• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler

O esnada tercüman kız: gidilen ülkede boş vakti olursa; "neresi görülmeli, neler yapılmalı,ne alınmalı vb" diye araştırıyordur bence.

Sizse, " ya kocama bakarsa vs" diye derde karıyorsunuz. Bu insanlar normalde de yan yana çalışıyormuş zaten.

Yurtdışına giden bir insanın yapmasını beklediğiniz davranış türünün, aldatma ve sadakatsizlik üzerine olması üzücü.

Ne diyebilirimki bu insanları hep diziler bozdu saçma sapan yaz dizilerini izleyip izleyip kafada senaryo kuruyorlar

Siz bir erkekle iş seyahati yapsanız sevişme tehlikeniz yüzde kaç

Kadının da vardır belki hayatında birisi aşık olduğu birisi
Kurun hemen patron sekreter yaz kızım fantezisi

İzlemeyin abi su aptal dizileri dizilerden size kalan bu işte bozuk bir zihin bozuk bir ahlak bozuk bir vizyon.

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Herkes de kollarını açmış sizin kokuşmuş kocanızı bekliyordu.

Kız da diyordu ki haggfhuu nun kocasına iş seyahatine gitme durumu çıksa da beni de yanına verseler de aynı otelde kalsak da ben de evli adamı baştan çıkarsam :/

Kadının belki sevgilisi var. Hadi olmasın, onuru gururu vardır herhalde. Tanımadığınız insan hakkında ne kadar kötü şeyler yakıştırmışsınız. Herkes sizin bulunmaz Hint kumaşı kocanızın peşinde mi ?

Ya eşiniz düzgün biri değil ya da sizin kendinizle ilgili sorunlarınız var. Hangisi?

Doktora çalışmalarım sırasında karşı cinsten olan danışman hocamla 9’ar günü bulan saha çalışmalarına gittik baş başa. Toplamda 124 gün, sabah 7:30’da kahvaltıyla başlayıp yaklaşık 22:30 gibi verilerin tabloya girilmesi ile biten süre boyunca baş başa ve dip dibeydik. Ne benim eşimin aklına böyle tuhaf şeyler geldi ne de danışman hocamın eşinin aklına. Garip düşüncelere girip saçma tepkiler verirken, düşündüğünüz şeylerin karşı taraf için ne anlama gelebileceğini bir düşünün. Dini bütün bir insansanız böyle düşüncelerin tahrimen mekruh sınırında olabileceğini aklınıza getirin.

Hmm. Sanki genel olarak kadinlar agir yokluktaymis gibi ben olsam ben de rahatsiz olurdum demis ama eslerine de guveniyorlarmis, iste boyle yaman bir celiski.
Ne kadar çok rahatsız olan olmuş ya😁 Tabi ki güveniyorum kızlar insan güvenmediği biriyle hayat geçirebilir mi 🤦🏻‍♀️ Ama benim diyen yalan söyler ki eşiniz oradayken sizi de burada şeytan dürter. Tabi ki bu güven kırıcı karşı taraf için. Kızın da sevgilisi varsa bir de ona sormak lazım acaba sevgilisini göndermek istiyor mu. Bunlar gidip bi haltlar yiyecek demiyoruz. Ama yalan da söylemeye gerek yok kim olsa huzursuz olur. Bunu yazan kişinin daha önce ne yaşadığını bilmiyoruz. Belki eski ilişkilerinde güvensizlikler yaşadı,belki oradan geliyor bu huzursuzluk. Sizin eşleriniz sizi güle oynaya yollamaz yani. Gitme demez ama huzursuz olur. Bunlar hep etraftan oradan buradan duyduklarımız yüzünden böyle. Ben kimseye oooo eşin aldatır demiyorum kimseye de böyle bi huzursuzluk vermem. 9 nefis 1 akıl diye duyduğum cümle (ki bunu ben uydurmuşum gibi linç yapmışsınız 😁) bu cümle arkadaşımızın kuruntularının tam da bu yüzden olduğunun ispatı. Bu güvensizlik değil de çoğunlukta kıskançlık. Ben olsam ben de kıskanırdım dedim adamın elini ayağını bağlayıp gidemezsin diyecek halimiz yok. Güvenmezsek yaşayamayız. Sadece karşı cins için değil herseyde herkeste güven olmak zorunda.

Kocanız çapkın ve gözü dışarıda. Kızda önüne gelen her evli erkekle düşüp kalkan bir tip. Sizin endişelerinizden ortaya böyle bir profil çıkıyor.

Kızın da cok memnun olduğunu sanmıyorum bir adamla seyahat edecek olmaktan. Belki o da hiç istemiyor bu durumu geriliyor
Her kadını neden kocalarınıza aşık sanıyorsunuz bulunmaz hint kumaşı mı kocalariniz?
Adam yapacak olsa zaten yapar yurt dışına gerek yok ki

Velev ki eşinizin gözü kayacak böyle ağlayıp sızlanınca bir şey yapmaktan vazgeçeceğini mi sanıyorsunuz? Eşinizin tasmasını geri çekince fiilen bir şey yapmamış mı olacak?
Eşinize güvenmiyorsanız altında mantıklı bir geçmiş varsa çalışan kıza hakaret etmeyin. Kızdan bir hareket görmüş olsanız kıskanın diyeceğim de.

Ay bir de diğer kadını ne kadar aşağılayıcı bir tutum bu. Kızcağız ekmeğinin peşinde ama kadının biri ona kocasını kapmak için hazırda bekleyen yollu muamelesi yapıyor. Çok çirkin...
Üstelik yurt dışı seyahatinde o ülkede olacak tek kadın da bu kızmış gibi davranıyor arkadaş..adam aldatacak birisiyse herhangi bir kadınla aldatamaz sanki!! başka bir kadınla aldatılsa içi soğuyacak "olsun o kıza kaptırmadım ya" diyecek neredeyse

Beyinizi diğer kadınların yiyeceğini düşünüyorsanız, söyleyin kırsın dizini evde otursun, siz hatunu olarak çalışıp evi geçindirin. İçinde olan evde de aldatır yalnız, ona yapacak bir şey yok. Böyle yaparak acizce tavır sergiliyorsunuz ve kocanızı en sonunda bıktırıp siz kaçıracaksınız; aldatası yoksa bile aldatacak.

Yani ne desem bilemedim. Bu benim pek de anlayabileceğim bir kafa yapısı değil.

Ortağım erkek. Beraber yurtdışına da gittik, yurtiçi ziyaretlerimiz de oldu. Tabi ki otelde kaldık, yemeklere, fuarlara, toplantılara katıldık. O dönem o evliydi, ben bekardım. Hiç de aklımın ucundan geçmedi yani aramızda bir şey olur mu diye.
Sonra erkek arkadaşım oldu, evlendim, aynı şekilde seyahatler devam etti, eşim zerre kadar sorun etmedi.

Aynı sizin durumunuzdaki gibi, çevirmen olarak müşterilerimle fuarlara gittim, fabrika ziyaretleri, denetimleri yaptım. Yemeklere gidildi, içki de içildi. Çok komik olaylar da yaşandı. Ama ne kimsenin benden şüphelendiği aklıma geldi, ne de öyle bir niyet sezdim birlikte seyahat ettiğim insanlardan.

Keza eşim, departmanda tek erkek, 8 kadınla beraber çalışıyor. Arada akşamları arabasıyla evlerine bırakır ya da sabah denk gelirse alır. Bazen departman yemekleri olur, bazen iki üç kişi bir araya gelirler akşam yemeğe giderler. Sorun etmedim, etmem de.

Bence sorun eşinizde ya da kızda değil. Kesinlikle kendinizle ilgili ciddi problemleriniz var.

Normal şartlarda, normal olan insanlar evli insanlarla ilgilenmez hadi diyelim kız ilgilendi eşinizin kızla ilgileneceğini nerden çıkardınız?

Düşünün bakalım ne yapmalısınız?

Bence bu tür insanlar ne kendilerine güveniyor ne eşlerine. Böyle hayat mı geçer? Karşıdaki kızda çok meraklıydı yani yurt dışında iş gezisindeyken senin kocana :)) yapan her yerde yapar ayrica.
Ben eşime cidden çok güveniyorum bence asla yapmaz böyle bişey ama velev ki yaptı Ali'ye kibarca by by yani bu kadar. Bence siz öyle bişey olursa sonrasındanda korkuyorsunuz bişey yapamayacağınız için. Bana böyle bir izlenim verdiniz.

Back