlem içeren cümle kuramayan insanlar burada bize laf yetiştiriyor ya en çok ona gülüyorum Bu gücünüzü ve çenenizi sıkıyorsa kocanıza gösterin de size o sıkıyönetim uygulasın artık bir 3 yıl daha ailenizle görüşemezsiniz. Bana cevap vermek için de kocanıza sorun ıslak imzalı belge bekliyorum. Kocanızın ıslak imzalı belgesi,hükümdarlık tuğrası olmadan maazallah bana cevap vermeyin.

bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam ya
Bosanirsaniz dururlar. Aileniz arkanızda olmazsa ne olacakmis? Belki engellemek isterler , boşanma derler ama çıkıp gitseniz kapıya mi koyacaklar? Gelinlikle çıktın kefenle gelirsin mi diyorlar? Siz bosanın bakın nasıl mecburen duruyorlar. Yok öyle dünya bu adamla çocuk da yapmayın lütfen.

Yani bir Rizeli olarak mesajınızın altına imzamı atarım. Bu kadar iyi ozetlenebilirdi.

Benimde sizden tek boşanmayı bu kadar normalleştirmeyin. Yoksa her kocasıyla kavga eden kadın boşanmak isteyecektir.

boşanmak isiyorum ama ailem arkamda durmaz. abimle babam zamaninda bu evlilige onay vermemislerdi. mahvederler beni. calistirmiyolarda hiç bir güvencem yok cesaretim yok napicami bilmiyorum

Son günlerde kullanılan en kilişe cümle ailem arkamda durmaz. Sadece konunuzu okumak bile ailenizin arkanızda duracağı ipuçlarını yakalmak için yeterli. Gayet sizinle iletişimde olan bir aileniz var. Hatta sizi düşünüp evlenmenize karşı bile çıkmışlar. Boşanmamak için türlü yalan ve bahaneler uydurmanıza hiç gerek yok. Buradaki insanların aklıyla da dalga geçmeyi bırakın. Bütün bunlara rağmen "ben kocamı seviyorum boşanmak istemiyorum deseniz"gayet anlarız.

hayir hicbirsey olmadi daha önce. mesela kayinbabam asla gelinini alıpda arabayla bir yere goturmez ya yanonda eşi olacam ya da oglu taksiye.binmemize falan kızarlar. sürekli eş dost elalem görse ne der dusuncesindeler
Bir de böyle zihniyetli bir hasta adamdan kurtulmak yerine doğurmaya mı çalışıyorsun? PES

eşim sürekli yapmadigim ya da soylemedigim şeyleri soylemisim gibi iftiralar atıyo.napıcam yaa
benden vazgeçmiş senden tamamen soğdum artık umrumda degilsin falan diyo.
annem bugün kızımı niye aglatiyosun üzüyosun diye mesaj atmis. sonra.annemi arayip bagirmis telefonda Allahim ben bunlari hakedecek.ne.yaptim ya

Aklından her ne geçiyorsa ne eniştem ne de ben öyle insanlar degiliz. Ha bu tavrını devam ettirip bana kötü yakıştırmalar yapmaya devam ettiğin sürece aynı davranışı sende aramaya başlayacağım yani milkete yan gözle mi bakıyorsun diye sorgulamaya başlayacağım haberin olsun. /// BUNLARI DEMEK COK MU ZOR?

Size ne ki bundan? Kocasıyla kavga eden her kadın boşanırsa ne olur ki?
Bazı şeyleri anlatamıyoruz ben bıraktım. Yani kavga var bir de kavga var mesela. Zamanında ayrılmadığı için hayatı mahvolan binlerce kadın var ama anlatamazsin. Bizi de bosandirma tarikatı zannediyorlar. Sirtimizda cubbelerimiz karanlık bir odada "kaç kadın bosandirdik bugün" diye çetele tutup ayin yaptığımızı düşünüyorlar. Mesela kocalara laf yok. Erkektir yapar, yuvayı da dişi kuş yapar zaten. Erkek kuş çükünü getirdiği için başka bir vasıf aranmaz. Evliliği koruyan, devam ettiren, her türlü sorumluluğu alan kadın olmalı of ben film izliycem, arada gidip kocamı kırbaçlarım belki ya da komşuyu boşatırım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

kocamı seviyorum ama huyunu sevmiyorum davranışlarını düşünce tarzini sevmiyorum bana deger vermeyisi falan. boşanma aşamasına geldik o da kafasina koymuş artik. annem çok üzülecek içim de cok buyuk sıkıntı olustu moralim çok bozuk

Ayyy bana daral geldi ne bekliyorsunuz hala anlamadım.

defalarca dedim ya hehe diyip kestirip atıyo. bence beni sevmemiş hiç böyle şeyler bahanr edip yanina iftiralari da katip bosanmayi istiyo gibi geldi bana

Demekki kendisi senin ablani evine bıraksa arabada birşey yapacak tobeler olsun...valla nasıl ağzını yüzünü yirtmadin bu adamın iyi sabrın varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…