kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bu konuda benimle uğraştığını iddia etmedim ki. başka şeylerden bahsettim bana para gönderdi diye benimle uğraştığını iddia ettiğimi nereden çıkardınız? bitirdiğimi bi size inandıramadım zaten. ölüyprum aşkından da ifade edemiyorum kendimi ne diyim.

yok doldurmuyorum zaten hatta elimden geldiğince güzel şeyler söylüyorum sorduğunda.
kendisi bu yaşta zaten çoğu şeyin farkında. ileride de çok bilinçli olacağına inanıyorum zaten.

öyle yaptım evet gönderdiği para ile istediği birşeyi aldım ve babasından olduğunu söyledim. ben sadece kızıma üzülüyorum gerçekten bu onu etkiliyor görüyorum şahit oluyorum. üzülmesine dayanamıyorum.

Görmeye gelmiyor mu hiç normal zamanlardada yani hiç mi bir ilgisi yok

G.t herif.Bazilarinin insanlığı bu kadar işte.Evlatarini bile sevemeyecek,sevgisini göstermeyecek kadar aciz ve zavallı.Cikari olmayan hiçbir şeye önem vermeyen bir pi.slikmis.

Kendinizi üzmeyin. Bazı şeyleri farkedemiyoruz insanız.Simdi olsa çocuk yapmazdiniz tabi ki.Ama hepimizin zayıflıklari var hayatta.

Eğer çok zorunuza gitmeyekecse arayın gelmesi için.Kiziniz için gelse keşke.

doğum gününe gelmesini istemiyorum bırakın yüzünü görmek ses tonu bile beni irite ediyor. kızıyla vakit geçirmek için kendi gelebilirdi bunu düşünebilecek bir insan. ama kızımın da dediği gibi kızını sevmiyor ki hiç birşey de yapmıyor. o parayı da sevdiğinden değil hem ramazan ayı geldi diye hem de vicdanını böyle rahatlatacağı için gönderdi.

Zaten konu açtığında laf dalaşına girdiği bir üyeye özel mesaj yollayıp konuya çağırmış, en son açtığı konuda yazıyor bu. İkinci Began vakası, ilgi çekmeye çalışıyor sürekli.

e o zaman neden ilginizi çekti konuma yorum yapıyorsunuz ki ben ilgi çekmeye çalışan birinin konusuna uğramam bile

Çok zor bir durum ya.Ramazan ayını biliyor da kendi kızına babalik yapmayi bilmiyor.Tatli su müslümanı. Haklısınız.Ne yapsaniz haklısınız.Kiziniz ve siz nasıl mutlu olacaksaniz öyle davranın o zman.

Çok zor bir durum ya.Ramazan ayını biliyor da kendi kızına babalik yapmayi bilmiyor.Tatli su müslümanı. Haklısınız.Ne yapsaniz haklısınız.Kiziniz ve siz nasıl mutlu olacaksaniz öyle davranın o zman.
zor bir durum buraya konu açtığım için linçleniyorum ama. nelerle başetmek zorunda kaldığımı bi ben biliyorum. buraya konu açarak içimi döküyorum sadece.
beyefendi yalandan müslüman işte.

zor bir durum buraya konu açtığım için linçleniyorum ama. nelerle başetmek zorunda kaldığımı bi ben biliyorum. buraya konu açarak içimi döküyorum sadece.
beyefendi yalandan müslüman işte.
Niye lincliyorlar ki .mesajların tamamını okumadım ama bana çok haklı geldiniz

Niye lincliyorlar ki .mesajların tamamını okumadım ama bana çok haklı geldiniz
valla bende anlamadım, eski konumdan boşandığımda açık açık neden boşandığımı şiddete maruz kaldığımı filan yazmadım. yorumlarda belirttim,şiddete uğradığıma inanmıyorlar sırf konumda bahsetmedim diye. yada yorumlarda birşeylere takılıp yalan söylediğimi filan düşünüyorlar,dikkat çekmeye çalıştığımı söylüyorlar saçma sapan şeyler.

Eski konularınızı bildiğim için bunu yapacak kapasitede gibi duruyor maalesef.

Erkeklerin babalıkları boşanana kadar maalesef , bosver o 3 bin ile kızını mutlu et , tazminatı da çatır çatır ye kızınla , her türlü ihtiyacını da aldır, böylelerine atm muamelesi yapacaksın...

valla gözümde zaten bir değeri yok ki. kızına ihtiyaçlarını karşılasın bitti bu kadar. başka da beklentim yok artık. sevgisini veremiyor gerçi o kimseyi sevemez zaten kendinden başka.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…