• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Adam sizinle sohbet bile etmiyor bu evlilik zaten ölü. Sizi sevmeyen birinin neyini kıskanıyosunuz adam basbaya kendine başkalarını denk görüp sizi beğenmiyor

Buna katılmıyorum, arkadaşımın beni ektiğini düşünüyorsam, bu ,benim de geç kaldığım zaman onu ekmiş olabileceğim anlamına gelmez.gecmis deneyimlerime göre düşünürüm yada onu iyi taniyorumdur. Birisini dolandırıcılık yada hırsızlıkla sucluyorsam bu benim de dolandırıcı yada ilk fırsatta hırsızlık yapacağım anlamına mi geliyor? Durum bunu düşünmemi sebep oluyordur
Geçmiş deneyim, anahtar cümle:)
Ya barındırırsınız ya da maruz kalmışsınızdır, bu kadar;)

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Davranmanız gerekenin tam tersi gibi davranıyorsunuz. Aslında hiç hoş değil kocacığım böyle evli insanları göndermeleri ama ben allahtan sana yüzde yüz güveniyorum. Senin gözünün bir tek beni gördüğünü biliyorum bu yüzden sen gittiğinde bile hep rahat hissedeceğim. Sadece Özlem olacak o kadar../
Bu cümleleri kursanız adamı sevgiye boğsanız zaten o da yediremez kendine. Ayrıca, sen zaten nasıl davranacağını bilirsin, sana yakın davranılsa bile mesafeyi bir şekilde koyacak bir adamsın. Bunları desenize, her eş birbirini işler ilmek ilmek. Siz kötü yönde işliyorsunuz…

Valla böyle yaparak aklına sokacaksınız eşinizin yapmayın böyle.
Boş olduğun da sürekli görüşürsünüz görüntülü.,
Eşinize güvenmiyorsanız o ayrı ama eğer ben güveniyorsam bunu sorun etmem.
Ve ayrıca kıskançlık kendine güvensizliktir , belli bir yerden sonra hiç çekilmez.

Okurken utandım sizin adınıza. Eşinizi sizden Allah kurtarsın. Kocam da kocamcı kadınlardan bıktık,güvenmiyorsan boşan

Back