Kızımın Doğumdan Önceki Son Günü ve Sonrası(RESİMLİ)

maşallah maşallah maşallah yemin ederim gözlerim dolu dolu okudum rabbim sana bağışlasın allah evinizden huzuru eksik etmesin inş

canim benimmm Allah bagislasin maasallah cok güzeller iyki dogru karari vermissin iyiki Rabbimin sana armagan ettigi melegi kabullenmissinnn:KK69::KK16:

41 kere masALLAH, tüh tüh tüh, nazar degmesin:KK69: iyikene aldirmamissin, iyikene dogurmussun kizini.. Ikiside birbirinden tatli.. Rabbim saglikli, hayirli uzun ömürler nasip etsin...Ben bayildim ikisinede :KK69:

çok sağol canımyaa seninkinide sana bağışlasın rabbim:emir_bebek::nazar::nazar:

Son düzenleme:
allah saklasın , gözetsin; çok tatlılar analı babalı büyüyüp ömürlü olsunlar dilerimm.... :KK69:

bir oğlun vardı sonrada bi kızın olmuş:nazar: dünyadan başka ne istenirki rabbim bana da bir kız evlat nasip ederse tamamdır
Allah analı babalı büyütsün

bir oğlun vardı sonrada bi kızın olmuş:nazar: dünyadan başka ne istenirki rabbim bana da bir kız evlat nasip ederse tamamdır

Bayıldım çok harika .Maşallah yakışıklı oğluna maşallah gülen kızına ve maşallah sana Allah mutlu etsin her zaman

çok güzel 2 meleğin var ve eğer kızına kıysaydın bi daha kendini asla affetmezdin çünkü böyle bi güzelliğe nasıl kıycaktın:KK43:maşallah hepinize allah analı babalı büyüytsün:)

mAŞALLAH CANIM :nazar: ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN :nazar: ÇOK GÜZELLER ALLAH BİZEDE NASİP ETSİN HAYIRLI ŞEKİLDE TEZ VAKİTTE :KK16:

o kadar çok beğendim ki her anını ayrı ayrı çekmişsin allah inşallah bana da nasip eder ve inşallah çocukların aynı bu fotolardaki gibi birbirlerinden hiç ama hiç ayrılmazlar hap hayırlı huzurlu sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah:nazar:yüzleri hep gülsün:nazar:

maşallah maşallah maşallah yemin ederim gözlerim dolu dolu okudum rabbim sana bağışlasın allah evinizden huzuru eksik etmesin inş
canım yaa ,üzüldüğüne üzüldüm şuanda:26:neyse bak teyzesi biz iiyiz şimcik bak :KK33:çok sağol dileklerin için diloşcum:KK70:
canim benimmm Allah bagislasin maasallah cok güzeller iyki dogru karari vermissin iyiki Rabbimin sana armagan ettigi melegi kabullenmissinnn:KK69::KK16:
iiki allahım bu kararı verdirdi,yoksa çok pişman olucağımdan çok eminim,iiki şükür,,çok sağol:KK16:
allah saklasın , gözetsin; çok tatlılar analı babalı büyüyüp ömürlü olsunlar dilerimm.... :KK69:

Bayıldım çok harika .Maşallah yakışıklı oğluna maşallah gülen kızına ve maşallah sana Allah mutlu etsin her zaman

hepinize çok teşekkür ederim varolun herkezinkini inş.

iyiki aldırmamışsın kızını ne tatlı maşallah abiside öyle allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma:)

çok güzel 2 meleğin var ve eğer kızına kıysaydın bi daha kendini asla affetmezdin çünkü böyle bi güzelliğe nasıl kıycaktın:KK43:maşallah hepinize allah analı babalı büyüytsün:)
evet canım asla affetmezdim hala aklıma gelince kızıyorum kendime ama iiki yapmamışım diyorum,,,
o kadar çok beğendim ki her anını ayrı ayrı çekmişsin allah inşallah bana da nasip eder ve inşallah çocukların aynı bu fotolardaki gibi birbirlerinden hiç ama hiç ayrılmazlar hap hayırlı huzurlu sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah:nazar:yüzleri hep gülsün:nazar:

inşallah öyle olur tek temennim bu gelecek için şimdilik

maşşallah 41 kerre...Allah nazarlardan saklasın kızınızı da oğlunuzu da..çok tatlılar gerçekten.. bi ömür boyu ailecek mutluluğunuz daim olsun..

Ben de çok duygulandım.hamileyim duygusalım zaten :) Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olurlar inşallah çok güzel olmuş. Çok tatlılar ya bende bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi ama daha çok var nasıl geçecek aylar bilmiyorum yanii :KK49::KK49::KK49:

aay ay aaay yesinler kızınııı çok tatlı yaa iyikide kıymamışsın bu küçük meleğe okurken çok duygulandım valla nede güzel anlatmışsın.. :KK9::KK9: Bende kızının dil çıkardığı reme bayıldım bide kahkaha attığı resme doğduğunda kurdelede pek yakışmış :KK16: yaa off bende istiyom yaa olsun biran öncede doya doya sevip mıncıklayım kendi bebişimii..:KK14::KK14::KK14:

Allah bağışlasın çok tatlılar yaaa... darısı başıma. bugün yarın geliyor benim de meleğim. resimleri görünce daha bi heveslendim yaa... dünyanın en harika şeyi bu olsa gerek...

X