- Konu Sahibi puccakanka
MAŞALLAH Allah nazarlardan korusun ahh o cimcime yanımda olsaydı da koklaya koklaya bi öpseydim şöyle, çok tatlııııı !!! bi mıncırır mısın lütfen benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah bağışlasın seninkinide canım inanki hiç pişman değilim ben ,,sende iyiki doğurmuşum diyosundur bak negüzel allahım kötü karar verenleri caydırsın günaha sokmasın,,mrh canım bende plansız hamile kalmıstım senn yasadıklarına benzer seyler yasadım ilk bebegim olmasına ragmen ama iyikide aldırmamısım simdi iki yasında siz güclüsünüz maasallah fotolarınızıda görmüştüm cıtır annesiniz
nasip etsin inşallahsende çok sağol canımMasaALLAH
ALLAH nazardan saklasin...cok tatlilar, cok guzeller hep boyle mutlu olmanizi dilerim
ALLAH olmayanlarda nasip etsin insaALLAH
inşallah amin çok sağol canımAllah bağışlasın,prensiniz ve prensesiniz çok tatlılar..Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Sizlere de bebişlerinizle beraber güsel bir ömür diliyorum
valla canım az önce uyandı geldi yanıma kendi kendine oyunlar oynuyoogel dedim yanıma mıncırcam senii,öptüm mıncırdım çocuk napıyo bu deli kadın yaa diyodur kesin şaşırdıııMAŞALLAH Allah nazarlardan korusun ahh o cimcime yanımda olsaydı da koklaya koklaya bi öpseydim şöyle, çok tatlııııı !!! bi mıncırır mısın lütfen benim için
şarkı eşliğinde baktım albümünüze Allah bağışlasın yavrularınızı acayip gözyaşı döküyorum şuan... aynı durumda bende olucam sanki... hamilelik belirtilerim var oğlum 11 aylık eğer varsa aldırırm diye düşünmüştüm ama.... ama siz fikrimi değiştirdiniz yazdıklarınız çok etkiledi beni...
Allah nazarlardan korusun.....
Mutlulugunuz daim olsun iyiki aldırmamışsın daha dogrusu öldürmemişsin bebegini ne güzel büyümüş cici bir kız olmuş iyi bir örneksin bu durumda kalanlara allah kimseyi o duruma düşürmesin allah olmayanlara isteyenlere hayırlı evlatlar versin......
hadi bakalım inşallah,,çok sağol canımcok sekerler masallah, darisi bizim basimiza
ne iyi yapmışsınız kürtaj olmamakla
çok sıkıntılarınız vardır ve daha çok zor zamanlarınızda olacaktır ama çok tatlılar Allah yardımcılar gönderir inşallah sıkıştığınız zamanlarda.
Mutluluğunuz daim olsun.
ya canım eğer öyleyse ne mutlu banaa,nolur varsada aldırma kesinliklee,ben şimdi bile hamile kalsam üçüncüye,, nasibi olmasa allah vermezdi,, diyip doğururum,sakın hata yapmaa,sonunda çok rahatlıyosun inan,,herşey gönlüne göre olsun,testi yapınca haber ver çatlarım,eğer istemiyosanda yoktur inşallah diyim en azından belli değilmiş daha..:18:
benim de bir kızım var bu cumartesi 14 aylık olcak bi de bu cumartesi 9 aylık olcak bir oğlum var. yani o daha anne karnında. biz isteyerek ikincimizi erken düşündük. ama nasıl başa çıkacağımızı düşünmeden inşallah sağlıklı bir bebişim olur. sizin tecrübenizden faydalanmak isterim. ilk lohusalık günleriniz nasıldı hatta son ayınız nasıldı? şimdiden çok teşekkür ederim.
inşallah canım çok sağolasınMaşaallah kuzulara
Hayranlıkla baktım fotoğraflara
Allah bağışlasın, güzel günlerini göstersin sizlere inşaallah.
yok hayır bidaha gebe kalsam yine hazır olmasamda doğururum yanii,,ama allahım isteyenlere versin diyorumm,,sağlık versin olan evlatlarımaasizi ayakta alkışlıyorum
dilerim hep böle mutlu olursunuz doğurarak en doğrusunu yapmışsınız rabbim sabırlar yardımlar yollasın 2 meleğe bakmak çok mükemmel ama yorucudur
ne mutlu size psikolojim hazır değil diyerek aldırmamışınız onu
maşaallah..............
benimde bir yasinda bir oglum var kisa bir sure once tekrar hamile oldugumu ogrendim aldirmayi dusunuyordum cunku dogum sonrasi depresyon yasiyorum halen ve yardim edicek kimsemde yok. ama sizin bu konunuza denk geldim ve cocuklarinizin tek tek resimlerine videolarina baktim cok hosuma gitti icimden bir ses bebegime kiymam gerektigini soyluyor insallah dogru bir karar veriyorumdur.
size ailenizle birlikte mutluluklar dilerim
canım inşallah yanlış yazmışsındır,,çünkü orda tek harte olsa yazım hatasımı bilmiyorum,,içimden bi ses bebeğime kıymam gerektiğini söylüyor derken,,aldırmayımı düşünüyosun,,yoksa kıymamam gerektiğini söylüyormu demek istedin,,benide rahatlat canım nolur...kararın nee:26: