Kızımın Doğumdan Önceki Son Günü ve Sonrası(RESİMLİ)

bayıldımmm gözlerim dolu dolu okudum resımlerıne baktım.insan bir anlık kararlarıyla hayatlarıyla oynayabılıyorlar sen ıcındekı sesı dınledın ıyıkıde oyle yapmıssın.

maşallah..Allah korusun bütün yavruları.iyi ki doğurmuşsunuz ikisini de..benim de ikizlerim var v e 3.ye hamileyim..çok duygulandım..Allah size bsğışlasın olmayanlara da versin Rabbim

bencede iyi yapmışsınız doğurmakla,bütün aldırmak isteyen annelere... örnek bir annesiniz.....ne güzel ikisi birden büyürler.....güle güle büyütün....

Maşallah, Allah nazardan saklasın hepinizi. Hem kız, hem erkek annesisiniz, birsey danisacagim size, malum ikisinden de birer tane buyutmussunuz,bilirsiniz,,, derler ki kız bebekler cok civelek oluyor, daha minicikken basliyor gulmelere, kahkahalara (sizin fotograflardaki gibi..), oglanlar oyle olmuyo derler,, bu dogru mu aceba? Sevgiler...

harikalar, harikasınız..

Cnmm pek datlukar esimle baktikk resimlere..kizini. Resmine cirkin demisin hakkatrn seni snra utandimris tosuncuk olmusz..masallah ikisine de hepjniİze de

hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum,allah razı olsun güzel dilekleriniz için,inşallah cümlemizin,,ne mutlu oldum böyle şeyler duyduğumaa,allahıma hergün şükrediyorum,öyle bi hata yapmadığım ve doğurduğum için yavrumu,okadar mesudumki onlarlaa,şükür eğer olmasaydı hergün acırdı içim,şimdi çok rahatım,hem bedenen hem ruhen şükürler olsun,darısı tüm kötü düşüncede olan kişilere olsun inşallah

Ayy harikalar çok tatlılar maşallah Allah bağışlasın size onları nazarlardan korusun. Tam detayla okuyamadım daha sonra okuyacağım ama resimler süper.maşallah

çok tatlılar ya bi ömür hiç ayrılmayın
amin canım tek temennim oo
Ayy harikalar çok tatlılar maşallah Allah bağışlasın size onları nazarlardan korusun. Tam detayla okuyamadım daha sonra okuyacağım ama resimler süper.maşallah

çok sağol canım,yazdıklarımı ara ara okuyorum hala gözlerim doluyo sanki yaşayan ben değilmişim gibbiii

allah bağışlasın çok güzeller maşallah allah analı babalı büyütsün

çok iyi yapmışsın tebrik ediyorum aldırmadığın için kuzunu.. ne güzel beraber büyüyecekler bi anda......evet ilk doğunca biraz çirkin oluyor bebekler ama asıl güzelliği 1 gün sonra falan ortaya çıkıyor o zaman öyle düşünmen çok normal...kızının adı bu arada benim adım..tebrik ediyorum inş kaderi güzel olur ben anneyle büyüyemedim ama inş o seninle çok güzel vakitler geçirir allahım kaderlerini güzel eylesin bütün evladlarımızın..inş bende sağ sağlim evladımı kucağıma alırım..bizler gibi hamilelere dualarını eksik etme cnm...

evlatlarınız çok tatlı maşAllah Rabbim anneli bablı büyüsün hayırlı evlatlar olsunlar, amin

nekadar mutlu oluyorum yorumlarınızı okurken çok teşekkür ederim ii dilekleriniz için,allahım tüm bebek bekleyen anne adaylarına yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,anne olmayı isteyenlerede biran evvel bu duyguyu tatdırsın inşallah,hepinizin istediği dualar kabul olsun,,,

yaa ben bu geleneği yıktım sanırım,çünkü benim kız değil oğlan civelek ve devamlı sırıtır güler kahkaha atar durur,kız küçükken öyleydi güldürünce gülerdi ama şimdi hiç somurtuk şşey nolcakonu sadece gıdıklarsan bide arada çok eğlenceli oyunlar oynarsan güldürebiliyoruzbaşkada yok,heleki başkalarının yanında dut yemiş bülbüle dönüyo adeta,,neyse bizde böyle yani doğru değil bencee

canım maşallah kuzularına, çok güzeller.allahım bir ömür boyu sağlık mutluluk versin bebişlerine inşallah.ne güzel ikisi birlikte arkadaş gibi büyüyüp gidecekler, ne mutlu sana.

Son düzenleme:
canim cok güzel olmus albümün...iyi ki de aldirmamissin kizini.. Allah anali babali büyütsün insallah...

mrh canım bende plansız hamile kalmıstım senn yasadıklarına benzer seyler yasadım ilk bebegim olmasına ragmen ama iyikide aldırmamısım simdi iki yasında siz güclüsünüz maasallah fotolarınızıda görmüştüm cıtır annesiniz

MasaALLAH

ALLAH nazardan saklasin...cok tatlilar, cok guzeller hep boyle mutlu olmanizi dilerim

ALLAH olmayanlarda nasip etsin insaALLAH

Allah bağışlasın,prensiniz ve prensesiniz çok tatlılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Sizlere de bebişlerinizle beraber güsel bir ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…