• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler

Bu kadar korkmanizin altinda yatan bir sebep var mi? Sizi uzmek istemem ama bu kadar korku ile eninde sonunda bu durumu yasarsiniz.

Ne kendinize güveniniz var ne de eşinize.

Parası, mevkiisi, -varsa- yakışıklılığı için evlenmişsiniz gibi görünüyor.

Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümle 🙈 nefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın

Kadinlarin kac nefsi varmis? Onlar neden nefsine yenilmiyormus?

Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Neden bütün kadınlar kocanıza ölüyormuş gibi davranıyorsunuz?

Kadının 1 erkeğin 9’muş işte. O yüzden erkek aldatırmış. Kim bilir hangi erkek ortaya attı bunu bizim aklı evvel hatunlar da peşinden gidiyor.

Hmm. Sanki genel olarak kadinlar agir yokluktaymis gibi ben olsam ben de rahatsiz olurdum demis ama eslerine de guveniyorlarmis, iste boyle yaman bir celiski.

Her kadında 9 akıl olmadığının ispatısınız diye yorumladım.

Konudaki kadin o kadar agir bir yokluktaymis ki 9 aklinin iplerini salacakmis cunku omrunde ilk defa erkek gorecekmis, daha once hic bu cinsle karsilasmamis. 9 nefsi olan adamdan bir ucan bir kacan kurtuluyormus.

Konudaki kadin o kadar agir bir yokluktaymis ki 9 aklinin iplerini salacakmis cunku omrunde ilk defa erkek gorecekmis, daha once hic bu cinsle karsilasmamis. 9 nefsi olan adamdan bir ucan bir kacan kurtuluyormus.
Kendisi ne hislerle yapıştıysa adama, her kadın aynı görüyor, aynı bakıyor sanıyor.

Aldatacak olan kişi sizin evinizde ve hatta yatak odanızda bile aldatır. Sizin bir annemlere gidiyorum demenize bakar olay. Çok hüsnü kuruntulusunuz. Kadının eşinizi beğenip beğenmeyeceği ne malum? O kadın için o iş seyahati daha zor. Yakından tanımadığı bir herifle 1 hafta boyunca aynı otelde kalıp vakit geçirmek zorunda. Eşiniz Brad Pitt ise bilemem tabi. Biraz sizi sağlıklı düşünmeye davet ediyorum.

Aldatılacaksan da bunu ağlamak ve kocana bağırmak değiştirmeyecek. Eşin aldatmaya meyilli bir adamsa zaten aldatmak için fırsata ihtiyacı yok, kendisi yaratır. O yüzden boşver.

Back