kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Haha bu nedenle aglamak nedir yaa. Aldatacak diye mi agliyorsunuz. O kadar ihtimal varsa aldatir zaten. Hem aklina da sokmussunuz. Tercuman kiz da ölüyordu kocaniz için sanki.

Sanıyorsunuz ki biz hiç böyle şeyler yaşamadık, kocalarımız hiç iş seyahatine gitmedi, sizin gibi farazi yorumlar yapıyoruz.

Benim eşim 10 senedir iş seyahatine gider yurt içi ve yurt dışı. Bazen tek başına bazen kadın ya da erkek iş arkadaşlarıyla. Yüzlerce kez gitmiştir, birinde bile sizin bahsettiğiniz o huzursuzluğu ya da kıskançlığı yaşamadım. Niye huzursuz olayım? Aldatır mı? E kendi bilir, yapacak bişey yok. Göze aldıysa evliliğini bitirmeyi aldatsın. Eşime güveniyorum ancak bunun ona güvenmemle değil kendi özgüvenimle alakası var. Kocam beni ya aldatırsa diye karalar bağlamıyorum.

Yazdığınız o dokuz nefisli cümle tamamen eril erkek aklının ürünü. Siz de eril erkek aklının peşine takılmış bir kadınsınız ve hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. İnsanların rahatsız olduğu nokta bu.

Şöyle yapın siz çalışın eşiniz evde dursun. Böyle kocaları başka kadınlara kaptırmamak lazım. Sonuçta koca kolay bulunmuyor. düzgün koca kara borsa

Yanlış yapıyorsunuz, belki normalde ortada bile olmayacak bir cinsel gerginlik yaratıyorsunuz böyle kocanızın zihninde. Aynı şekilde başbaşa kaldığın her kadın üstüne atlayabilir'i de bilinç altına kazıyorsunuz adamın. Toplum için tehlike haline getiriyorsunuz adamı resmen.

yok beee oyle sey düsünme. Bu kadinada hakaret kadin sanki kocani bekliyor otele gitsekte yataga atsam diye. Biraz kendinize güvenin akla gelen basa gelir bak soyleyeyim. Isteyen siz yokken evede atar yapamazmi oyle bir yapar ki icinde varsa.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma be bacım

Sizin gibi kadinlar yüzünden cok başarili olacak kariyer yapabilecek kizlarimiz,hanimlarimiz olmasi gereken yere ulaşamiyor.
Hep art niyet ..
Insan kendinden bilirmiş ,siz iş seyatine ciksaniz demek ki yaninazdeki arkadaşa göz dikeceksiniz.
Birakin insanlara önyargiyla yaklaşmayi ,
bir gün kendi kiziniz olur ayni durumda

Eşim bir haftadır şehir dışında iş dolayısıyla. Yanında iki erkek çalışan daha var. Normalde akşamdan akşama konuşuruz onu da eşim arar müsait olunca. Yanındakilerin öğlen akşam mesai bitiminin hemen sonunda eşleri arıyormuş. Kendisi de beni arayıp sen niye saat kollayıp ilk boşlukta beni aramıyorsun, kırılıyorum falan dedi, güldük birlikte. Bunun kadın çalışan versiyonu da oluyor durun yine aynı bizde.

Şehir dışına, yurt dışına çıktı diye aldatacak kocayı hiçbir yerde tutamazsın zaten. Anlaşılmayan bu sanırım. Öyle ağlayıp, sızlama, sürekli arayıp kontrol etmeyle kendini küçük düşürmenin ötesine geçemiyorsun.

Hadi eşinizi geçtim, belli ne ona ne kendinize güvenmiyorsunuz ama çalışan ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadın için nasıl böyle düşünürsünüz. Ne çirkin bir düşünce bu.

ahh bu yeşilçam, hepimizi paranoya yaptı. Genç alımlı sekreter hep işvereniyle birlikte oldu....
Eşinize güven probleminizle ilgili destek alın
Eşinizin aklında yoksa bile sokmuş oldunuz tebrikler.

Arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum çoğunuz üstüme gelmişsiniz ama söyledikleriniz doğru sanırım benim kendimle alakalı problemlerim var güvensizliklerim özgüvenimi yitirdim belkide bilmiyorum. Psikolojik bi tedaviye ihtiyacım var yoksa kafayı yiyicem

Sadece kendini küçük düşürse yine iyi. Kocasını da küçük düşürüp önüne çıkan ilk kadına saldıracak abaza erkek pozisyonuna sokarken hemcinsini aşağılayıp her an her erkekle sevişmeye hazır kadın olarak yaftalıyor.

Baştan aşağı rezillik.

Ya yapsa boşanacak mısınız? Boşanacak olsanız neyse. Boşanmayacak, hayatınıza devam edecekseniz neden böyle şeyleri kafanıza takıp hayatı kendinize de kocanıza da zindan edersiniz ben bunu hiç anlamıyorum. İşiniz mi yok, canınız mı kıymetsiz, dert mi arıyorsunuz, hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…