ama bir şekilde döndürdüm ve hayatıma devam ettim. umursamadığım bir miktar değil bak benim de aklımdan çıkmış dedim insanız ben ticaretle uğraşıyorum, bir sürü ödemem var, bir yandan ev geçindiriyorum bu ekonomide ayakta durmaya çalışıyorum. gerçekten aklıma gelip de ödemediği şeyi hesaplamadım toplanır öyle alırım diye düşündüm ama durup hesaplamadım. sonradan hesaplamak istedim ne kadar alacağım var diye o sebeple de hatırladım. ben gerçekten kolay birşey yapmıyorum kolay bir hayatım yok. bir yandan kızıma hem anne hem baba olmaya çalışıyorum, kızımın geleceği için bir iş kurum bir sürü borç ödüyorum, bir sürü giderlerim var artık beynim kalmıyor. kafamda sürekli hesap yapıyorum.Yani Jameya dükkanı zor döndürüyorum dediğin zamanlardı nasıl alacağı para aman aklımda kalmamış oluyor orasına akıl sır erdiremedim.
Zor durumdayken insan 5 liranın bile hesabını yapar ki aradaki miktar 1600 TL öyle umursanmayacak bir miktar da değil.
Buraya maddi olarak yetişememekten dem vuran konular açıp sonra aman hesaplamadım bile demen de tutarsız geliyor.
ya ne diyorsun yine lena Allah aşkına? nafaka alıyor olsam niye nafaka almıyorum diyim? herkesin konusuna sürekli bu eski msjları kopyalayıp duruyorsun birşey bilip bilmeden yorum yapıyorsun. madem nafaka alıyorum derdim ne ozaman? beni bi sal Allah aşkına"maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyicidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu "
9 Şubat 2024 tarihli mesajın, yani 1 ay önce.
Adam sana nafaka ödüyor, icraya verdim diye 2 ay öncesinden mesajların var. İcra verildiği gibi ödenmemiş nafakalar için ödeme emri ve sonunda haciz gider, hatta bazı bankalar hesaplarına bloke koyuyor.
Eski eşin sana nafaka ödüyor, hatta nafaka harici kendi ağzınla söylediğin gibi ihtiyaçlarını da alıyorsun. Hatta istediğin zamanda ve miktarda olmazsa tehdit ve kavga ediyorsun. Adam deniz manzaralı evde oturuyor, kaç tane arabası var diye mesajların var Jameya.
Hatta istersen buraya araştırıp kopyalarım ben çocuğumu babasına bir kaç saatten fazla vermiyorum, göstermiyorum diye de mesajların var.
Anlattıklarında tek doğru nafaka arttırım davasının uzun sürmesi, bu doğru, ama geçen konunda yazmıştım, 2023 yılı ocak ayında bu hafta "nafaka arttırım açıyorum, avukatla görüştüm" diye mesajın var. Şu an 15 Mart 2024. Fakat hala açılmış dava yok.
Sana adam nafakaları ödüyor, tehditle sana isteklerini de ekstra yolluyor, okul parasını da toptan ödemiş. Sen nafakaları aylardır almayacaksın da bu adamı icraya vermeyeceksin öyle mi?:)
Eylül'den beri nafaka almayacaksın, icraya vermiş olacaksın ama aylardır işlem olmayacak öyle mi?
Bir de yukarıda adamı tehdit ederek ekstra liste vermişsin, bu ay doğumgünü parası yatırmış.
Yahu kreş çocuğu daha iyi hikaye yazar:) Bir anne olarak nafaka kavgası etmedin, ekstra liste mi verdin geçen ay?:)
Maliyeye şikayet edicem dedin mesela o da çok korktu istediğini yaptı, ama nedense adam nafaka yatırmamaktan korkmuyor? Hem de eylülden bu yana.
Kurgu konusunda daha iyi çalışmalısın.
evet şaşırmamam lazım ama şaşırıyorum bende böyleyim ne yapayım.Yeni değil 4 yıldır ayrisınız eski eşle.
Adamın kumaşı bu.
Siz niye her olayda ilk defa karşılaşıyor gibi yıkılıyorsunuz?
Gönderdiği parayı nefakaya sayabilir bar o potansiyel. Düşüneceksiniz bunu düşünün.
Adamın olmayan babalığıyla sürekli pişmanlık yaşamanın bir faydası yok.
kaldı ki bu konumda gönderdiği parayı yazmışımç 3000 tl ye bu zamanda 4 parça kıyafet bile alamıyorsun bununla da yetinecek bir kadın değilim kusura bakma. nafakayı hala almadım evet. bunun için de yalan söylemem için gerçekten bir sebebim yok ve çok sıkıldım eski konularımı her konuma yapıştırmandan ama belli ki sen eğleniyorsun."maliyeye şikayet ederim dedim hemen kartı gönderdi aldım listeyicidden g.t korkusu varmış bu bahsettiklerim 5 dk içinde oldu "
9 Şubat 2024 tarihli mesajın, yani 1 ay önce.
Adam sana nafaka ödüyor, icraya verdim diye 2 ay öncesinden mesajların var. İcra verildiği gibi ödenmemiş nafakalar için ödeme emri ve sonunda haciz gider, hatta bazı bankalar hesaplarına bloke koyuyor.
Eski eşin sana nafaka ödüyor, hatta nafaka harici kendi ağzınla söylediğin gibi ihtiyaçlarını da alıyorsun. Hatta istediğin zamanda ve miktarda olmazsa tehdit ve kavga ediyorsun. Adam deniz manzaralı evde oturuyor, kaç tane arabası var diye mesajların var Jameya.
Hatta istersen buraya araştırıp kopyalarım ben çocuğumu babasına bir kaç saatten fazla vermiyorum, göstermiyorum diye de mesajların var.
Anlattıklarında tek doğru nafaka arttırım davasının uzun sürmesi, bu doğru, ama geçen konunda yazmıştım, 2023 yılı ocak ayında bu hafta "nafaka arttırım açıyorum, avukatla görüştüm" diye mesajın var. Şu an 15 Mart 2024. Fakat hala açılmış dava yok.
Sana adam nafakaları ödüyor, tehditle sana isteklerini de ekstra yolluyor, okul parasını da toptan ödemiş. Sen nafakaları aylardır almayacaksın da bu adamı icraya vermeyeceksin öyle mi?:)
Eylül'den beri nafaka almayacaksın, icraya vermiş olacaksın ama aylardır işlem olmayacak öyle mi?
Bir de yukarıda adamı tehdit ederek ekstra liste vermişsin, bu ay doğumgünü parası yatırmış.
Yahu kreş çocuğu daha iyi hikaye yazar:) Bir anne olarak nafaka kavgası etmedin, ekstra liste mi verdin geçen ay?:)
Maliyeye şikayet edicem dedin mesela o da çok korktu istediğini yaptı, ama nedense adam nafaka yatırmamaktan korkmuyor? Hem de eylülden bu yana.
Kurgu konusunda daha iyi çalışmalısın.
Cevaba bak:)ya ne diyorsun yine lena Allah aşkına? nafaka alıyor olsam niye nafaka almıyorum diyim? herkesin konusuna sürekli bu eski msjları kopyalayıp duruyorsun birşey bilip bilmeden yorum yapıyorsun. madem nafaka alıyorum derdim ne ozaman? beni bi sal Allah aşkına
Başka ildeki bir babanın çocuğa doğum günü parası atmasının sizinle uğraşmak olduğunu nereden çıkardınız?Gereğinden fazla ciddiye alıyorsunuz adamı,dört yıl olmuş çoktan bu davranışlara alışmanız gerekirdi.Hırsınız buradan belli oluyor,siz hala bitirememişsiniz sanki içinizde.yanılıyorsunuz. hala onu istediğim filan yok adamdan tiksiniyorum. neyini isticem bu vicdansız insanın?
benim tek derdim kızım. benimle uğraştığından dolayı sinirleniyorum sadece hala benimle ne alıp veremediği var diye. aradan 4 sene geçmiş hayatında bir insan var, bu durumda bile ben sürüneyim ben zor durumda kalayım diye uğraşıyor.
Dediğinize göre evlilik içinde de şiddet ,aldatma her türlü kötü şeyi yaşamazsınız.evet şaşırmamam lazım ama şaşırıyorum bende böyleyim ne yapayım.
Parayla yetinmek istemiyorsan Ocak 2023'te avukatla görüştüğünü söylediğin hafta nafaka arttırım açabilirdin. Şimdiye mahkemen biterdi. Bu işin yasal yönü bu.kaldı ki bu konumda gönderdiği parayı yazmışımç 3000 tl ye bu zamanda 4 parça kıyafet bile alamıyorsun bununla da yetinecek bir kadın değilim kusura bakma. nafakayı hala almadım evet. bunun için de yalan söylemem için gerçekten bir sebebim yok ve çok sıkıldım eski konularımı her konuma yapıştırmandan ama belli ki sen eğleniyorsun.
sana göre bir çocuğa sadece nafaka ki o nafaka tutarı da bit kadar olan bir nafaka, ödemesi yetiyor değil mı? benim yaptığım onca fedakarlık hakkım ne olacak yahu? okulu ödedi diye nafakayı kesmesi haklı mı senin gözünde? benim görüşüme göre değil haklı filan .nafaka yatmadı!Cevaba bak:)
50 tane konun, 5000 adet kendi ağzından yazılmış mesajın var:) Eski mesajlarını reddi-mesaj yap o zaman senin ağzından çıkmış kabul etmeyelim.
Eylül'den beri iştirak nafakası yatırmayacak, sen icraya vericeksin ve hiçbir işlem yapılmayacak öyle mi? Ama adam maliye tehdidiyle ekstra liste alıcak. Yahu diğerinde kartları bloke olur, icra gelir, sonunda da zorlama hapsi. Ödeme emri çıktıktan 7 günü var.
Tüm bunları 1 dilekçeyle yapabilirsin.
Ama yapmıyorsun, zaten aldığın nafakanın neyini icraya koyucaksın.
açmayacağımı nereden çıkardın? avukat ile görüştüm yaptığım masrafların fişlerini toplamam gerekiyor. ben bu süreçte ticaret yapıyorum ve borç ödüyorum. bir ödeme de yapmam gerekiyor kış ayındayız bana doğalgaz faturası 2000 küsür geliyor her yere yetişemem tek başıma!unutma da ben kadınım ve tek başıma çocuk büyüten bir anneyim! bir yandan da ticaret yapıp bir sürü borç ödemem var borç ödüyorum! maaş ile çalışan bir kadınsın paran her ay yatıyor ve nereyi nereye yatıracağını hesaplayabiliyorsun dimi? ben hesaplayamıyorum çünkü her ay gelirim belli olmuyor kendimi toparlayana kadar bu böyle de devam edecek. bu sebeple ekstra masraf yapmamaya özen gösteriyorum ve beklettim nafaka arttırma davasını da. benim bir sürü borcum varken birdaha ekstra bir masrafa girmeye gözüm kesmiyor.Parayla yetinmek istemiyorsan Ocak 2023'te avukatla görüştüğünü söylediğin hafta nafaka arttırım açabilirdin. Şimdiye mahkemen biterdi. Bu işin yasal yönü bu.
sana göre bir çocuğa sadece nafaka ki o nafaka tutarı da bit kadar olan bir nafaka, ödemesi yetiyor değil mı? benim yaptığım onca fedakarlık hakkım ne olacak yahu? okulu ödedi diye nafakayı kesmesi haklı mı senin gözünde? benim görüşüme göre değil haklı filan .nafaka yatmadı!
evet hepsini yaşadım.Dediğinize göre evlilik içinde de şiddet ,aldatma her türlü kötü şeyi yaşamazsınız.
Bu adamın yapacağı babalik bu kadar olur.
Fazlasını bekleyerek kendinizi yıpratıyorsunuz yok yere.
Şurada açtığınız konulardan belli doğum günü için hiçbir şey yapmayacağı.
Beklentiye girmeyi kesmeniz lazım kendiniz için. Düzenli nafakadan fazlasını beklemek sadece hayal kırıklığı olur size.
Nafaka artırım davası ayrı.açmayacağımı nereden çıkardın? avukat ile görüştüm yaptığım masrafların fişlerini toplamam gerekiyor. ben bu süreçte ticaret yapıyorum ve borç ödüyorum. bir ödeme de yapmam gerekiyor kış ayındayız bana doğalgaz faturası 2000 küsür geliyor her yere yetişemem tek başıma!unutma da ben kadınım ve tek başıma çocuk büyüten bir anneyim! bir yandan da ticaret yapıp bir sürü borç ödemem var borç ödüyorum! maaş ile çalışan bir kadınsın paran her ay yatıyor ve nereyi nereye yatıracağını hesaplayabiliyorsun dimi? ben hesaplayamıyorum çünkü her ay gelirim belli olmuyor kendimi toparlayana kadar bu böyle de devam edecek. bu sebeple ekstra masraf yapmamaya özen gösteriyorum ve beklettim nafaka arttırma davasını da. benim bir sürü borcum varken birdaha ekstra bir masrafa girmeye gözüm kesmiyor.
yani ben zaten icraya verdim henüz bir sonuç çıkmadı. biz nafaka arttırma davasından bahsediyorduk en son.1. Sana en az 5000 kez nafaka arttırım davası aç demişimdir. Sadece ben. Bir de diğer üyeleri düşün. Ama hep pazartesi açıcaksın. O Pazartesi 1 yılı aşkındır gelmedi.
2. Sana kaç tane üye kaç ayrı konuda yazdı, avukat olanlar da vardı. Gidiyorsun bir dilekçe yazıp, icraya veriyorsun. İştirak nafakasını yatırmamak hemen işleme konulur. Sen Eylül'den beridir diyorsun. Ülkede istiyorsan Sabancı, Koç ol iştirak nafakasında durum belli. Cem yılmaz bile icraya verildi ya. Neden bahsediyorsun.
Aylardır nafaka almayacaksın? Ama tek derdin neden 3000 TL'yi gönderdi kendi gelip çocuğa hediye almadı olacak öyle mi?
icra göndermediğimi sana kim söyledi? bana üstteki mesajla nafaka arttırma davası ile ilgili mesaj yazdın şimdi konuyu değiştiriyorsun. onu zaten yaptım.Nafaka artırım davası ayrı.
Nafaka ödemediği için icraya vermek 1 saatini ancak alır, dilekçe ile birlikte. Neden Eylül'den beri icra göndermedin?Hala nafaka arttırım anlatıyorsun?
Ne zaman verdin icraya?icra göndermediğimi sana kim söyledi? bana üstteki mesajla nafaka arttırma davası ile ilgili mesaj yazdın şimdi konuyu değiştiriyorsun. onu zaten yaptım.
Kızınız ve sizin için çok üzüldüm. Kendisiyle konuştuysanız bu konuyu ve ona rağmen yapmıyorsa artık yapacak birşeyiniz yok ama siz yinede verdiği parayla kızınıza hediye alıp babasının gönderdiğini söyleyin derim çünkü içlerinde bir öfke olabiliyor ve kötü sonuçlar doğurabiliyor ileri zamanlardakızımın doğum günü geldi çattı. 6 yaşına girecek ve çok heyecanlı.
doğum günü için hazırlık yaptım herşeyi hazırladım elbisesi ayakkabısı, parti hazırlıkları filan.
babası daha önce hiçbir doğum gününde hediye almadı nafakasını gönderdiği dönemlerde, nafaka ödüyrum zaten diye birşey almadı.gönderdiği para o dönem 2900tl o da okuluna gidiyordu zaten.
neyse geçen hafta durup dururken benim hesabıma 3000 tl göndermiş.
bu ne diye sorduğumda kızımın doğum günü için birşey almam için atmış.
gerçekten babalık bu mu ya?
çocuğun doğum günü için yanında olayım gidip kendim bir hediye alıp gelip mutlu edeyim yok. hiçbir doğum gününde de gelmedi ayrıldığımızdan beri. geçen sene ben herşeyi yok sayarak davet ettim, gelicem diyip gelmedi. 3000 tl göndermekle baba mı olunuyor? o kadar sinirim bozuluyor ki bu adamın bu şekilde çocuğu yokmuşçasına hayatına devam etmesi.
yani vicdanını 3000 tl ile temizlemiş mı oldu bu adam şimdi?
daha önce 500tl bot için bana etmediği hakaret kalmadı şimdi de sırf vicdanı rahat etsin diye bu parayı gönderdiğine o kadar eminim ki, sinirim inanılmaz derecede alt üst oldu kızım için inanılmaz üzülüyorumben ne kadar büyük bir hata yapıp bu adamla çocuk yaptım inanamıyorum kendime.içim inanılmaz derecede huzursuz, yaptığı haksızlıklar bitmiyor. bana yaptıklarını hiç saymıyorum ama kızıma bunu yapması çok zoruma gidiyor
Yarın kızınız büyüyüp para kazanınca babası olduğunu hatırlar. Kızınızı babasına karşı elbette doldurmayın ama farkındalığı olsun, yarın baba sevgisi aşkına kendisini kullandırmasınkızımın doğum günü geldi çattı. 6 yaşına girecek ve çok heyecanlı.
doğum günü için hazırlık yaptım herşeyi hazırladım elbisesi ayakkabısı, parti hazırlıkları filan.
babası daha önce hiçbir doğum gününde hediye almadı nafakasını gönderdiği dönemlerde, nafaka ödüyrum zaten diye birşey almadı.gönderdiği para o dönem 2900tl o da okuluna gidiyordu zaten.
neyse geçen hafta durup dururken benim hesabıma 3000 tl göndermiş.
bu ne diye sorduğumda kızımın doğum günü için birşey almam için atmış.
gerçekten babalık bu mu ya?
çocuğun doğum günü için yanında olayım gidip kendim bir hediye alıp gelip mutlu edeyim yok. hiçbir doğum gününde de gelmedi ayrıldığımızdan beri. geçen sene ben herşeyi yok sayarak davet ettim, gelicem diyip gelmedi. 3000 tl göndermekle baba mı olunuyor? o kadar sinirim bozuluyor ki bu adamın bu şekilde çocuğu yokmuşçasına hayatına devam etmesi.
yani vicdanını 3000 tl ile temizlemiş mı oldu bu adam şimdi?
daha önce 500tl bot için bana etmediği hakaret kalmadı şimdi de sırf vicdanı rahat etsin diye bu parayı gönderdiğine o kadar eminim ki, sinirim inanılmaz derecede alt üst oldu kızım için inanılmaz üzülüyorumben ne kadar büyük bir hata yapıp bu adamla çocuk yaptım inanamıyorum kendime.içim inanılmaz derecede huzursuz, yaptığı haksızlıklar bitmiyor. bana yaptıklarını hiç saymıyorum ama kızıma bunu yapması çok zoruma gidiyor