kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeterli.Ben sadece bu konuyu okuyup inandığım için yazmıştım.Boyleyse savunulacak yeri yok demek ki.Vah ki o çocuğa vah

aa süpürgeli konu sahibi bu muydu benim isim hafızam bazen error veriyor.
Yalan kısımları da kaçırmışım.

maalesef babalar anneden ayrılınca çocuktan da ayrılıyor genel olarak. sizin yine kızınızın allahim ömür versin inşallah her sene doğum günü olacak. benim eski eniştem oğlunun sünnet düğününe gelmedi bunların hepsinin mi kanı bozuk acaba?

Yorumlarda adam benimle ugrasiyor demissiniz ama bu konuda oyle bir sey yok. Adam kizina para gondermis sadece, nasil sizinle ugrasiyor olmus anlamadim. Bu kadar dert etmeyin siz de. Anneliginizden sorumlusunuz, adamin anladigi babalik buysa yapacaginiz bir sey yok. Bunca yil bu adami tanimis olmaniz lazim artik. Ben para gonderdigi icin mutlu olurdum sanirim en azindan. Hic hatirlamamasindan iyidir.

Adam bu .... özü bu....parayı hiç gondermeyenlerde var......Bana göre yanlış size göre yanlış üyelere göre yanlış......Ama bu kadar işte.....Hani icinizi dökün ne bileyim kızın azıcık uzulun fakat bunu artık büyütmeyin.......Ne geçecek elinize evet kızınızın babası bu böyle bu adam böyle gelmiş böyle gidecek.....Gerisi takdiri ilahi.....Yani Boşansak babalık yapmaz demek kadar gerçek bu cümlede bir insan boşan yada boşanma içinde varsa yapar yoksa aynı evde yapmayanlar dolu yani kısacası hasta etmeyin kendinizi takmayın....Yazması kolay yapmasıda kolay olsun kızınıza kendinize sağlık güven ve mutluluk dileyin öylede olsun.....Yani gıyabında linclesek ne olacak ......Soruna hep çözümü varmı diye bakmalı yok....O zaman alışıp beklentiyi sıfırlamali .....yada ömür boyu dert ......

Hep diyorum kimsenin hoşuna gitmiyor ama erkeklerin çok azı hariç hiçbiri çocuk diye ölüp bitmiyor kadınlar gibi bakmıyorlar gerçek bu

yok ben herhangi birşey yapmaya çalışmıyorum. sadece olması gerekeni söylüyorum yapmayacağı yapmadığı zaten ortada yapsın diye de bir uğraşım yok artık.
Iyide her 3 lafinizin 4 ü eski kocanizla alakali nasil bir sey yapmaya calismiyorsunuz? Tum hayatinizin ekseni eski kocayla eski sevgili arasında gidip geliyor. O bunu yapti bu sunu yapti o oyle mi bu şöyle mi?
Tamam ex kocaniz kiziniza ozen gostermeliydi ama göstermedi ee? Ugrasasiniz yoksa konu acmada ki beklentiniz ne?

AA nıye evlenmıyorlar

Konu sahibi geçen bu adamın 500 TL yolladigini söyledin . Attığın mesajda adam sana ruh hastası falan diyordu. Şimdi kendi kendine yollamış . Sen yine eski eşten gidiyorsun . Çocuğuna bunu yansıtmıyorsundur umarım . Artık bırak sal yani . Adam kötü bir baba . Uzaktan görülen senin adamla sürekli uğraştığın ve inatlastigin. Bunun sonucunda o çocuğuna böyle mi yapmalı asla yapmamalı . Berbat bir insan belli ki . Ama sende çocuğun çıkarını azıcık düşünüyorsan eski eşi bırak .

Sürekli düşündüğün şey ben bakıyorum o bir doğum gününe bile gelmiyor. Tek doğru olduğun nokta o çocuğu o adamdan yapmayı sen sectin . Artık bu adami hayatından sil

E siz kiziniza bot alamiyordunuz simdi her seyi hazirladim ayakkabi,elbise,parti hazirliklari diyorsunuz hangisi dogru? O zaman bu bot meselesi sirf adamla ugrasmak icin miydi? Bu sefer pesimi birakmiyor diyorsunuz. Valla sizin konular cok ilginc bir hal almaya basladi hayirlisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…