- 19 Nisan 2022
- 4.188
- 47.144
- 438
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Sizi yadırgamıyorum. Düşünceniz evet karşı taraf için ve hemcinsiniz için kırıcı, bu bir gerçek. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ben de biraz sıkıntı yapardım. Ne desem bilemedim. Böyle düşünmenizdeki sebep eşinize güvensizlik değil bence. İllaki yani eşinizdir güvensizlikle ömür mü geçer,hepimiz eşlerimize güveniyoruz.İçinde olduktan sonra tv lerde görüyoruz ki dibindeki komşularıyla aldatanlar var. Bence sizi rahatsız eden şeyi söyleyeyim, erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş. Ama erkekler için biraz sıkıntı bu cümle nefsine yenilmesinden korkuyorsunuz.. neyse özetle şöyle söyleyeyim, eşinize güvenin,aklına sokmayın böyle şeyler. Ona güvendiğinizi,arkasında olduğunuzu belirtin. Sevgiyle güvenle uğurlayın
Kadının 1 erkeğin 9’muş işte. O yüzden erkek aldatırmış. Kim bilir hangi erkek ortaya attı bunu bizim aklı evvel hatunlar da peşinden gidiyor.Kadinlarin kac nefsi varmis? Onlar neden nefsine yenilmiyormus?
Neden bütün kadınlar kocanıza ölüyormuş gibi davranıyorsunuz?Kızlar merhaba başınızı ağrıtmadan kısaca sizlere fikir danışmak istiyorum. Eşim köklü bi firmada çalışıyor ve yanına bi tercüman genç kız aldılar. Onunla birlikte yurt dışı seyehatıne çıkacaklar ve ikisi başbaşa olucak neredeyse 1 hafta aynı otelde müşterileri gezecekler ve ben bu duruma tahammül edemiyorum sürekli ağlıyorum ve sürekli eşimle kavga ediyorum oda bana iş için mecburen gittiğini söylüyor sizce ne yapmalıyım... ya sanki kızla başbaşa her an bişey yaşarlarmış gibi hissediyorum. Üstelik yurtdışı uçakta otelde her an dip dibeler
Nicki gibi ağlıyormuş hem de.Konuyu açıp ağlamaya mı gittiniz?
Buna kahkaha attım gece geceNicki gibi ağlıyormuş hem de.
Haggfhuuu şeklinde.
Kadının 1 erkeğin 9’muş işte. O yüzden erkek aldatırmış. Kim bilir hangi erkek ortaya attı bunu bizim aklı evvel hatunlar da peşinden gidiyor.
Bunlar TÜİK verileri mi?erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş.
Her kadında 9 akıl olmadığının ispatısınız diye yorumladım.erkeğin 9 nefsi 1 aklı varmış,kadının 9 aklı 1 nefsi ve o bir nefsi 9 akılla korurmuş.
Her kadında 9 akıl olmadığının ispatısınız diye yorumladım.
Kendisi ne hislerle yapıştıysa adama, her kadın aynı görüyor, aynı bakıyor sanıyor.Konudaki kadin o kadar agir bir yokluktaymis ki 9 aklinin iplerini salacakmis cunku omrunde ilk defa erkek gorecekmis, daha once hic bu cinsle karsilasmamis. 9 nefsi olan adamdan bir ucan bir kacan kurtuluyormus.