• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Sürekli erkeklerle şehir dışına göreve gidip aynı otelde kalıp diyar diyar geziyorum, kimseyle en ufak yakınlaşmam olmadı. Eşiniz yapmaz diyemem ama o kadar takıyorsanız eşiniz yerine siz calisin 😉
Benim eşim aşırı ilgisiz birisi ama dışardaki herkese çok iyi. Benimle oturup güzel bi sohbet bile etmez başkasıyla ettiği sohbet bile beni mutsuz ediyo yatıp kalkıcak olsa her türlü yapar tam derdimi ifade edemedim sanırım

Konunun başından beri bunu düşünüyorum. İngilizce bile bilmeyen adam dünya yakışıklısı olsa etkilenmem sanırım.

Ben de acaba ingilizce disinda bir dil mi isteniyor diye dusundum konunun başindan beri. İngilizce de bilmiyorsa yani yurtdisina gonderilecek biri ingilizce niye bilmez, ona tercuman verecegime dil bilen birini alirdim ben olsam. 😂

Ben de acaba ingilizce disinda bir dil mi isteniyor diye dusundum konunun başindan beri. İngilizce de bilmiyorsa yani yurtdisina gonderilecek biri ingilizce niye bilmez, ona tercuman verecegime dil bilen birini alirdim ben olsam. 😂
Dünyanın her yerinde ingilizce işimizi görüyor ama zaten. Yanına tercüman verilmişse adam ingilizce dahi bilmiyordur.

Eşimin şirkette dil bilmeyen yöneticiler var ama hepsi 50-60 yaş civarı. Adamlar işinin ehli, ingilizce bilen yeni eleman yerlerini dolduramaz o yüzden tercüman veriliyor. Ama konu sahibi 23 yaşında eşi olsa olsa 30’dur maksimum. Gencecik insan dil öğrenmemişse niye alınır o işe bilemedim ben de. Torpilli falandır muhtemelen.

Benim eşim aşırı ilgisiz birisi ama dışardaki herkese çok iyi. Benimle oturup güzel bi sohbet bile etmez başkasıyla ettiği sohbet bile beni mutsuz ediyo yatıp kalkıcak olsa her türlü yapar tam derdimi ifade edemedim sanırım
Aşırı ilgisiz, sohbet bile etmeyen eşi hayatınızda tutma sebebiniz nedir peki?

E niye evli kalıyorsunuz sizi sevmeyen, ilgilenmeyen adamla?

Dünyanın her yerinde ingilizce işimizi görüyor ama zaten. Yanına tercüman verilmişse adam ingilizce dahi bilmiyordur.

Eşimin şirkette dil bilmeyen yöneticiler var ama hepsi 50-60 yaş civarı. Adamlar işinin ehli, ingilizce bilen yeni eleman yerlerini dolduramaz o yüzden tercüman veriliyor. Ama konu sahibi 23 yaşında eşi olsa olsa 30’dur maksimum. Gencecik insan dil öğrenmemişse niye alınır o işe bilemedim ben de. Torpilli falandır muhtemelen.
Yaa, söylemeyin öyle. Ben 53 yaşımdayım. Gayet de anadilim gibi Ingilizce öğrendim üniversitede. Bence en az 60 yasinda. Köklü bir firmaya da dil bilmeyen biri asla giremez.

2 tane küçük oğlumuz var ve şartlarım el vermediği için
23 yaşına bir koca 2 çocuk nasıl sığdırdın acaba 🙄

Çocuklardan önce çok mu ilgiliydi?

Hayır zaten sizi sevmeyen, ilgilenmeyen, umursamayan bir adamı kıskanınca ne işe yarıyor? Yine umursamayacak.

23 yaşına bir koca 2 çocuk nasıl sığdırdın acaba 🙄

Çocuklardan önce çok mu ilgiliydi?

Hayır zaten sizi sevmeyen, ilgilenmeyen, umursamayan bir adamı kıskanınca ne işe yarıyor? Yine umursamayacak.
21 yaşında evlendim ve iki çocuk sahibi olduk peşpeşe tamamen ilgisizleşti başkalarıyla güzel vakit geçirmesi bile beni çok kırıyo

Yaa, söylemeyin öyle. Ben 53 yaşımdayım. Gayet de anadilim gibi Ingilizce öğrendim üniversitede. Bence en az 60 yasinda. Köklü bir firmaya da dil bilmeyen biri asla giremez.
Yok ben herkes öyle demedim zaten, eşimin şirketinde var bunlar dedim. Hatta biri lise mezunu. Ama işinde uzman adam, kimse (benim eşim dahil ki onun da 20 yılı var sektörde) eline su dökemez.

Back