- 3 Ocak 2021
- 3.868
- 1.206
- 83
- 35
Amin canım inşallah duan için çok çok teşekkür ederimCanım benım Rabbim bu cuma günü hürmetine sana evlat bagıslasın
Benim kahverengi akıntım var normal mi kızlar çarşamba beta 0.2 çıkmıştı beklenen regli 27 siKızlarrrr test yapan var mı aranızda ????
Acaba yerleşme mi canım ?Benim kahverengi akıntım var normal mi kızlar çarşamba beta 0.2 çıkmıştı beklenen regli 27 si
Yerleşme yeni oluyorsa zaten öncesinde beta da çıkmıyor yani bence 2 güne falan test yenileyinBenim kahverengi akıntım var normal mi kızlar çarşamba beta 0.2 çıkmıştı beklenen regli 27 si
Benimde şubatta kahverengi akıntıdan 2 gün sonra regl oldum akıntıya güvenmeyın beta 11 di hatta erken gebelıkte aşırı sılıktı zaten olamayacağı belliydiBenim kahverengi akıntım var normal mi kızlar çarşamba beta 0.2 çıkmıştı beklenen regli 27 si
Normalde reglden önce olur muydu?Benim bugün baya yoğun akıntım geliyor normal mi kızlar?
Yani regl oldum sandım sıcak şekilde geldi bi anda baktım beyaz akıntı
İnşallah eşin en kısa zamanda döner tekrar denersiniz lütfen üzülmeKızlar test yaptım negatif
Erken gebelik testi ile yaptım, predictor
Bence olsa artık çıkardıüzüldüm ama…
Regliye 3 gün kaldı
Beta ne zaman 11 çıkmıştıBenimde şubatta kahverengi akıntıdan 2 gün sonra regl oldum akıntıya güvenmeyın beta 11 di hatta erken gebelıkte aşırı sılıktı zaten olamayacağı belliydi
Adet günü 11 di 1 gün öncede 7ydi zaten test silik çıkınca direkt beta az da olsa çıkıyor ben deBeta ne zaman 11 çıkmıştıadet geçince mi geçmeden önce mi
Pek hatırlamıyorum.Normalde reglden önce olur muydu?
Normalde gebelikte de adet öncesinde de oluyor inşallah bebiş haberidirPek hatırlamıyorum.
İnsallah kuzum eşim döndü.İnşallah eşin en kısa zamanda döner tekrar denersiniz lütfen üzülmeben sen bu konuyu açtın diye herkesle paylaşabildim hislerimi bi sürü dua alacaksın burdan
Hadi inşallah bakalım testlerim pozitif ama beta vermedimNormalde gebelikte de adet öncesinde de oluyor inşallah bebiş haberidir
Hadi inşallah bakalım testlerim pozitif ama beta vermedim
Tamamdır yarın bat günü zaten eğer sabahtan olmazsam özelde vericem inşallahAyy haber verinn kan verince
Ben görebildim,takip edin diğer günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?