- 18 Temmuz 2023
- 116
- 70
- 18
- 25
Canım yarın kan testi ver istersen.Kızlar benim reglime dört gün var ve son dört gündür ovulasyon testım sürekli koyu çıkıyor ancak gebelik testim negatif bakabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yarın kan testi ver istersen.Kızlar benim reglime dört gün var ve son dört gündür ovulasyon testım sürekli koyu çıkıyor ancak gebelik testim negatif bakabilir misiniz
Canım yarın kan testi
belki yarın gidebilirim ya da reglimi de bekleyebilirim kararsızım hayal kırıklığına uğramak istemiyorumCanım yarın kan testi ver istersen.(
Hayir elim kolum bağlı hastanede tanidigim var o bile yardimci olmuyor
Yok canım ondan değil, eşim şehir dışına çıktı. Ben ona inanmıyorum Allah neyi nasip ederse,Siz o yuzdenmı ovulasyondan önce tek ilişki yasadınız yumurtalamaya göre cinsiyet bende oyle denıyordumya 7 aydır malesef tutmadı yanı çok zor 1 sene o yontemı deneyıp tutturan var hemen olanda var Allah gonlumuze göre versin
Hastaneye gıtmedınız mi?Hayir elim kolum bağlı hastanede tanidigim var o bile yardimci olmuyor
Canım umutlandırmak isdemem ama bence sen hamılesın testlerinde hep silik çıkıyor oda erken yapmandan kaynaklıBu sabah yaptıgım test Kuruma çizgisimi diye bakmak için suyum altına tuttum kırmızı çizgi de bozulma olmadı ne demek oluyor bu bilen varmı?
Canım umutlandırmak isdemem ama bence sen hamılesın testlerinde hep silik çıkıyor oda erken
Tnin disinda kalmamis mi cizgiBu sabah yaptıgım test Kuruma çizgisimi diye bakmak için suyum altına tuttum kırmızı çizgi de bozulma olmadı ne demek oluyor bu bilen varmı?
Buraya yukleyince gitmisE nabizi aradim hastane girmemiş hafta sonu oldugu için sadece gurus yapip birakmislar ben az once erken gebelik taptim t bolgesi cok.parlak cikti
E nabizi aradim hastane girmemiş hafta sonu oldugu için sadece gurus yapip birakmislar ben az once erken gebelik taptim t bolgesi cok.parlak ciktiA
adetinize kaç gün varTnin disinda kalmamis mi cizgi
Yarını bekle canım geç döllenme olabılır1 gun kaldi
Mesela ben geç yumurtladım bu ay o yuzden 21 nisanda adetimin olmasını bekleyemem buyuk ıhtımal 26 nisanda olur çünkü geç yumurtladım o yuzden bekleyecegım belki çarşamba perşembe test yapmayı dusunuyorum çünkü adetim gecıkse bıle bu hamılelık belırtısı degıl suan test yapsamda cıkmaz1 gun kaldi