kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka ildeki bir babanın çocuğa doğum günü parası atmasının sizinle uğraşmak olduğunu nereden çıkardınız?Gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz adamı,dört yıl olmuş çoktan bu davranışlara alışmanız gerekirdi.Hırsınız buradan belli oluyor,siz hala bitirememişsiniz sanki içinizde.
ben bu konuda benimle uğraştığını iddia etmedim ki. başka şeylerden bahsettim bana para gönderdi diye benimle uğraştığını iddia ettiğimi nereden çıkardınız? bitirdiğimi bi size inandıramadım zaten. ölüyprum aşkından da ifade edemiyorum kendimi ne diyim.

Yarın kızınız büyüyüp para kazanınca babası olduğunu hatırlar. Kızınızı babasına karşı elbette doldurmayın ama farkındalığı olsun, yarın baba sevgisi aşkına kendisini kullandırmasın 🌸
yok doldurmuyorum zaten hatta elimden geldiğince güzel şeyler söylüyorum sorduğunda.
kendisi bu yaşta zaten çoğu şeyin farkında. ileride de çok bilinçli olacağına inanıyorum zaten.

Kızınız ve sizin için çok üzüldüm. Kendisiyle konuştuysanız bu konuyu ve ona rağmen yapmıyorsa artık yapacak birşeyiniz yok ama siz yinede verdiği parayla kızınıza hediye alıp babasının gönderdiğini söyleyin derim çünkü içlerinde bir öfke olabiliyor ve kötü sonuçlar doğurabiliyor ileri zamanlarda
öyle yaptım evet gönderdiği para ile istediği birşeyi aldım ve babasından olduğunu söyledim. ben sadece kızıma üzülüyorum gerçekten bu onu etkiliyor görüyorum şahit oluyorum. üzülmesine dayanamıyorum.

öyle yaptım evet gönderdiği para ile istediği birşeyi aldım ve babasından olduğunu söyledim. ben sadece kızıma üzülüyorum gerçekten bu onu etkiliyor görüyorum şahit oluyorum. üzülmesine dayanamıyorum.
Görmeye gelmiyor mu hiç normal zamanlardada yani hiç mi bir ilgisi yok

G.t herif.Bazilarinin insanlığı bu kadar işte.Evlatarini bile sevemeyecek,sevgisini göstermeyecek kadar aciz ve zavallı.Cikari olmayan hiçbir şeye önem vermeyen bir pi.slikmis.

Kendinizi üzmeyin. Bazı şeyleri farkedemiyoruz insanız.Simdi olsa çocuk yapmazdiniz tabi ki.Ama hepimizin zayıflıklari var hayatta.

Eğer çok zorunuza gitmeyekecse arayın gelmesi için.Kiziniz için gelse keşke.

G.t herif.Bazilarinin insanlığı bu kadar işte.Evlatarini bile sevemeyecek,sevgisini göstermeyecek kadar aciz ve zavallı.Cikari olmayan hiçbir şeye önem vermeyen bir pi.slikmis.

Kendinizi üzmeyin. Bazı şeyleri farkedemiyoruz insanız.Simdi olsa çocuk yapmazdiniz tabi ki.Ama hepimizin zayıflıklari var hayatta.

Eğer çok zorunuza gitmeyekecse arayın gelmesi için.Kiziniz için gelse keşke.
doğum gününe gelmesini istemiyorum bırakın yüzünü görmek ses tonu bile beni irite ediyor. kızıyla vakit geçirmek için kendi gelebilirdi bunu düşünebilecek bir insan. ama kızımın da dediği gibi kızını sevmiyor ki hiç birşey de yapmıyor. o parayı da sevdiğinden değil hem ramazan ayı geldi diye hem de vicdanını böyle rahatlatacağı için gönderdi.

"maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyi :halay: cidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu :deli:"

9 Şubat 2024 tarihli mesajın, yani 1 ay önce.

Adam sana nafaka ödüyor, icraya verdim diye 2 ay öncesinden mesajların var. İcra verildiği gibi ödenmemiş nafakalar için ödeme emri ve sonunda haciz gider, hatta bazı bankalar hesaplarına bloke koyuyor.

Eski eşin sana nafaka ödüyor, hatta nafaka harici kendi ağzınla söylediğin gibi ihtiyaçlarını da alıyorsun. Hatta istediğin zamanda ve miktarda olmazsa tehdit ve kavga ediyorsun. Adam deniz manzaralı evde oturuyor, kaç tane arabası var diye mesajların var Jameya.

Hatta istersen buraya araştırıp kopyalarım ben çocuğumu babasına bir kaç saatten fazla vermiyorum, göstermiyorum diye de mesajların var.

Anlattıklarında tek doğru nafaka arttırım davasının uzun sürmesi, bu doğru, ama geçen konunda yazmıştım, 2023 yılı ocak ayında bu hafta "nafaka arttırım açıyorum, avukatla görüştüm" diye mesajın var. Şu an 15 Mart 2024. Fakat hala açılmış dava yok.

Sana adam nafakaları ödüyor, tehditle sana isteklerini de ekstra yolluyor, okul parasını da toptan ödemiş. Sen nafakaları aylardır almayacaksın da bu adamı icraya vermeyeceksin öyle mi?:)

Eylül'den beri nafaka almayacaksın, icraya vermiş olacaksın ama aylardır işlem olmayacak öyle mi?

Bir de yukarıda adamı tehdit ederek ekstra liste vermişsin, bu ay doğumgünü parası yatırmış.

Yahu kreş çocuğu daha iyi hikaye yazar:) Bir anne olarak nafaka kavgası etmedin, ekstra liste mi verdin geçen ay?:)
Maliyeye şikayet edicem dedin mesela o da çok korktu istediğini yaptı, ama nedense adam nafaka yatırmamaktan korkmuyor? Hem de eylülden bu yana.

Kurgu konusunda daha iyi çalışmalısın.
Zaten konu açtığında laf dalaşına girdiği bir üyeye özel mesaj yollayıp konuya çağırmış, en son açtığı konuda yazıyor bu. İkinci Began vakası, ilgi çekmeye çalışıyor sürekli.

Zaten konu açtığında laf dalaşına girdiği bir üyeye özel mesaj yollayıp konuya çağırmış, en son açtığı konuda yazıyor bu. İkinci Began vakası, ilgi çekmeye çalışıyor sürekli.
:deli: e o zaman neden ilginizi çekti konuma yorum yapıyorsunuz ki ben ilgi çekmeye çalışan birinin konusuna uğramam bile

doğum gününe gelmesini istemiyorum bırakın yüzünü görmek ses tonu bile beni irite ediyor. kızıyla vakit geçirmek için kendi gelebilirdi bunu düşünebilecek bir insan. ama kızımın da dediği gibi kızını sevmiyor ki hiç birşey de yapmıyor. o parayı da sevdiğinden değil hem ramazan ayı geldi diye hem de vicdanını böyle rahatlatacağı için gönderdi.
Çok zor bir durum ya.Ramazan ayını biliyor da kendi kızına babalik yapmayi bilmiyor.Tatli su müslümanı. Haklısınız.Ne yapsaniz haklısınız.Kiziniz ve siz nasıl mutlu olacaksaniz öyle davranın o zman.

Çok zor bir durum ya.Ramazan ayını biliyor da kendi kızına babalik yapmayi bilmiyor.Tatli su müslümanı. Haklısınız.Ne yapsaniz haklısınız.Kiziniz ve siz nasıl mutlu olacaksaniz öyle davranın o zman.
zor bir durum buraya konu açtığım için linçleniyorum ama. nelerle başetmek zorunda kaldığımı bi ben biliyorum. buraya konu açarak içimi döküyorum sadece.
beyefendi yalandan müslüman işte.

zor bir durum buraya konu açtığım için linçleniyorum ama. nelerle başetmek zorunda kaldığımı bi ben biliyorum. buraya konu açarak içimi döküyorum sadece.
beyefendi yalandan müslüman işte.
Niye lincliyorlar ki .mesajların tamamını okumadım ama bana çok haklı geldiniz

Niye lincliyorlar ki .mesajların tamamını okumadım ama bana çok haklı geldiniz
valla bende anlamadım, eski konumdan boşandığımda açık açık neden boşandığımı şiddete maruz kaldığımı filan yazmadım. yorumlarda belirttim,şiddete uğradığıma inanmıyorlar sırf konumda bahsetmedim diye. yada yorumlarda birşeylere takılıp yalan söylediğimi filan düşünüyorlar,dikkat çekmeye çalıştığımı söylüyorlar saçma sapan şeyler.

desin çok da önemli değil ne dediği 3000 eksik göndersin göndermesi gereken tutardan. gerçekten bu kadar basit hesaplar peşinde haklısınız der mı der. hesaplar ben bu kadar gönderdim bunu eksik alın diye, o kapasite o beyinsizde var.
Eski konularınızı bildiğim için bunu yapacak kapasitede gibi duruyor maalesef.

kızımın doğum günü geldi çattı. 6 yaşına girecek ve çok heyecanlı.
doğum günü için hazırlık yaptım herşeyi hazırladım elbisesi ayakkabısı, parti hazırlıkları filan.
babası daha önce hiçbir doğum gününde hediye almadı nafakasını gönderdiği dönemlerde, nafaka ödüyrum zaten diye birşey almadı.gönderdiği para o dönem 2900tl o da okuluna gidiyordu zaten.
neyse geçen hafta durup dururken benim hesabıma 3000 tl göndermiş.
bu ne diye sorduğumda kızımın doğum günü için birşey almam için atmış.
gerçekten babalık bu mu ya?
çocuğun doğum günü için yanında olayım gidip kendim bir hediye alıp gelip mutlu edeyim yok. hiçbir doğum gününde de gelmedi ayrıldığımızdan beri. geçen sene ben herşeyi yok sayarak davet ettim, gelicem diyip gelmedi. 3000 tl göndermekle baba mı olunuyor? o kadar sinirim bozuluyor ki bu adamın bu şekilde çocuğu yokmuşçasına hayatına devam etmesi.
yani vicdanını 3000 tl ile temizlemiş mı oldu bu adam şimdi?
daha önce 500tl bot için bana etmediği hakaret kalmadı şimdi de sırf vicdanı rahat etsin diye bu parayı gönderdiğine o kadar eminim ki, sinirim inanılmaz derecede alt üst oldu kızım için inanılmaz üzülüyorum:KK43: ben ne kadar büyük bir hata yapıp bu adamla çocuk yaptım inanamıyorum kendime.içim inanılmaz derecede huzursuz, yaptığı haksızlıklar bitmiyor. bana yaptıklarını hiç saymıyorum ama kızıma bunu yapması çok zoruma gidiyor :KK43:
Erkeklerin babalıkları boşanana kadar maalesef , bosver o 3 bin ile kızını mutlu et , tazminatı da çatır çatır ye kızınla , her türlü ihtiyacını da aldır, böylelerine atm muamelesi yapacaksın...

Erkeklerin babalıkları boşanana kadar maalesef , bosver o 3 bin ile kızını mutlu et , tazminatı da çatır çatır ye kızınla , her türlü ihtiyacını da aldır, böylelerine atm muamelesi yapacaksın...
valla gözümde zaten bir değeri yok ki. kızına ihtiyaçlarını karşılasın bitti bu kadar. başka da beklentim yok artık. sevgisini veremiyor gerçi o kimseyi sevemez zaten kendinden başka.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X