Testler baktıgınızsa bembeyazmı yoksa çizgi yoksa bile bi bulanıklık varmıProdoctor aynı çizgiyi ben de bi görüyorum bi kayboluyor gözüm bozuldu![]()
Yanı hıc olmayan da bembeyaz oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler baktıgınızsa bembeyazmı yoksa çizgi yoksa bile bi bulanıklık varmıProdoctor aynı çizgiyi ben de bi görüyorum bi kayboluyor gözüm bozuldu![]()
Sanki bulanık gibi dünkünü hiç düşünmeden çöpe atmıştım ama bunda minicik var gibi artık yarın bi daha yapıcamTestler baktıgınızsa bembeyazmı yoksa çizgi yoksa bile bi bulanıklık varmı
Yanı hıc olmayan da bembeyaz oluyo
Nekadr vardı adete sorulmusdur belkı amaSanki bulanık gibi dünkünü hiç düşünmeden çöpe atmıştım ama bunda minicik var gibi artık yarın bi daha yapıcam
6 gün kaldıNekadr vardı adete sorulmusdur belkı ama
Bence yarın yapmayın son iki gün kala yapın6 gün kaldı
Doğru aslında her gün strese giriyorum bikaç gün beklemeye çalışayımBence yarın yapmayın son iki gün kala yapın
Yinede siz bilirsiniz ama
Canım Ben göremedim.Kızlar benim testime de bakar mısınız hiçbir şey yok sanırım
Ben göremedim canım ama çok erken yapmıssın adetıne 2 gun kala yada geçince yapsan daha guzel sonuç alırsınKızlar ben 6 gün kala yine test yaptım ama sanırım bunda da yok bi şey gören var mı?
Üç gün var canım dünde buraya ovulation testimi beş gündür pik anlam veremedim daha önce silikleşmiştiCanım Ben göremedim.
Regline kaç gün var
Yapmadım son ıkı günüm benimCanım sen tekrar yaptın mı ?
Bende yapmamak içi. Zor duruyorum yaaaa![]()
Diyorum ben bir tane daha yapayımYapmadım son ıkı günüm benim
Yarın yapmayı düşünüyorum bende zor tutuyorum kendımı ama boşada strse sokmak istemıyorum kendımı![]()
Evet biraz bekliycem haklısınızBen göremedim canım ama çok erken yapmıssın adetıne 2 gun kala yada geçince yapsan daha guzel sonuç alırsın
Yanı yapacaksanızda uygun fiyatlı yapın benceDiyorum ben bir tane daha yapayımuygun fiyatlı bir test predictor 360 tl iki kez yaptım.
Psikolojik mi anlamadım
Kasık ağrım var
Beyaz akıntım var
Sabah mide bulantım oldu.
Çok halsizim
Ya grip oluyorum farkında değilim![]()
Yapmadım son ıkı günüm benim
Yarın yapmayı düşünüyorum bende zor tutuyorum kendımı ama boşada
Canım 3 gun daha bekle perşembe gel ıkımız aynı anda yapalımDiyorum ben bir tane daha yapayımuygun fiyatlı bir test predictor 360 tl iki kez yaptım.
Psikolojik mi anlamadım
Kasık ağrım var
Beyaz akıntım var
Çok halsizim
Geldim yok.gebelik 1 20 cikmisHayırlısı neyse o olsun nasipde varsa olur zaten
benımki beyaz renginde akıntı şeklinde yani
Sizinki belkı yerlesme olabılır
Ben simdilik tecrubeli olarak hepsini yasadim doktor gebelik yok.dedi bugun 1 gun var adeteDiyorum ben bir tane daha yapayımuygun fiyatlı bir test predictor 360 tl iki kez yaptım.
Psikolojik mi anlamadım
Kasık ağrım var
Beyaz akıntım var
Çok halsizim
Bidahaki aya inş diyelim nasipGeldim yok.gebelik 1 20 cikmis
Biraz da psıkolojık işte bazı hissettıkelrımoz demekkıGeldim yok.gebelik 1 20 cikmis