kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fikrim buradaki kadınlara itici gelebilir belki ama gerçekten kızınızın doğum günümde baba eksikliği üzüntüsünü yaşıyor olmasını istemiyorsanız verilen parayla güzel bir hediye alıp babasından geldiğini söyleyebilirsiniz. Sonuçta o adamı siz seçtiniz ve siz baba olmasına vesile oldunuz ama acısını kızınız çekmek zorunda değil.
Yaptığı yapmadığı konular size karşı tavrı eksikleri şu an sizin konunuz 6 yaşında ki çocuğun değil.
Merak etmeyin küçük dediğimiz o çocuklar çok şeyi alıp kaydediyor o kimin ne yaptığını yapmadığını zamanı gelince bilir.
Ama yaş günü onu mutlu etsin diyorsanız yapacağınız şey belli

öyle yaptım zaten gönderdiği para ile hediye aldım babasından olduğunu söyledim.
de ben bunları düşünmek zorunda kalmaktan yoruldum mesele o. babası için hala ben çabalıyorum. adam bana hakaret eder küfür eder ben babasını kötü bilmesin diye uğraşıyorum sıkıldım yoruldum.

Linçlenmiyor:) yalan söylüyor ya da çelişkili şeyler anlatıyor, eski mesajlarından bulup ama böyle demiştin deyince siz beni linçliyorsunuz oluyor :)
sana defalarca kez anlattım anlamak istemeyince karşındakini suçlayıp iftira atıyorsun!

hı hı aynen öyle.

Evet Jameya aynen öyle
Aldığı nafakaları kız kardeşimin hesabına yatırmıştı şimdi onları almamış gibi gösterip tekrar almak için dava açabilir miyim diyen biri bana kalkıp nafakam artmış valla hiç haberim yok aklımdan çıkmış hesaplamadım falan diyor :)
Biz de işte laf uzamasın diye hı hı tamam diyoruz kanmış gibi yapıyoruz :)
Mesela bunu yazınca seni linç etmiş oluyorum halbuki olan olaylar böyle oldu olduğu gibi yazdım:)

iftira da atmış oluyorsun linçlemiş oluyorsun. kötü kalbinle git başkalarına bulaş seninle uğraşamam ben. gerçekten çok sinir bozucu bir varlıksın.

ve bence tedavi olmalısın normal davranmıyorsun!

Jameya iftira yok yazdıkların kapı gibi sitede duruyor.
Eski mesajlarını alıp buraya alıntılıyoruz başka bir şey yapmıyoruz.
O zaman sen kendi kendine mi iftira atıyorsun ben anlamadım
ya he he haklısın dlkgdkgkk

Ben sinir bozucu isem sen de kesinlikle doğru söyleyen biri değilsin :)
Ortaya çıkınca böyle bozulman çok doğal:)
ya değilim sana göre daha neyi irdeliyorsun? sana açıklamamı yaptım ona rağmen yok şöyle yok böyle. senin kadar boş vaktim yok.

Ben değil bunları yazan sensin yalnız.
Ben eski konularından alıp buraya yapıştırıyorum.

Bence de yalancılık tedavi edilmeli :)
yok yok sen tedavi olmalısın. söylediğim hiçbirşeye inanmıyorsun hiçbirşeye olanak vermiyorsun. sen öyle diyorsan doğru olmalı ki sana açıklamamı da yaptım. almadığım nafakanın nesini hesaplicam bir sürü işim gücüm var. kafam demek ki çok dolu hayatım çok dolu ki bunu hesaplayamadım.

ayrıca açıcam evet benim hesabıma göndermediği nafakanın da hesabını sorucam. senin neden zoruna gidiyor?

Yorumları okurken kim yazmış ismi görünüyor ya hani :)

Jameya valla bugün konunda 4500 tl nafakamı görmesem yine yazmazdım ama işte çelişki görünce yazmadan duramadım:)
laf anlamayan bir insana laf anlatacak değilim. sana açıklamamı yaptım ister inanırsın ister inanmazsın insanların kafası dalgın olabilir. ben hem tek başıma çocuk büyütüyorum hemde oldukça fazlasıyla sorumluluklarım var. e haliyle nafakanın arttığını(almadığım bir nafakayı takip edemediğimden dolayı) kaçırmışım. bunun normal olabileceğini düşüneceğin yerde empati yapacağın yerde aha bu yalancı diyosun

ayrıca açıcam evet benim hesabıma göndermediği nafakanın da hesabını sorucam. senin neden zoruna gidiyor?

Göndermediği nafaka demiyorum dikkat!! Aldığın ama almamışsın gibi yapacağın nafakaları sordum.

Aklına bunu yapmak gelen insan kocasından aldığı nafaka artmış ama hiç haberim yoktu hesaplayamadım deyince inanasım gelmiyor.

ister inan ister inanma. benim sana kanıtlamak için uğraşacağım birşey yok çünkü fikrini önemsemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…