- Konu Sahibi puccakanka
maşallah maşallah maşallah yemin ederim gözlerim dolu dolu okudum rabbim sana bağışlasın allah evinizden huzuru eksik etmesin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
41 kere masALLAH, tüh tüh tüh, nazar degmesin iyikene aldirmamissin, iyikene dogurmussun kizini.. Ikiside birbirinden tatli.. Rabbim saglikli, hayirli uzun ömürler nasip etsin...Ben bayildim ikisinede
canım yaa ,üzüldüğüne üzüldüm şuanda:26:neyse bak teyzesi biz iiyiz şimcik bak çok sağol dileklerin için diloşcummaşallah maşallah maşallah yemin ederim gözlerim dolu dolu okudum rabbim sana bağışlasın allah evinizden huzuru eksik etmesin inş
iiki allahım bu kararı verdirdi,yoksa çok pişman olucağımdan çok eminim,iiki şükür,,çok sağolcanim benimmm Allah bagislasin maasallah cok güzeller iyki dogru karari vermissin iyiki Rabbimin sana armagan ettigi melegi kabullenmissinnn
allah saklasın , gözetsin; çok tatlılar analı babalı büyüyüp ömürlü olsunlar dilerimm....
bir oğlun vardı sonrada bi kızın olmuş dünyadan başka ne istenirki rabbim bana da bir kız evlat nasip ederse tamamdır
Allah analı babalı büyütsün
Bayıldım çok harika .Maşallah yakışıklı oğluna maşallah gülen kızına ve maşallah sana Allah mutlu etsin her zaman
evet canım asla affetmezdim hala aklıma gelince kızıyorum kendime ama iiki yapmamışım diyorum,,,çok güzel 2 meleğin var ve eğer kızına kıysaydın bi daha kendini asla affetmezdin çünkü böyle bi güzelliğe nasıl kıycaktınmaşallah hepinize allah analı babalı büyüytsün:)
o kadar çok beğendim ki her anını ayrı ayrı çekmişsin allah inşallah bana da nasip eder ve inşallah çocukların aynı bu fotolardaki gibi birbirlerinden hiç ama hiç ayrılmazlar hap hayırlı huzurlu sağlıklı ve mutlu olurlar inşallahyüzleri hep gülsün
maşşallah 41 kerre...Allah nazarlardan saklasın kızınızı da oğlunuzu da..çok tatlılar gerçekten.. bi ömür boyu ailecek mutluluğunuz daim olsun..