- 11 Aralık 2018
- 40.443
- 251.247
- 598
Ooo konu sahibi teşrif etmişler.Arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum çoğunuz üstüme gelmişsiniz ama söyledikleriniz doğru sanırım benim kendimle alakalı problemlerim var güvensizliklerim özgüvenimi yitirdim belkide bilmiyorum. Psikolojik bi tedaviye ihtiyacım var yoksa kafayı yiyicem
Grup muGrup yaptınız değil mi sizi gidi köftehorlar siziiii...
Boşanacak olsa bu kadar takmazYa yapsa boşanacak mısınız? Boşanacak olsanız neyse. Boşanmayacak, hayatınıza devam edecekseniz neden böyle şeyleri kafanıza takıp hayatı kendinize de kocanıza da zindan edersiniz ben bunu hiç anlamıyorum. İşiniz mi yok, canınız mı kıymetsiz, dert mi arıyorsunuz, hangisi?
Biraz da erkekler korksun bizim nefsimizden, bi can bu heriflerde var, çok sıkıldım.Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümlenefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın
Aggahahah 30+ turk erkegi evde var zaten. Çıtır avrupalı beyler varken neyseeeeeGrup mu
Kocayı fazla gözünde büyütmenin sonucu bunlar. Goccam da goccam diye gezinince herkes koşa koşa geliyor sanıyorsun.Bunun için ağlayıp, eşle kavga etmek çok küçük düşürücü bence.
Böyle bir iş seyahati oldu diye sizi aldatacak adam her türlü aldatir zaten.
Birde kız kollarını açmış sizin kocanızi bekliyordu sanki o kadar eminsiniz evli bir erkekle birlikte olacağına.
Bunu bile yanlış söylemişsiniz yav; "Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 1 nefsi 9 aklı var, kadın 1 akılla 9 nefsi tutarken erkek 9 akılla 1 nefsi tutamaz." olacak o.Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş.
Eşim bir haftadır şehir dışında iş dolayısıyla. Yanında iki erkek çalışan daha var. Normalde akşamdan akşama konuşuruz onu da eşim arar müsait olunca. Yanındakilerin öğlen akşam mesai bitiminin hemen sonunda eşleri arıyormuş. Kendisi de beni arayıp sen niye saat kollayıp ilk boşlukta beni aramıyorsun, kırılıyorum falan dedi, güldük birlikte.Bunun kadın çalışan versiyonu da oluyor durun yine aynı bizde.
Şehir dışına, yurt dışına çıktı diye aldatacak kocayı hiçbir yerde tutamazsın zaten. Anlaşılmayan bu sanırım. Öyle ağlayıp, sızlama, sürekli arayıp kontrol etmeyle kendini küçük düşürmenin ötesine geçemiyorsun.
Ne kadar çok rahatsız olan olmuş yaTabi ki güveniyorum kızlar insan güvenmediği biriyle hayat geçirebilir mi Ama benim diyen yalan söyler ki eşiniz oradayken sizi de burada şeytan dürter. Tabi ki bu güven kırıcı karşı taraf için. Kızın da sevgilisi varsa bir de ona sormak lazım acaba sevgilisini göndermek istiyor mu. Bunlar gidip bi haltlar yiyecek demiyoruz. Ama yalan da söylemeye gerek yok kim olsa huzursuz olur. Bunu yazan kişinin daha önce ne yaşadığını bilmiyoruz. Belki eski ilişkilerinde güvensizlikler yaşadı,belki oradan geliyor bu huzursuzluk. Sizin eşleriniz sizi güle oynaya yollamaz yani. Gitme demez ama huzursuz olur. Bunlar hep etraftan oradan buradan duyduklarımız yüzünden böyle. Ben kimseye oooo eşin aldatır demiyorum kimseye de böyle bi huzursuzluk vermem. 9 nefis 1 akıl diye duyduğum cümle (ki bunu ben uydurmuşum gibi linç yapmışsınız ) bu cümle arkadaşımızın kuruntularının tam da bu yüzden olduğunun ispatı. Bu güvensizlik değil de çoğunlukta kıskançlık. Ben olsam ben de kıskanırdım dedim adamın elini ayağını bağlayıp gidemezsin diyecek halimiz yok. Güvenmezsek yaşayamayız. Sadece karşı cins için değil herseyde herkeste güven olmak zorunda.
Oo alkolde alınmış neler olmuştur neler konu sahibinin düşüncesine göreSarhoştum hatirlamiyorum
Hemcinslerimi asla aşağılamıyorum hanımefendi !! Laflarınıza dikkat edin. Şuan burada eşim beni aldattı diye bir başlık okusaydık ne düşünecektiniz ne yazacaktınız ?? Karşı tarafı gömecektik,sövenler de olurdu,karakteri buymuş diyenler bilmem ne bir sürü tepki verecektik. Bir arkadaşın dediği gibi eşeklerle aldatmıyor ya insanlar birbirlerini. İnsanın başına herşey gelebilir. Bunu yazan kişinin daha önce ne yaşadığını bilmediğimiz gibi ilerde bizim de ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Lafta söylediğimiz gibi olmuyor o işler. Aldatsın kendi bilir gibi basit ve kolay değil. Nice insanların yaşadığı ihanetleri görüyoruz insanların hayatları başına yıkılıyor. Atlatması kolay olmuyor. Arkadaş da belli ki korkmuş yani kendimizce yorumlar yapıyoruz. Kadını aşağılayıcı tek bir cümlemi gösterin bana. Kişinin kendi özgüveniyle kısmen alakası var. Benim kendime güvenim tam eşim beni asla aldatmaz ? Böyle mi gezmeliyiz ortalıkta. İş seyehatine giden tek arkadaş bu başlığı açan kişi değil elbette. Hepimizin belli yaşanmışlıkları var. Kimse burada bedavadan konuşmuyor. Saçma sapan konuşmalar oldu. Herkes çok bilmişçe konuşuyor. Aldatsın kendi kaybeder diyecek kadar basit bir olay değil. Evet kendi kaybeder tabi ki !! ama arkadaş belli ki dert etmiş açmış konuyu. Herkes kendi düşüncesini yazmakta özgür. Ama başlık hakkında düşüncenizi yazın. Düşüncesini yazanlara saldırmayın.Sanıyorsunuz ki biz hiç böyle şeyler yaşamadık, kocalarımız hiç iş seyahatine gitmedi, sizin gibi farazi yorumlar yapıyoruz.
Benim eşim 10 senedir iş seyahatine gider yurt içi ve yurt dışı. Bazen tek başına bazen kadın ya da erkek iş arkadaşlarıyla. Yüzlerce kez gitmiştir, birinde bile sizin bahsettiğiniz o huzursuzluğu ya da kıskançlığı yaşamadım. Niye huzursuz olayım? Aldatır mı? E kendi bilir, yapacak bişey yok. Göze aldıysa evliliğini bitirmeyi aldatsın. Eşime güveniyorum ancak bunun ona güvenmemle değil kendi özgüvenimle alakası var. Kocam beni ya aldatırsa diye karalar bağlamıyorum.
Yazdığınız o dokuz nefisli cümle tamamen eril erkek aklının ürünü. Siz de eril erkek aklının peşine takılmış bir kadınsınız ve hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. İnsanların rahatsız olduğu nokta bu.
Tabikide sekreteri masum ve sadece karısını seven o biçare adamcağızı kandırdı hap veya alkolün etkisiyle kısa sürede yollu sekreter adamcağıza oracıkta sahip olduYa yapsa boşanacak mısınız? Boşanacak olsanız neyse. Boşanmayacak, hayatınıza devam edecekseniz neden böyle şeyleri kafanıza takıp hayatı kendinize de kocanıza da zindan edersiniz ben bunu hiç anlamıyorum. İşiniz mi yok, canınız mı kıymetsiz, dert mi arıyorsunuz, hangisi?
Oo alkolde alınmış neler olmuştur neler konu sahibinin düşüncesine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?