Dayanamazsanız beklemeyi regle bir gün yada iki gün kala yapınReglim 28 veya 29 sizce bir daha ne zaman test yapayım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamazsanız beklemeyi regle bir gün yada iki gün kala yapınReglim 28 veya 29 sizce bir daha ne zaman test yapayım ?
Hoşgeldin canım.Herkese merhaba
Benim de bat: 28 nisan yumurtalama tarihi 9 nisandı. O tarihleri degerlendirdik. Birkaç gündür mide bulantısı yaşıyorum hafif hafif. Adet tarihime bir hafta var ve bugün kahverengi lekelenme oldu. Birkaç gündür de kasık ağrısı yaşıyorum. Umarım gebelik oluşmuştur. Bende merakla bekliyorum...
Canım çıktı mı tahlilT bolgesinde degiilde uzaginda cikmis sizde cizgi yazdim
Ya nasıl dayanacağım, düşünmeden edemiyorum.Dayanamazsanız beklemeyi regle bir gün yada iki gün kala yapın
Merhaba kızlar bugün test yaptım 6 gün kala kasette çıkması normal mi acaba inşallah bozuk değil ilk 5 dk çıktıMerhaba benımde son reglim 27 mart 1 Nisan'dan beri korumasız ilişki oldu. Yumurtlamak 13 nisan gösteriyor ama ovulasyon testiyle 8 9 nısan da pik oldu bende de batma oluyor şuanda sol kasıgım ağrıyor bulantıda var test yaptım çıkmadı son 9 gün bakalım inşallah güzel haber alırız. İki kimyasal bi düşük yaptım. 8 haftalık iken bebeğin kalbi durdu . Bende rahimde perde varmiş ameliyat oldum Ocak'ta iki ay bekledık mart'ta olmadı inşallah nisan uğurlu gelır
Merhaba test yaptınız mıİns hamilesinizdir
Rabbim gönlünüze göre versin
Benimde saol kasıgımda cok agrı oldu ara ara suan 5günüm var adet olmama bugun az agrım oldu dün ve ondan oncekı zamanlarda agrım vardı hayurlısıyla guzel haberler alırız ıns
Canın pozitif duruyor testin markası ne ?Merhaba kızlar bugün test yaptım 6 gün kala kasette çıkması normal mi acaba inşallah bozuk değil ilk 5 dk çıktı
Benim 4 ya da 5 gün kala çıkmıştı. Daha silikti hatta ama zaten geç döllenme olmuş. Bence bir kan verin testlere de güven olmuyor her zamanMerhaba kızlar bugün test yaptım 6 gün kala kasette çıkması normal mi acaba inşallah bozuk değil ilk 5 dk çıktı
HoşbuldummHoşgeldin canım.
Yumurtalaman baya erken olmuş.
İnşallah vardır istersen bir test yap.
İnşallah canım gebelik vardır
Ay hadı hayırlısı inş dogrudur ama kalbınız olumsuz olmasın Allahın ıznıyle vardırMerhaba kızlar bugün test yaptım 6 gün kala kasette çıkması normal mi acaba inşallah bozuk değil ilk 5 dk çıktı
Normal benım subat ayında öyleydı cıkmısdı ama kımyasal gecırmısdım ama gebelık vardı sonucda oyuzden olabılır herseyBenim 4 ya da 5 gün kala çıkmıştı. Daha silikti hatta ama zaten geç döllenme olmuş. Bence bir kan verin testlere de güven olmuyor her zaman
CikmadiCanım çıktı mı tahlil
HamilesinMerhaba kızlar bugün test yaptım 6 gün kala kasette çıkması normal mi acaba inşallah bozuk değil ilk 5 dk çıktı
Canım öyle düşünme olumsuz.Benim çatlamanın üstünden 7 gün geçti. Çatlamadan 2 gün önce birliktelik olmuştu. Adet tarihime son 5 gün gösteriyor. Dayanamayıp test yaptım negatif bir belirtim de yok zaten sanırım olumsuz olacak bu ay, biraz umutsuzluğa düştüm ama buraya girip pozitif haberleri görmek beniiii çok mutlu ediyor kızlarsizlerin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumm.
O zaman umutla beklemeye devamCanım öyle düşünme olumsuz.
Bak benim ilk gebeliğimde adete 4 gün kala kanda negatifti.
O ay tüm bebek başlayacaktık.
Reglim bir gün geçikti 34 beta ile öğrendim.
Hayır canım asla olumsuz düşünme bak zaten daha yeni başlamışsın. Bebeğin zaten zamanını bekliyordur.O zaman umutla beklemeye devamsanırım ilk defa bebek düşünüp bu ay denedim diye bi heyecan yaptım hemen modumu düşürüyorum. İyi kiiii varsınız, çok teşekkür ederim. Kendimi daha iyi hissetmeme vesile oldunuz