Yoo bence başta söylediklerniz baya sertti yumuşatıyorsunuz. Kusursuz hiçbir şey yoktur. Ama sizin işinize öyle geliyor karalamak üstünü çizmek için bahane arıyorsunuz bazı şeyleri. O öğretmen olayında da üzerime düşeni yaptım merak etmeyin. Ama çıkıp buna şahit oldum diye genelleme yapmıyorum. Bana göre de öğretmenlik kutsal bunun asla yaşanmaması gerekiyor hadi bakalımSöylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi cevaplayarak mı ilerleyeceksiniz?
İnsanların dini hassasiyetlerinden temiz niyetlerinden faydalanarak bunları sömürerek evlatlarına zarar vermek zarar verenlere göz yummak üstünü kapatmak basit birşeymi? Çirkin olaylar sadece diyanet kurumlarında yaşanıyor demedim diyanet kurumları en güvenilir en doğru yerler olması gerekirken bunlar oluyor bu kabul edilemez dedim
Tabiki meb e kin kusun, öğrencisine tecavüz eden öğretmen hala görevdeyse ve siz bunu biliyorsanız buna göz yuman her kuruma her kişiye kin kusmanız gerekmiyor mu
Ben sizinle kesinlikle tartışmıyorum ve size asla sinirli değilim, korkuyorum, belliki inançlı ve çocuklarının dini eğitimle büyümesini tasvip eden bir insansınız, yarın birgün sizin bu gayet normal ve güzel niyetinizden dolayı evladınızın başına birşey gelmesinden korkuyorum, şimdi anlıyor musunuz beni. Derseniz ki benim çocuğumdan sana ne direk keserim sizle konuşmayıYatilıya bende cesaret edemem. Ancak diyanet ve meb işbirliği ile resmi bir şekilde açılmış olan kurstan da öğretmenin şahsi bir kötülüğü vs yoksa çekinmem. Yine devlet elinde , devlet denetiminde. herhangi bir cemaat veya tarikata bağlı değilse ihtimaller üzerinden genelleme yapılamaz bence. Ha birde uslubunuz çok gergin .direkt kavga modundasiniz. Oysa ki ben tartışmıyorum bile , sadece düşüncemi yazmışım. Bir yere güzelleme yapmıyorum.
Yok devenin nalıBen sizinle kesinlikle tartışmıyorum ve size asla sinirli değilim, korkuyorum, belliki inançlı ve çocuklarının dini eğitimle büyümesini tasvip eden bir insansınız, yarın birgün sizin bu gayet normal ve güzel niyetinizden dolayı evladınızın başına birşey gelmesinden korkuyorum, şimdi anlıyor musunuz beni. Derseniz ki benim çocuğumdan sana ne direk keserim sizle konuşmayı
Keşke hayallerimizdeki gibi gerçek din öğretilse çocuklar güven içinde eğitimlerini alsa da gönül rahatlığıyla aynı mekanda hem dünyalık hem ahiretlik eğitimlerini aldırabilsek
Bakın size şu kadarını söyleyeyim yatılı yada değil hiç farketmez eğer ailemden sağlam bir dini eğitim almadan imam hatip lisesine gitmiş olsaydım ki benim okulum Anadolu lisesiydi bir de sınavla girdim şuan ya bir tarikatta bir sapığın cariyesiydim ya uydurma bir dine mensuptum yada gayrimüslümlere düşman bir canlı bombaydım. Lise çağındaki bir genci bu hale getiren küçücük bir çocuğa neler yapmaz. Benim okulumda devlet elinde denetimindeydi
38 yaşındayım, bu yaşıma kadar hiçbir partiye oy vermedim, hiçbir partinin görüşlerini desteklemedimBi siyasi partinin görüşlerini destekliyorama burası yeri değil. O işler burada , böyle olmaz. Antipati topluyorlar , farkında değiller.
Söylediğim her harfin arkasındayım hiçbirşeyi yumuşatmıyorumYoo bence başta söylediklerniz baya sertti yumuşatıyorsunuz. Kusursuz hiçbir şey yoktur. Ama sizin işinize öyle geliyor karalamak üstünü çizmek için bahane arıyorsunuz bazı şeyleri. O öğretmen olayında da üzerime düşeni yaptım merak etmeyin. Ama çıkıp buna şahit oldum diye genelleme yapmıyorum. Bana göre de öğretmenlik kutsal bunun asla yaşanmaması gerekiyor hadi bakalım
Düzgün konuşmayacaksanız keselim diyaloğuYok devenin nalı
KeselimDüzgün konuşmayacaksanız keselim diyaloğu
İstanbul esenlerde oturuyorum. Yuvamız istanbul bana çıkmadı. Dede torun diye bi yer var. Dede yada nene olmadan olmuyor. Anneler şehir dışında olmadı. 15 temmuz Millet bahçesi diye biyer var oraya da otobüs falan yok 2 çocukla çok zor diye buraya gönderdim. Belediyenin yeri olsa gönderirdim.
Okulda mi iciyorlar öyleyse şikayet edin...öyle değilse de özel hayat sizi ilgilendirmezİyi siz göndermeyin sizin kararınız bu neden insanları yargılayıp hesap soruyorsunuz. Meb'de çalışan öğretmenlerle ilgili de zaman zaman bu tarz haberler duyduk ay eğitim tü kaka mı diyelim ya da alkol alıp türlü pislik yapan insanlar var alkol yasaklansın mı diyelim. Genelleme yapmanızı yanlış buluyorum
Haklılığınızdan eminseniz şikayet edin gerekli mercilereNe yapacağım bilmiyorum