- 7 Mart 2013
- 6.087
- 18.312
Diyanetle ilişkili kurumlara gidince tecavüze mi uğranıyor? Ne saçma bir genelleme. İHL/İHO dışındaki okullarda kaç öğrenci taciz ve tecavüz ediliyor ve oradakikerden daha fazladır. Din işin içine giriyor diye mi gözünüze batıyor da en berbat yer diye dile getiriyorsunuz? Hem İHL'de hem diğer devlet liselerinde öğretmenlik yaptım. Diğerinde 3 aycık gibi bir sürede öğretmenler tarafından kaç tane tacize denk geldim ki ilçenin en güvenli ve disiplinli okulu diye bilinen bir okuluydu.Hasta mısınız siz ya
Kendini savunamayacak çocuklar o diyanetin izin verdiği denetlediği kurumlarda tecavüze uğruyor tacize uğruyor şiddet görüyor beyinleri yıkanıyor! Kalkmış bana kendi kişisel kinin nefretin diyorsunuz hiç mi utanmanız yok be, ben tecavüze uğramadım taciz edilmedim beynimi yıkamalarına izin vermedim çünkü kendimi bilecek koruyabilecek yaştaydım. Bunları yapanlardan izin verenlerden göz yumanlardan denetlemeyenlerden caydırıp ceza vermeyenlerden sempati besleyenlerden koruyanlardan reklamını yapanlardan ölesiye nefret ediyorum çünkü bir masumun canı sağlığı güvenliği benim şahsi meselemden çok daha değerli. Gerçekleri kabullenmek objektif olmak için illa kendi çocuğunuzun başına mı gelmesi gerekiyor
Ben de dinle ilişiği pek olmayıp dine saldıranlara hastayım. Dinle ilişkili bir laf geçsin, hemen nefret kusma. Tetikte bekleniyor maşallah.
Bu konuda da kurumdan ziyade öğretmen sıkıntılı. İdareciyle konuşun Y Ykmz_66