- 3 Şubat 2018
- 25.535
- 110.005
- 598
Herkes size tepki gösteriyorsa bir durup düşünmeniz gerekmez mi ben ne dedim acaba diye?Hemcinslerimi asla aşağılamıyorum hanımefendi !! Laflarınıza dikkat edin. Şuan burada eşim beni aldattı diye bir başlık okusaydık ne düşünecektiniz ne yazacaktınız ?? Karşı tarafı gömecektik,sövenler de olurdu,karakteri buymuş diyenler bilmem ne bir sürü tepki verecektik. Bir arkadaşın dediği gibi eşeklerle aldatmıyor ya insanlar birbirlerini. İnsanın başına herşey gelebilir. Bunu yazan kişinin daha önce ne yaşadığını bilmediğimiz gibi ilerde bizim de ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Lafta söylediğimiz gibi olmuyor o işler. Aldatsın kendi bilir gibi basit ve kolay değil. Nice insanların yaşadığı ihanetleri görüyoruz insanların hayatları başına yıkılıyor. Atlatması kolay olmuyor. Arkadaş da belli ki korkmuş yani kendimizce yorumlar yapıyoruz. Kadını aşağılayıcı tek bir cümlemi gösterin bana. Kişinin kendi özgüveniyle kısmen alakası var. Benim kendime güvenim tam eşim beni asla aldatmaz ? Böyle mi gezmeliyiz ortalıkta. İş seyehatine giden tek arkadaş bu başlığı açan kişi değil elbette. Hepimizin belli yaşanmışlıkları var. Kimse burada bedavadan konuşmuyor. Saçma sapan konuşmalar oldu. Herkes çok bilmişçe konuşuyor. Aldatsın kendi kaybeder diyecek kadar basit bir olay değil. Evet kendi kaybeder tabi ki !! ama arkadaş belli ki dert etmiş açmış konuyu. Herkes kendi düşüncesini yazmakta özgür. Ama başlık hakkında düşüncenizi yazın. Düşüncesini yazanlara saldırmayın.
o yüzden mi kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyormuş :))Kadının 1 erkeğin 9’muş işte. O yüzden erkek aldatırmış. Kim bilir hangi erkek ortaya attı bunu bizim aklı evvel hatunlar da peşinden gidiyor.
Şşşt çaktırma, bunu kabullenemediler dahao yüzden mi kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyormuş :))
bir tane kocayla başa çıkamıyorlar baksana ağlamalar kıskançlık krizleri haklısın :)))Şşşt çaktırma, bunu kabullenemediler daha
O akıl nefis hikayesi de yordu artık. Kendi karısının yüzüne aylarca bakmayan erkekler okuyoruz Burda. Hani o zamanlarda nefsi o zaman? Dışarıya mı çalışıyor sadece Karısını aldatmaya bahane arayan biri bunu erkekleri haklı çıkarmak için uydurmuş bazıları da inanıyor.Kadinlarin kac nefsi varmis? Onlar neden nefsine yenilmiyormus?
Zihniyetiniz ya da psikolojiniz bozuk kesin. 25 yaşlarındayken şu an bir ilçede belediye başkanı olan bir iş arkadaşımla tek İngiltere’ye gittik 4 gün için. Ne giderken ne başka zaman aklımıza (eşlerimizin de geldiğini sanmıyorum) böyle bir şey gelmedi. Ben tercümanlığını yapıp toplantı notlarını tuttum kendisinin. Uçak, tren, taksi ile bazen gündüz bazen gece geç saat yolculuk yaptık iyi ki sizin kadar kötü düşünceli değilmişim çok şükür çalıştım ekmeğimi kazandım. Sizin bu sağlıksız düşünceniz nedeniyle inş eşiniz işinden siz de eşinizden olmazsınız. Ha burada ben artık işi bıraktım ama eşim sık sık yurt dışına toplantıya gidiyor Allah korusun sizin gibilerdenKızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Alıştıra alıştıra anlatıyoduk negzel, yazık oldu.Şşşt çaktırma, bunu kabullenemediler daha
köklü bir firma diyor bir de, dil bilmeyen birini nasil aliyorlar? Bence baslik sahibi biraz uyduruyorKarı koca dil kursuna gidin diyorum, tercüman mı kaldı Allah aşkına koca adam kendi konuşamıyor muSize gelince Türkçe kursu şart Kız ikinizden de iyi durumda, hem anadilini hem başka bir dili okuyup yazabiliyor kocanız da siz de kendi dertlerinize yanın dshdfhfdhdfh evet yukarda yazılanlara da aktılıyorum yine buram buram eziklik kokan bir konu, dişi sinek gitse onu kıskanıcaksınız belli ki
Ben erkek olsam bunu yapan kadından soğurdum ya.. Ağlamak ne yani bu konu icinYa siz iyi misiniz?
Dağda falan mı yapıyorsunuz.
Bu ne terbiyesizliktir ya.
Elalemin kızı kocana mı yapışacak.
Ayıptır ya .
Aglıyorsunız falan bu kadar özgüvensiz tipleri bu adamlar neden tutuyor anlamıyorum .
Aynısını bende düşündüm. Zaten hep beraberler yasayacaklarsa yaşayacaklar.ay bu arada konu sahibi kusura bakma ama bişey yaşayacaklarsa muhtemelen gitmeden yaşamışlardır güzel de bir yurt dışı kılıfı uydurmuşlardır.
ama ben sanmıyorum genç güzel aklı başında bir genç kızın sizin kocanızı pek sallayacağını :)
Emin olun sizin kel kocanızdan daha genc ve tatli bir sevgilisi vardır. Yoksa da, yurtdışı macerası yaşamak için, yakisikli Avrupalı erkeklerden bir secim yapar, göbekli kel kafalı Türklerden değil. O ne özgüven ya , kocanızla beraber olacakmış da, bilmem neymiş de...
Yanlış biliyorsunuz kadının 9nefsi 1 aklı, erkeğin 1 nefsi9 aklı varmış. Kadın 1 akılla 9 nefsi yenerken, erkek 9 akılla 1 nefsi yenemezmiş.Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümlenefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın
Konunun başından beri bunu düşünüyorum. İngilizce bile bilmeyen adam dünya yakışıklısı olsa etkilenmem sanırım.Bi de İngilizce bilmeyen adam da itici değil mi ya
Eşiniz biriyle baş başa kaldığında atlayacak bir tipse bence böyle biriyle evlendiğiniz için ağlayınKızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?