ister inan ister inanma. benim sana kanıtlamak için uğraşacağım birşey yok çünkü fikrini önemsemiyorum.
bende seninle bir fikir oluşturdum zaten o yüzden çok önemsiz yazdıkların. kaldı ki konumuz şuan nafaka değil. he neyi ıspatlıyorsun diğer üyelere onu da anlamış değilim. ne olacak sen yazdığında bana mı saldıracaklar? her konuma atlıyorsun. seni görmezden gelicem en sonunda.Ben senin için yazmıyorum ki
Konuyu okuyan diğer üyelere yazıyorum yoksa ben kafamda bir fikir oluşturdum zaten seninle ilgili:)
O yüzden çelişki görünce yazıyorum ki başkaları da faydalansın
bende seninle bir fikir oluşturdum zaten o yüzden çok önemsiz yazdıkların. kaldı ki konumuz şuan nafaka değil. he neyi ıspatlıyorsun diğer üyelere onu da anlamış değilim. ne olacak sen yazdığında bana mı saldıracaklar? her konuma atlıyorsun. seni görmezden gelicem en sonunda.
engellenecek kadar bile umursanmıyorsunEngelleyebilirsin valla gram da umrumda olmaz
engellenecek kadar bile umursanmıyorsun
Çok sevindim kızınız adına. Eğer imkanınız varsa bu konuları bir terapist yardımıyla çözün lütfen kendinize de hayatı zindan etmeyin. Umarım daha mutlu günleriniz oluröyle yaptım zaten gönderdiği para ile hediye aldım babasından olduğunu söyledim.
de ben bunları düşünmek zorunda kalmaktan yoruldum mesele o. babası için hala ben çabalıyorum. adam bana hakaret eder küfür eder ben babasını kötü bilmesin diye uğraşıyorum sıkıldım yoruldum.
Çok mantıklı, anne olmak için bir sebep sadece fazla anlam yüklemeye değmez ...Bosver sperm bankasindan sperm aldim hamile kaldim de gec. Boyle dusundukce hasta olursun
kendim için mı terapist dediniz? fiyatlar malesef çok uçuk keşke imkanım olsa gider görüşürdüm. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Çok sevindim kızınız adına. Eğer imkanınız varsa bu konuları bir terapist yardımıyla çözün lütfen kendinize de hayatı zindan etmeyin. Umarım daha mutlu günleriniz olur
Evet evet kendiniz için. Kendi kendine düşünerek bu konular aşılmıyor maalesef. Bulunduğunuz yerin belediye hizmetlerine baktınız mı? Benim bulunduğum yerde belediyenin aile,ergen,yetişkin,çocuk terapileri var ya ücretsiz ya çok minik bir ücretle. Bir araştırın isterseniz ben de yakın zamanda öğrendim bu hizmetikendim için mı terapist dediniz? fiyatlar malesef çok uçuk keşke imkanım olsa gider görüşürdüm. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
araştırayım öyle birşey varsa çok iyi olur bana çok iyi gelir beynim düşünmekten patlayacak yoksa.Evet evet kendiniz için. Kendi kendine düşünerek bu konular aşılmıyor maalesef. Bulunduğunuz yerin belediye hizmetlerine baktınız mı? Benim bulunduğum yerde belediyenin aile,ergen,yetişkin,çocuk terapileri var ya ücretsiz ya çok minik bir ücretle. Bir araştırın isterseniz ben de yakın zamanda öğrendim bu hizmeti
Doğduğu yeri, yaşını, kendisi hakkında çoğu şeyi yalan söylüyor. Olayları değiştiriyor, sorunca da beni tanımayın diye diyor. (Sitede kendisini görmeyen kalmadı, nasıl tanınmayacaksa.)Nafakayı yatıran kocasına yatırmadı diye iftira atmayı düşünüyor, evinde kalan sevgilisi ortak kullanım için eve pahalı süpürge alıyor ve adam ayrılırken bu süpürgeyi geri aldı diye hırsızlıkla suçlayıp siciline işleteceğim diyor. Bunlar yeterli mi?Niye lincliyorlar ki .mesajların tamamını okumadım ama bana çok haklı geldiniz
hanımefendi yaşımı filan yanlış söylemedim onu nerden uyduruyorsunuz? konuyu farklı yerlere saptırdılar siz de bilip bilmeden yazıyorsunuz. hırsızlıkla suçladığım filan yok kimseyi. gidip şikayet edicem dedim fakat gitmedim.Doğduğu yeri, yaşını, kendisi hakkında çoğu şeyi yalan söylüyor. Olayları değiştiriyor, sorunca da beni tanımayın diye diyor. (Sitede kendisini görmeyen kalmadı, nasıl tanınmayacaksa.)Nafakayı yatıran kocasına yatırmadı diye iftira atmayı düşünüyor, evinde kalan sevgilisi ortak kullanım için eve pahalı süpürge alıyor ve adam ayrılırken bu süpürgeyi geri aldı diye hırsızlıkla suçlayıp siciline işleteceğim diyor. Bunlar yeterli mi?
Şaka gibi insan hiç mi özlemez 1 ay değil insan 1 gün görmese özleren son ekimde gelip almıştı, birde geçen ay siz hesaplayın.bu görmediği süre zarfında da görüntülü 1 kez aramıştı.
demek ki özlemiyorŞaka gibi insan hiç mi özlemez 1 ay değil insan 1 gün görmese özler
Mesajla iletişim kurun.ya evet de ben kızım için muhattap olmaktan da yoruldum artık. onun için bile muhattap olmak istemiyorum. bu adamla ben ömür boyu iletişimde kalmak zorunda mıyım2 kelime bile etsem içim şişiyor
evet msj dışına çıkmıyorum aramalardan engelledim. bazen wp dan arıyor açmıyorum meşgule atıyorumMesajla iletişim kurun.
Zaten sizinki mecburi iletişim. Sohbet etmeyeceğiniz için mesaj yeterli. Çok acil bir durum olursa arama olabilir.evet msj dışına çıkmıyorum aramalardan engelledim. bazen wp dan arıyor açmıyorum meşgule atıyorum
ben acil bir durumda bile aramıyorum açıkçası çünkü gerçekten sesini duyduğumda midem filan bulanıyor yaptıklarından dolayı.defalarca bas bas bağırdı deli gibi telefonda. artık o iğrenç sesine tahammülüm yok.Zaten sizinki mecburi iletişim. Sohbet etmeyeceğiniz için mesaj yeterli. Çok acil bir durum olursa arama olabilir.