kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ister inan ister inanma. benim sana kanıtlamak için uğraşacağım birşey yok çünkü fikrini önemsemiyorum.

Ben senin için yazmıyorum ki
Konuyu okuyan diğer üyelere yazıyorum yoksa ben kafamda bir fikir oluşturdum zaten seninle ilgili:)
O yüzden çelişki görünce yazıyorum ki başkaları da faydalansın

Ben senin için yazmıyorum ki
Konuyu okuyan diğer üyelere yazıyorum yoksa ben kafamda bir fikir oluşturdum zaten seninle ilgili:)
O yüzden çelişki görünce yazıyorum ki başkaları da faydalansın
bende seninle bir fikir oluşturdum zaten o yüzden çok önemsiz yazdıkların. kaldı ki konumuz şuan nafaka değil. he neyi ıspatlıyorsun diğer üyelere onu da anlamış değilim. ne olacak sen yazdığında bana mı saldıracaklar? her konuma atlıyorsun. seni görmezden gelicem en sonunda.

Engelleyebilirsin valla gram da umrumda olmaz

Çok sevindim kızınız adına. Eğer imkanınız varsa bu konuları bir terapist yardımıyla çözün lütfen kendinize de hayatı zindan etmeyin. Umarım daha mutlu günleriniz olur

Çok sevindim kızınız adına. Eğer imkanınız varsa bu konuları bir terapist yardımıyla çözün lütfen kendinize de hayatı zindan etmeyin. Umarım daha mutlu günleriniz olur
kendim için mı terapist dediniz? fiyatlar malesef çok uçuk keşke imkanım olsa gider görüşürdüm. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

kendim için mı terapist dediniz? fiyatlar malesef çok uçuk keşke imkanım olsa gider görüşürdüm. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Evet evet kendiniz için. Kendi kendine düşünerek bu konular aşılmıyor maalesef. Bulunduğunuz yerin belediye hizmetlerine baktınız mı? Benim bulunduğum yerde belediyenin aile,ergen,yetişkin,çocuk terapileri var ya ücretsiz ya çok minik bir ücretle. Bir araştırın isterseniz ben de yakın zamanda öğrendim bu hizmeti

araştırayım öyle birşey varsa çok iyi olur bana çok iyi gelir beynim düşünmekten patlayacak yoksa.

Niye lincliyorlar ki .mesajların tamamını okumadım ama bana çok haklı geldiniz
Doğduğu yeri, yaşını, kendisi hakkında çoğu şeyi yalan söylüyor. Olayları değiştiriyor, sorunca da beni tanımayın diye diyor. (Sitede kendisini görmeyen kalmadı, nasıl tanınmayacaksa.)Nafakayı yatıran kocasına yatırmadı diye iftira atmayı düşünüyor, evinde kalan sevgilisi ortak kullanım için eve pahalı süpürge alıyor ve adam ayrılırken bu süpürgeyi geri aldı diye hırsızlıkla suçlayıp siciline işleteceğim diyor. Bunlar yeterli mi?

hanımefendi yaşımı filan yanlış söylemedim onu nerden uyduruyorsunuz? konuyu farklı yerlere saptırdılar siz de bilip bilmeden yazıyorsunuz. hırsızlıkla suçladığım filan yok kimseyi. gidip şikayet edicem dedim fakat gitmedim.

Şaka gibi insan hiç mi özlemez 1 ay değil insan 1 gün görmese özler
demek ki özlemiyor ben ilk ayrıldığımızda gel gör diyordum ayda 1 mutlaka vakit geçir diyordum benim yola o kadar verecek param yok demişti.durumu iyi kendi işi bu arada. gezmelere de doyamaz.

ya evet de ben kızım için muhattap olmaktan da yoruldum artık. onun için bile muhattap olmak istemiyorum. bu adamla ben ömür boyu iletişimde kalmak zorunda mıyım 2 kelime bile etsem içim şişiyor
Mesajla iletişim kurun.

Zaten sizinki mecburi iletişim. Sohbet etmeyeceğiniz için mesaj yeterli. Çok acil bir durum olursa arama olabilir.
ben acil bir durumda bile aramıyorum açıkçası çünkü gerçekten sesini duyduğumda midem filan bulanıyor yaptıklarından dolayı.defalarca bas bas bağırdı deli gibi telefonda. artık o iğrenç sesine tahammülüm yok.

Sürekli kızınız üzerinden devamlı eski eş konusu açıyorsunuz artık bu iş kızınızla babası arasında kızınız ayrı bir birey artık yaşı kaç olursa olsun babasıyla bireysel ilişkisi her ikisini ilgilendirir anne olarak anlıyorum ama sürekli bu adamı şikayet etmek için kızınız üzerinden konu açıyorsunuz artık kendiniz de bir salın babalık yapsın yapmasın bu kızınızı ilgilendirir siz anneliğini yapar geçersiniz bir yere kadar müdahale edebilirsiniz zaten
Bugün hiçbir şekilde bir kuruş ödemeyip hiç nafaka vermeyip hiç kızını görmeyen bir baba da olabilirdi ve gün gelir kızınız babam diye gidip sarılaabilirdi buna da müdahale edemezdiniz ikisinin arası onları ilgilendirir artık salın şu konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…