kızlar acil bakın çok kötüyüm

defalarca dedim ya hehe diyip kestirip atıyo. bence beni sevmemiş hiç böyle şeyler bahanr edip yanina iftiralari da katip bosanmayi istiyo gibi geldi bana
Sizi kaybetmekten korkmayan birine bağımlı gibi yalvararak onu beslemeyin derim. Tamam boşanmak kolay değil ama bazen sadece susup sükut içinde iftiralarini dinleyin. Hataniz orantisinda olmayan o adaletsiz cezalarını kafanizda değerlendirin. Ben böyle doğru yolu bulmuştum.

Kızcağızı çok yargılamışsınız arkadaşlar. Maalesef toplum böyle erkeklerle dolu. Ben birçok arkadaşımı tanıyorum. Erkek olan iş arkadaşıyla aynı arabaya binemeyeni. Bekara karı boşamak kolay. Kocanı al karşına güzel güzel konuş canım benim. Olayı da dalllanıp budaklandırmayın. Sen bana güvenmiyorsan bu evlilik nasıl yürüyecek diye sorun bakalım bir kendisine ne cevap verecek. Sen onun her dediğine tamam olur dersen, hayatının ipini kocana kaptırırsın tatlım. Ondan sonra da hayatına küfreder durursun. Bir ilişkide hele hele evlilikte güven çok önemli. Bunları aşmanız gerektiğini söylmeniz gerekir. Olmuyorsa da çocuk filan yapma bu adamdan. Bir bekle bakalım, sonra düşünürsün boşanmayı.
Aile bireyleri arasındaki tanışıklık hukukunda erkek iş arkadaşı ile eniştenin durumu sizce aynı mi ?

Kocanızdan ayrılmamak için babanızın eski kafalı olduğunu iddia etmediğinize emin misiniz ? Babanız iddia ettiğiniz kadar eski kafalı olsa, eniştenizin sizi arabayla evinize bırakmasına karşı çıkan babanız olurdu, eşiniz değil.
bosaninca.da dulum diye eve kapatmasın babam yapar yani

Sizin gibilerin Karadenizli olması gerek işte. Örneğin o coğrafyada, o kültürde yetişen zor şartlarda çay toplayan,üretime katkı sağlayan kadınların kimseye eyvallahı olmuyor. Kadın tarla,bağ ve bahçede çalışarak bile tek başına çocuklarını büyütebiliyor çünkü içindeki gücü,potansiyelini biliyor. Benim ailemdeki hiçbir kadın 3 yıl ailesiyle görüşmesine izin vermeyen adamı kapısının önüne paspas diye koymaz. Mısır tarlasına korkuluk bile yapmazlar. Ağaç kovuğundan çıkmadım senden önce de bir hayatım,ailem var diye resti çekerler. Herkes sizin gibi kocamda,kocam diye tutturmuyor. Kendi kocalarına özne, yüklem,ünlem içeren cümle kuramayan insanlar burada bize laf yetiştiriyor ya en çok ona gülüyorum 😂 Bu gücünüzü ve çenenizi sıkıyorsa kocanıza gösterin de size o sıkıyönetim uygulasın artık bir 3 yıl daha ailenizle görüşemezsiniz.😂 Bana cevap vermek için de kocanıza sorun ıslak imzalı belge bekliyorum. Kocanızın ıslak imzalı belgesi,hükümdarlık tuğrası olmadan maazallah bana cevap vermeyin.😂😂
Anlamadığınız bir konuya açıklık getireyim eile derken bana hiç bir yararı olmayan anneanne den dayıdan amcadan bahsetmiştim ben anne babadan değil.
Ben gülünecek birşey göremedim ama galiba akıl sağlığınızda bir sıkıntı var. Eşiniz sizi iyi idare ediyor.

Ooo onda ne var canım benim eşim evlendiğim 3 sene boyunca anne tarafımla görüşmeme gelip gitmeme izin vermemişti. Ama 4. Senede serbestim istediğim yere istediğim zaman gidebiliyorum hiçbir zamanda niye gittin diye birkere sorgulamadı.
Şimdi belki buradakiler bana kızacak ama şöyle düşünün eşinin sana ve cevrene alışma süresi. Onlara güvenme süresi.Belki senlerdir beraber olabilirsiniz ama güven öyle sevgiliyken gelişeçek birşey değil. Sevgiliyken oluşan güven başka birşey evliyken başka.o yüzden canlarım lütfen bana kızmayın olur mu. Ben böyle çözümledim herşeyi.
Bu arada eşinin ailesine açıklama yapmak zorunda değilsin. Sen eşinle arandaki bu problemi aşmaya çalış elinden geldiğince sakin kal. Ama sakın kendini ezdirme. Onunla sakin bir zamanında güzel bir şekilde konuşmaya çalış.

Peki eşiniz kendi ailesiyle özgürce görüşebiliyor muydu o sırada. Yoksa bahsettiğiniz süre sadece eşinizin size güvenmesi için gereken süre mi? Sonuçta aynı süre eşiniz için de geçerli olmalı. Belki kendi ailesinde eşinize göz koyan yengeler, kuzenler vardı.

Peki eşiniz kendi ailesiyle özgürce görüşebiliyor muydu o sırada. Yoksa bahsettiğiniz süre sadece eşinizin size güvenmesi için gereken süre mi? Sonuçta aynı süre eşiniz için de geçerli olmalı. Belki kendi ailesinde eşinize göz koyan yengeler, kuzenler vardı.
Eşim zaten ailesiyle görüşmüyordu o süre zarfında çünkü beni istememişler. Bizde herkesten haberisiz evlendik.

Anlamadığınız bir konuya açıklık getireyim eile derken bana hiç bir yararı olmayan anneanne den dayıdan amcadan bahsetmiştim ben anne babadan değil.
Ben gülünecek birşey göremedim ama galiba akıl sağlığınızda bir sıkıntı var. Eşiniz sizi iyi idare ediyor.
Anneanne dayı vs ile görüştürmeyen adam sapıktır. Ne yapacağınızı düşünüyor da izin vermiyor? Ondan önceki 20 30 sene akrabanız olan insanlarla görüşmek için ondan mı izin alıyorsunuz. Saçma sapan şeyleri olması gereken gibi anlatmayın burda ya

Eşim zaten ailesiyle görüşmüyordu o süre zarfında çünkü beni istememişler. Bizde herkesten haberisiz evlendik.

Eşiniz kendi tecridine sizi de dahil etti yani, böyle anlıyorum. Neyse siz de iyi bir eş olarak 3 yılda eşinizin değerli güvenini kazanmış ve sonunda tahliye olmuşsunuz.

Anneanne dayı vs ile görüştürmeyen adam sapıktır. Ne yapacağınızı düşünüyor da izin vermiyor? Ondan önceki 20 30 sene akrabanız olan insanlarla görüşmek için ondan mı izin alıyorsunuz. Saçma sapan şeyleri olması gereken gibi anlatmayın burda ya

Sonuçta o akrabalarla 20-30 sene görüşmüş. 3 sene görüşmeyip o sırada eşinin güvenini kazanması daha mantıklı.

Konu sahibi korkmayın, bu adam sizi boşamaz. Şu an hizaya çekmek için böyle davranıyor. Annen kızmış ya size iyice ayar verecek, annenle görüşmezsen barışırım diyecek, belli ki siz de kabul edeceksiniz. Boşanmamak için sürekli babanızı varsayımlar kurarak kötülüyorsunuz.

Sadece tek dileğim umarım bir kızınız olmaz. Çünkü size yaptığını o kıza da yapacak, okulda erkek arkadaşlarıyla konuştuğunda arıza çıkaracak, tek başına dışarı göndermeyecek. Bir erkek arkadaşı olursa okuldan alacak. Bu zihniyetteki adamların kızlarına çok üzülürüm.

Tamam o zaman hemen gideyim boşayım kocamı dur yarın boşanma davası açayım malum çok mühim mesele biliyormusun.
Lütfen komik olmayın. Gereksiz şeyleri sorun etmekten yorulmadınız mı

Kocası o dönemde eski sevgilisiyle yazışıyormuş😁

Eşiniz kendi tecridine sizi de dahil etti yani, böyle anlıyorum. Neyse siz de iyi bir eş olarak 3 yılda eşinizin değerli güvenini kazanmış ve sonunda tahliye olmuşsunuz.
Umarım bir gün sizde bu düşünçelerinizden tahliye olursunuzda evde yok yere huzursuzluk çıkarmayı bırakırsınız.

Doğru. Hatta o sırada esi dr guven testine girmiş. Ama bilin bakalım ne olmuş, 5 aylık evliyken eski sevgilisine mesaj atmış adam😂
Galiba sizin eşiniz öyle yapmış çok acı😊sizin durumunuzda olmak istemezdim

X