Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

IMG_7781.webp
Kızlar prodoctor marka sizce var mı

Yani kimyasal yaşamış biri olarak söylüyorum 4.5 farklı marka test hep silik gösterdi. Hergün yeni test yap koyulaşma varsa kan verirsin umarım vardır hamişsindir canım benimde 5 gün var söz vermiştim regl gününe kdr yapmıcam diye ama dayanamıyoruz işte 🥲😍

Belli olmaz canım geç döllenme vs olabiliyor
Ama benim geç döllenme ihtimali düşük canım
11inde ilişki oldu
13 ünde pik oldu
14 ünde silikleşti (çatlama oldu)
14 ünde döllenmiş olsaydı şimdiye testlerde çıkması gerekirdi.

Çünkü spremler en fazla 3 gün yaşıyor

11inde ilişki oldu
13 ünde pik oldu

Benimde aynı şekilde oldu ilişki 12 sinde oldu sadece. Yarın regl artık lekenme de başladı. Benim bu ay iptal😔 önümüzdeki aya nasipse artık. Konuşmaya devam edeliiiiiiim🥰

Kızlar ben sanırım regl olucam.1 gün kalmış oluyor regle ve regl belirtilerim var kasıklarım ağrıyor gelicek gibi duruyor yani.Umarım diğer ay olur,biraz üzüldüm duygusal bi çöküş yaşadım ama Allah güç veriyor hamiş olmayanlar ve anne olmayı kalpten isteyen herkes umarım en yakın sürede hepimiz güzel haberler alırız en güzeli olucak inanıyorum🙏🥲

Kızlar ben sanırım regl olucam.1 gün kalmış oluyor regle ve regl belirtilerim var kasıklarım ağrıyor gelicek gibi duruyor yani.Umarım diğer ay olur,biraz üzüldüm duygusal bi çöküş yaşadım ama Allah güç veriyor hamiş olmayanlar ve anne olmayı kalpten isteyen herkes umarım en yakın sürede hepimiz güzel haberler alırız en güzeli olucak inanıyorum🙏🥲
Ovulasyon testlerim ve Folik asitim ile diğer aya hazırım😌

Ben 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor yumurtlama günüm hangisi bilemiyorum
H heje Burdaki arkadaşlara sorabilirsin.
Merhabalar bende de adet düzensizliği var 2 ayda bir oluyorum FLO diye bir uygulama var ordan yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama aylardır ordan sonuç alamadım 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor bana yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000034679.webp
    1000034679.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 30
Ben 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor yumurtlama günüm hangisi bilemiyorum

Merhabalar bende de adet düzensizliği var 2 ayda bir oluyorum FLO diye bir uygulama var ordan yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama aylardır ordan sonuç alamadım 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum hepside çift çizgi çıkıyor bana yardımcı olur musunuz
Daha pik olmamış hangi marka bu

11inde ilişki oldu
13 ünde pik oldu

dayanamadım yaptım yine böyle duruyor negatif dimi

Eklentiler

• IMG_5733.webp
    IMG_5733.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5728.webp
    IMG_5728.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5730.webp
    IMG_5730.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 26
Bende yarın sabah yapacağım çatlama üzerinden 12 gün geçmiş oluyor. Dün yaptım ama negatifti. Zaten bu aydan pek umutlu değilim. Bir sonraki ay inofolic ve femara başlayacağım. Yine ovülasyon testi ile takip ederim.

Back
X