• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Konu sahibi onu bu korku neden sardigi sorgulamali cünkü konu o genc kiz degil. Cünkü bu kadari normal degil. Güven olan bir iliskide ve iki taraf buba sebep verecek davranislar göstermediyse bunu konu sahibinin özgüvensizligine baglarim. Bir baska ihtimal: Biri durduk yere beni böyle suclayip dursa kendisinin birseyler sakliyor diye düsünürüm

Benim eşimde yönetici pozisyonunda çalıştığı yerde. Altında çalışan 7 kişiden 6 sı kadın ve bildiğim kadarıyla 5 i bekar. Beraber yemeklere de gidiyorlar, yurt dışına da 1 haftalığına gidiyorlar genelde. Hiç kıskanmak aklıma gelmedi. İşi bu sonuçta. Aramam da hiç. O müsait olunca arar zaten. Ay çok zor değil mi böyle hayat be? Aldatacaksa aldatır, demek ki evliliğimizi bitirmeyi göze almış demektir. Ne yapayım öyle adamı yanımda?

Hemcinslerimi asla aşağılamıyorum hanımefendi !! Laflarınıza dikkat edin. Şuan burada eşim beni aldattı diye bir başlık okusaydık ne düşünecektiniz ne yazacaktınız ?? Karşı tarafı gömecektik,sövenler de olurdu,karakteri buymuş diyenler bilmem ne bir sürü tepki verecektik. Bir arkadaşın dediği gibi eşeklerle aldatmıyor ya insanlar birbirlerini. İnsanın başına herşey gelebilir. Bunu yazan kişinin daha önce ne yaşadığını bilmediğimiz gibi ilerde bizim de ne yaşayacağımızı bilemeyiz. Lafta söylediğimiz gibi olmuyor o işler. Aldatsın kendi bilir gibi basit ve kolay değil. Nice insanların yaşadığı ihanetleri görüyoruz insanların hayatları başına yıkılıyor. Atlatması kolay olmuyor. Arkadaş da belli ki korkmuş yani kendimizce yorumlar yapıyoruz. Kadını aşağılayıcı tek bir cümlemi gösterin bana. Kişinin kendi özgüveniyle kısmen alakası var. Benim kendime güvenim tam eşim beni asla aldatmaz ? Böyle mi gezmeliyiz ortalıkta. İş seyehatine giden tek arkadaş bu başlığı açan kişi değil elbette. Hepimizin belli yaşanmışlıkları var. Kimse burada bedavadan konuşmuyor. Saçma sapan konuşmalar oldu. Herkes çok bilmişçe konuşuyor. Aldatsın kendi kaybeder diyecek kadar basit bir olay değil. Evet kendi kaybeder tabi ki !! ama arkadaş belli ki dert etmiş açmış konuyu. Herkes kendi düşüncesini yazmakta özgür. Ama başlık hakkında düşüncenizi yazın. Düşüncesini yazanlara saldırmayın.
Herkes size tepki gösteriyorsa bir durup düşünmeniz gerekmez mi ben ne dedim acaba diye?

Vallahi basit benim için. Dönüp arkama bakmam bile. Ben özgüvenliyim aldatılmam değil olay. Bir erkeğin beni aldatma ihtimalinde karalar bağlamam. Kocamın beni aldatma ihtimali kadar benim onu aldatma ihtimalim var. Ne nefsi ne aklı, eşitiz bu konuda.

Ben de iki Pakistan vatandaşı iş adamının yanına eşlik etmeye gitmiştim beş gün. Havaalanından aldım, otele biraktim,sabahlari otelde kahvaltı yaptık,her anlarına eşlik ettim, her yere beraber geçtik arabayla. Güldük,sohbet ettik...Umrumda da olmadı, bana yürüseler de hiç oralı olmadım. Allah'ın kekosuyla ne işim olur sırf aynı ortamda diye kimse kimseye bir şey hissetmez.
Boşuna kendinizi doldurmayın, niyeti olmayan insan hic bir şey yapmaz..bir keresinde mecburiyetten çok sevdiğim bir erkek arkadaşla aynı çadırda uyumustum (çadırımin lastiği kopmuştu). Nasıl yattiysak aynı şekilde kalktık - ki öncesinde bir şeyler icmistik:) yani insanın o kişiye o gözle bakası yoksa,yanyana da yatsa yattığı gibi kalkar. Ama insanın içinde bir şey yaşamak varsa örenyeri gezerken bulduğu boş mağarada gider hızlı hızlı sevişir.

Emin olun sizin kel kocanızdan daha genc ve tatli bir sevgilisi vardır. Yoksa da, yurtdışı macerası yaşamak için, yakisikli Avrupalı erkeklerden bir secim yapar, göbekli kel kafalı Türklerden değil. O ne özgüven ya , kocanızla beraber olacakmış da, bilmem neymiş de...

Kadinlarin kac nefsi varmis? Onlar neden nefsine yenilmiyormus?
O akıl nefis hikayesi de yordu artık. Kendi karısının yüzüne aylarca bakmayan erkekler okuyoruz Burda. Hani o zamanlarda nefsi o zaman? Dışarıya mı çalışıyor sadece Karısını aldatmaya bahane arayan biri bunu erkekleri haklı çıkarmak için uydurmuş bazıları da inanıyor.

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Zihniyetiniz ya da psikolojiniz bozuk kesin. 25 yaşlarındayken şu an bir ilçede belediye başkanı olan bir iş arkadaşımla tek İngiltere’ye gittik 4 gün için. Ne giderken ne başka zaman aklımıza (eşlerimizin de geldiğini sanmıyorum) böyle bir şey gelmedi. Ben tercümanlığını yapıp toplantı notlarını tuttum kendisinin. Uçak, tren, taksi ile bazen gündüz bazen gece geç saat yolculuk yaptık iyi ki sizin kadar kötü düşünceli değilmişim çok şükür çalıştım ekmeğimi kazandım. Sizin bu sağlıksız düşünceniz nedeniyle inş eşiniz işinden siz de eşinizden olmazsınız. Ha burada ben artık işi bıraktım ama eşim sık sık yurt dışına toplantıya gidiyor Allah korusun sizin gibilerden

Bir dönem tercümanlık yapmıştım. Bir İtalya seyahati çıkmıştı ancak ben farklı sebeplerden gidememiştim. Seyehate gideceğim kişi de çok ıssız adaya düşsem suratına bakacağım biri değildi. Hani biri yakıştırsa bile kendime hakaret sayarım Acaba farklı işlerım çıkmasaydı, gitseydim karısı da böyle evde ağlayacak mıydı? Tuhaf çok tuhaf

Karı koca dil kursuna gidin diyorum, tercüman mı kaldı Allah aşkına koca adam kendi konuşamıyor mu :KK51: Size gelince Türkçe kursu şart:olamaz:Kız ikinizden de iyi durumda, hem anadilini hem başka bir dili okuyup yazabiliyor kocanız da siz de kendi dertlerinize yanın dshdfhfdhdfh evet yukarda yazılanlara da aktılıyorum yine buram buram eziklik kokan bir konu, dişi sinek gitse onu kıskanıcaksınız belli ki
köklü bir firma diyor bir de, dil bilmeyen birini nasil aliyorlar? Bence baslik sahibi biraz uyduruyor

Ya siz iyi misiniz?
Dağda falan mı yapıyorsunuz.
Bu ne terbiyesizliktir ya.
Elalemin kızı kocana mı yapışacak.
Ayıptır ya .
Aglıyorsunız falan bu kadar özgüvensiz tipleri bu adamlar neden tutuyor anlamıyorum .
Ben erkek olsam bunu yapan kadından soğurdum ya.. Ağlamak ne yani bu konu icin

ay bu arada konu sahibi kusura bakma ama bişey yaşayacaklarsa muhtemelen gitmeden yaşamışlardır güzel de bir yurt dışı kılıfı uydurmuşlardır.

ama ben sanmıyorum genç güzel aklı başında bir genç kızın sizin kocanızı pek sallayacağını :)
Aynısını bende düşündüm. Zaten hep beraberler yasayacaklarsa yaşayacaklar.

Emin olun sizin kel kocanızdan daha genc ve tatli bir sevgilisi vardır. Yoksa da, yurtdışı macerası yaşamak için, yakisikli Avrupalı erkeklerden bir secim yapar, göbekli kel kafalı Türklerden değil. O ne özgüven ya , kocanızla beraber olacakmış da, bilmem neymiş de...

Bi de İngilizce bilmeyen adam da itici değil mi ya 😀

Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümle 🙈 nefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın
Yanlış biliyorsunuz kadının 9nefsi 1 aklı, erkeğin 1 nefsi9 aklı varmış. Kadın 1 akılla 9 nefsi yenerken, erkek 9 akılla 1 nefsi yenemezmiş.
Öyle derler yani 💁🏻‍♀️

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Eşiniz biriyle baş başa kaldığında atlayacak bir tipse bence böyle biriyle evlendiğiniz için ağlayın

Back