Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Herkese merhaba
Benim de bat: 28 nisan yumurtalama tarihi 9 nisandı. O tarihleri degerlendirdik. Birkaç gündür mide bulantısı yaşıyorum hafif hafif. Adet tarihime bir hafta var ve bugün kahverengi lekelenme oldu. Birkaç gündür de kasık ağrısı yaşıyorum. Umarım gebelik oluşmuştur. Bende merakla bekliyorum...

Herkese merhaba
Benim de bat: 28 nisan yumurtalama tarihi 9 nisandı. O tarihleri degerlendirdik. Birkaç gündür mide bulantısı yaşıyorum hafif hafif. Adet tarihime bir hafta var ve bugün kahverengi lekelenme oldu. Birkaç gündür de kasık ağrısı yaşıyorum. Umarım gebelik oluşmuştur. Bende merakla bekliyorum...
Hoşgeldin canım.
Yumurtalaman baya erken olmuş.
İnşallah vardır istersen bir test yap.
İnşallah canım gebelik vardır

Dayanamazsanız beklemeyi regle bir gün yada iki gün kala yapın
Ya nasıl dayanacağım, düşünmeden edemiyorum.
Aslında umudum da yok.
Yumurtalamadan 3 gün önce oldu. Pek olasılıkta yok gibi bakalım

Merhaba benımde son reglim 27 mart 1 Nisan'dan beri korumasız ilişki oldu. Yumurtlamak 13 nisan gösteriyor ama ovulasyon testiyle 8 9 nısan da pik oldu bende de batma oluyor şuanda sol kasıgım ağrıyor bulantıda var test yaptım çıkmadı son 9 gün bakalım inşallah güzel haber alırız. İki kimyasal bi düşük yaptım. 8 haftalık iken bebeğin kalbi durdu . Bende rahimde perde varmiş ameliyat oldum Ocak'ta iki ay bekledık mart'ta olmadı inşallah nisan uğurlu gelır
Merhaba kızlar bugün test yaptım 6 gün kala kasette çıkması normal mi acaba inşallah bozuk değil ilk 5 dk çıktı

Eklentiler

• IMG_20250421_081335.webp
    IMG_20250421_081335.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
İns hamilesinizdir
Rabbim gönlünüze göre versin
Benimde saol kasıgımda cok agrı oldu ara ara suan 5günüm var adet olmama bugun az agrım oldu dün ve ondan oncekı zamanlarda agrım vardı hayurlısıyla guzel haberler alırız ıns
Merhaba test yaptınız mı

Bat 27 benim Çarşamba günü kontrol var . Çarşamba günü test yapacağım var ise gideceğim yoksa gitmek istemiyorum . 1senedri deniyoruz Rabbim en kısa zamanda gonlumuzdekini. Versin ♥️🐥

Benim 4 ya da 5 gün kala çıkmıştı. Daha silikti hatta ama zaten geç döllenme olmuş. Bence bir kan verin testlere de güven olmuyor her zaman
Normal benım subat ayında öyleydı cıkmısdı ama kımyasal gecırmısdım ama gebelık vardı sonucda oyuzden olabılır hersey

Benim çatlamanın üstünden 7 gün geçti. Çatlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu. Adet tarihime son 5 gün gösteriyor. Dayanamayıp test yaptım negatif bir belirtim de yok zaten sanırım olumsuz olacak bu ay, biraz umutsuzluğa düştüm ama buraya girip pozitif haberleri görmek beniiii çok mutlu ediyor kızlar😊 sizlerin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumm.

Benim çatlamanın üstünden 7 gün geçti. Çatlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu. Adet tarihime son 5 gün gösteriyor. Dayanamayıp test yaptım negatif bir belirtim de yok zaten sanırım olumsuz olacak bu ay, biraz umutsuzluğa düştüm ama buraya girip pozitif haberleri görmek beniiii çok mutlu ediyor kızlar😊 sizlerin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumm.
Canım öyle düşünme olumsuz.
Bak benim ilk gebeliğimde adete 4 gün kala kanda negatifti.
O ay tüm bebek başlayacaktık.
Reglim bir gün geçikti 34 beta ile öğrendim.

Canım öyle düşünme olumsuz.
Bak benim ilk gebeliğimde adete 4 gün kala kanda negatifti.
O ay tüm bebek başlayacaktık.
Reglim bir gün geçikti 34 beta ile öğrendim.
O zaman umutla beklemeye devam 🥰 sanırım ilk defa bebek düşünüp bu ay denedim diye bi heyecan yaptım hemen modumu düşürüyorum. İyi kiiii varsınız, çok teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hissetmeme vesile oldunuz

O zaman umutla beklemeye devam 🥰 sanırım ilk defa bebek düşünüp bu ay denedim diye bi heyecan yaptım hemen modumu düşürüyorum. İyi kiiii varsınız, çok teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hissetmeme vesile oldunuz
Hayır canım asla olumsuz düşünme bak zaten daha yeni başlamışsın. Bebeğin zaten zamanını bekliyordur.
Ben o ay tüp bebekler işlemlerine başlayacaktım.
4 gün önce kanlar alındı. Sonra regli olmadım o gece sürekli midem bulandı, tüp bebek doktoruna yazdım onda tekrar bir beta bakalım dedi.
34 geldi sonuç. Yani kuzum modunu asla düşürme, ben 5 sene her ay kafama taktım. O ay hiç takmadım. Tüp bebek yapacağız diye. O ay oldu,
O yüzden sakın modunu düşürme 🥰🥰🥰🥰 sende iyikiiii varsın

Ayyy kızlar
Miden çok bulanıyor regliye 7,8 gün var.
Hamilelikle alakası olacagınıda pek sanmıyorum ama….

Bilemedim ya

Back
X