Haha bu nedenle aglamak nedir yaa. Aldatacak diye mi agliyorsunuz. O kadar ihtimal varsa aldatir zaten. Hem aklina da sokmussunuz. Tercuman kiz da ölüyordu kocaniz için sanki.Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Sanıyorsunuz ki biz hiç böyle şeyler yaşamadık, kocalarımız hiç iş seyahatine gitmedi, sizin gibi farazi yorumlar yapıyoruz.Ne kadar çok rahatsız olan olmuş yaTabi ki güveniyorum kızlar insan güvenmediği biriyle hayat geçirebilir mi Ama benim diyen yalan söyler ki eşiniz oradayken sizi de burada şeytan dürter. Tabi ki bu güven kırıcı karşı taraf için. Kızın da sevgilisi varsa bir de ona sormak lazım acaba sevgilisini göndermek istiyor mu. Bunlar gidip bi haltlar yiyecek demiyoruz. Ama yalan da söylemeye gerek yok kim olsa huzursuz olur. Bunu yazan kişinin daha önce ne yaşadığını bilmiyoruz. Belki eski ilişkilerinde güvensizlikler yaşadı,belki oradan geliyor bu huzursuzluk. Sizin eşleriniz sizi güle oynaya yollamaz yani. Gitme demez ama huzursuz olur. Bunlar hep etraftan oradan buradan duyduklarımız yüzünden böyle. Ben kimseye oooo eşin aldatır demiyorum kimseye de böyle bi huzursuzluk vermem. 9 nefis 1 akıl diye duyduğum cümle (ki bunu ben uydurmuşum gibi linç yapmışsınız ) bu cümle arkadaşımızın kuruntularının tam da bu yüzden olduğunun ispatı. Bu güvensizlik değil de çoğunlukta kıskançlık. Ben olsam ben de kıskanırdım dedim adamın elini ayağını bağlayıp gidemezsin diyecek halimiz yok. Güvenmezsek yaşayamayız. Sadece karşı cins için değil herseyde herkeste güven olmak zorunda.
Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma be bacımKızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Sizin gibi kadinlar yüzünden cok başarili olacak kariyer yapabilecek kizlarimiz,hanimlarimiz olmasi gereken yere ulaşamiyor.Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Grup yaptınız değil mi sizi gidi köftehorlar siziiii...Gecen ay 7 kisilik ekibimle yurt disina ciktik is icin. 3 kadin + 4 erkek herkes evli 30 yas uzeri. ooof konu sahibine gore neler neler olmustur.
Eşim bir haftadır şehir dışında iş dolayısıyla. Yanında iki erkek çalışan daha var. Normalde akşamdan akşama konuşuruz onu da eşim arar müsait olunca. Yanındakilerin öğlen akşam mesai bitiminin hemen sonunda eşleri arıyormuş. Kendisi de beni arayıp sen niye saat kollayıp ilk boşlukta beni aramıyorsun, kırılıyorum falan dedi, güldük birlikte.Sanıyorsunuz ki biz hiç böyle şeyler yaşamadık, kocalarımız hiç iş seyahatine gitmedi, sizin gibi farazi yorumlar yapıyoruz.
Benim eşim 10 senedir iş seyahatine gider yurt içi ve yurt dışı. Bazen tek başına bazen kadın ya da erkek iş arkadaşlarıyla. Yüzlerce kez gitmiştir, birinde bile sizin bahsettiğiniz o huzursuzluğu ya da kıskançlığı yaşamadım. Niye huzursuz olayım? Aldatır mı? E kendi bilir, yapacak bişey yok. Göze aldıysa evliliğini bitirmeyi aldatsın. Eşime güveniyorum ancak bunun ona güvenmemle değil kendi özgüvenimle alakası var. Kocam beni ya aldatırsa diye karalar bağlamıyorum.
Yazdığınız o dokuz nefisli cümle tamamen eril erkek aklının ürünü. Siz de eril erkek aklının peşine takılmış bir kadınsınız ve hemcinslerinizi aşağılıyorsunuz. İnsanların rahatsız olduğu nokta bu.
Yazık ya o dana değilDananın aklına karpuz kabuğu düşürmeyeydin iyiydi...
ahh bu yeşilçam, hepimizi paranoya yaptı. Genç alımlı sekreter hep işvereniyle birlikte oldu....Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Sadece kendini küçük düşürse yine iyi. Kocasını da küçük düşürüp önüne çıkan ilk kadına saldıracak abaza erkek pozisyonuna sokarken hemcinsini aşağılayıp her an her erkekle sevişmeye hazır kadın olarak yaftalıyor.Eşim bir haftadır şehir dışında iş dolayısıyla. Yanında iki erkek çalışan daha var. Normalde akşamdan akşama konuşuruz onu da eşim arar müsait olunca. Yanındakilerin öğlen akşam mesai bitiminin hemen sonunda eşleri arıyormuş. Kendisi de beni arayıp sen niye saat kollayıp ilk boşlukta beni aramıyorsun, kırılıyorum falan dedi, güldük birlikte.Bunun kadın çalışan versiyonu da oluyor durun yine aynı bizde.
Şehir dışına, yurt dışına çıktı diye aldatacak kocayı hiçbir yerde tutamazsın zaten. Anlaşılmayan bu sanırım. Öyle ağlayıp, sızlama, sürekli arayıp kontrol etmeyle kendini küçük düşürmenin ötesine geçemiyorsun.
Danadır o danaYazık ya o dana değil
Eşşekkonuyu okurken gülümsedim
Sarhoştum hatirlamiyorumGrup yaptınız değil mi sizi gidi köftehorlar siziiii...
Ya yapsa boşanacak mısınız? Boşanacak olsanız neyse. Boşanmayacak, hayatınıza devam edecekseniz neden böyle şeyleri kafanıza takıp hayatı kendinize de kocanıza da zindan edersiniz ben bunu hiç anlamıyorum. İşiniz mi yok, canınız mı kıymetsiz, dert mi arıyorsunuz, hangisi?Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?