- 20 Ağustos 2015
- 6.462
- 15.547
- Konu Sahibi Nassilyani
Nefret ediyorum böyle canavar bebelerden.Yanlarına gidip “az çocuk ol” diyesim geliyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin gibiler yüzünden cocuklar arasında bu zorbalık var sımardıkları için cünkü.
taviz vermeye devam edin
cocugum yok.Ilerde sizin cocugunuz olur ya okulda yada gunluk yasantisinda kotu bi duruma duserse siz bizim gibilerini cok ararsiniz! Yaptigimiz seyin taviz vermek simartmak olmadigini da size uzuun uzun anlatmayacagim. Okuyun arastirin cok bilmek isterseniz tabi. Ama ne gerek var sizin biricik cocugunuz asla yanlis bi davranis sergilemez kotu huylari olmaz ve her daim harika bir cocuk olur degil mi :)
Öğretmene bak hele şiddete karsıyım deyip milleti burada tehdit ediyor ad soyad istiyor. kendince korkutacak
terbiye diye milleti eğitecek güya önce kendini eğit.
cocugum yok.
kardeşim var ve zorbalık gördü.
aylarca anneme uyup öğretmeni konusturduk ailesi ile ama zorbalıgı daha da devam etti cocugun.
kusura bakmayın benım cocugum ya da kardesım travma yasayacak aylarca ben ıse gıdıp dıger canavarın basını oksayacagım.
hala ne konusuyorsunuz ya ?? hala ne?
Güzel arkadaşım bir yorum yapıyorum burda kalkıyorsunuz bilmem kaç yıllık meslek hayatınızda karşınıza çıkan velilerin hatalarını döküyorsunuz önüme. Gidin içinizi onlara dökün . Konuyu baştan sona anlatmışım cımbızla seçip tek kelimeyi alıp yorum yapıyorsunuz. Hala ders barken sınıfımı basan diyorsunuz. Okuyun önce kelimesi kelimesine sonra gelin yorum yapalımYalniz hoca kotu birsey soylemedi. Velilerin ders saati yada haricinde sinifa girmesinden cogu ogretmen hoslanmaz. Benim yanimda da bir velim ogrencimi azarlasa ben de kolundan tutup disari cikarirdim. Gerci bastan sinifima hic almazdim da farzelim ki girmis olsun.. boyle bir durum biz de cok yasiyoruz sinifimizda. Ama napiyoruz aile katmiyoruz. Cocugu hedef gosterip de birsyler yapmiyoruz. Ben sahsen aliyorum konu hakkinda bir hikaye. Yaziyorum kafamdan bir drama. Butun miniklerime uyguluyorum bunu. Yanlis davranisi ortadan kaldiriyorum. Empati yaptiriyorum. Birbirlerini sevmeleri icin etkinlikler yapiyorum bir suru calisma hazirliyorum. Ama hicbir velime bu zamana kadar kimsenin cocugunu azarlatmadim. Ben neyiyim o zaman o sinifin? Yaptiginizin yanlis oldugunu siz de zaten ifade etmistiniz bi onceki mesajinizda.
Güzel arkadaşım bir yorum yapıyorum burda kalkıyorsunuz bilmem kaç yıllık meslek hayatınızda karşınıza çıkan velilerin hatalarını döküyorsunuz önüme. Gidin içinizi onlara dökün . Konuyu baştan sona anlatmışım cımbızla seçip tek kelimeyi alıp yorum yapıyorsunuz. Hala ders barken sınıfımı basan diyorsunuz. Okuyun önce kelimesi kelimesine sonra gelin yorum yapalım
Bence algida problem var sizin de. Ben kimseyi tehdit etmedim ad soyad bilsem gerekli yerlere sikayet ederim dedim. Ki yaparim da niye yapmayim sonucta yapilan yanlis birsey varsa yapilmasi gereken sey budur bana gore. Bana isimi ogretmeyin. Isinize bakin lutfen
Burda herkesin algısında problem var, herkes işine gelen bir cümleyi alıyor ordan yürüyor da yürüyor. Ben anlatmışım kreşte herkes çocuğunu sınıfa kadar getiriyor öğretmenle Merhabalaşırız konuşuruz döneriz , ders başlamamıştır henüz. O hün de aynen böyle oldu iki kelime konuştuk ayrıldık. Siz benim yazdıklarıma göre yorum yapacaksınız , kendi öğrencilerinize ve karşınıza çıkan velilere göre yorum yapma hakkınız yok bana.Bence algida problem var sizin de. Ben kimseyi tehdit etmedim ad soyad bilsem gerekli yerlere sikayet ederim dedim. Ki yaparim da niye yapmayim sonucta yapilan yanlis birsey varsa yapilmasi gereken sey budur bana gore. Bana isimi ogretmeyin. Isinize bakin lutfen
Burda herkesin algısında problem var, herkes işine gelen bir cümleyi alıyor ordan yürüyor da yürüyor. Ben anlatmışım kreşte herkes çocuğunu sınıfa kadar getiriyor öğretmenle Merhabalaşırız konuşuruz döneriz , ders başlamamıştır henüz. O hün de aynen böyle oldu iki kelime konuştuk ayrıldık. Siz benim yazdıklarıma göre yorum yapacaksınız , kendi öğrencilerinize ve karşınıza çıkan velilere göre yorum yapma hakkınız yok bana.
Kesinlikle. Bizim sınıfta da bir oğlan vardı. Ya sadece beni değil sınıftaki herkesi sokuşturuyormuş ama kimse kimseye söylemiyormuş korkudan. En sonunda ortaya çıktığında okuldan atıldı da kurtulduk.İyi diyorsunuz hoş diyorsunuz hepiniz sevgi pıtırcığısınız mübarek de herkes 'tehdit eden' çocuğa karşı olması gereken yaklaşımdan bahsediyor peki psikolojik şiddette maruz kalan taraf...İlkokulda bu tür bi manyak bana da musallat olmuştu(çocuk demeye dilim varmıyor bende çocuktum ona bakarsanız).Öğretmenler konuşuyor rehberlik konuşuyor ama çocuk bana daha çok sarıyordu zaten içine kapanık bir çocuktum iyice içime kapandım.Herkes karşı tarafı burada bahsedildiği gibi güzellikle düzeltmeye çalıştı ama bu onu daha fazla cesaretlendirmekten başka işe yaramadı çünkü yaptıklarından dolayı cezalandırılmayacağını biliyordu.Bi süre sonra çocuktur bunlar deyip vazgeçildi ama benim için çocukça bi itişip kakışma olarak kalmadı bu olay.Olan kime mi oldu? Tahmin etmek zor değil.Karşısındakini 'okula gitmeye korkuyorum' durumuna getirmeyi bilen bir çocuktan bahsediyoruz.Bazen çocukları yanlışlarından dolayı cezalandırmak iyidir.İleri ki yaşamında da sorumsuz herkese istediği gibi davranamayacağını bu yaşlarda öğrenmesi iyidir.Günümüzün sorunlu tipleri böyle böyle ortaya çıkıyor işte.Ceza deyince kimileri asmak kesmek anlıyor sanırım diyecek bir şey yok onlara
Kesinlikle. Bizim sınıfta da bir oğlan vardı. Ya sadece beni değil sınıftaki herkesi sokuşturuyormuş ama kimse kimseye söylemiyormuş korkudan. En sonunda ortaya çıktığında okuldan atıldı da kurtulduk.
Öğretmenle konuştum diyorum ilkinde bu cümlenin neresinde sınıf bastım yazıyor. Bunu nasıl anladınız hayret.izin aldum girdim yazmıyorsa , sınıf bastım da yazmıyor. Velilere ön yargılı yaklaştığınız için direkt aınıf basmıştır diye düşünüyorsunuz. İşini iyi yapan öğretmene söylenecek tek kelime yok . Ama o öğretmen işini veliye bırakıyordu. Benim çocuğumu hergün döven süreklilik haline getiren. , herkesten şikayet alan çocuğu durduramadı.ben konuşurum daha önce defalarca konuşmuş hala ben konuşurum diyor. Ozaman sussaydım oğlum devam etseydi dayak yemeye.Ama anlatamadim sanirim. Siz olayi farkli iki sekilde anlattiniz. Basta anlatirken de hic izin aldim girdim demediniz ki. Siz okuyun bi isterseniz ilk ve son yazdiginizi. Tartismaya deger birsey degil. Farkliliklari sizde goreceksinizdir.
Benim yapmadığım şeyleri örnek göstererek olursa demeyin lütfen.Ben velilerimden mi ornek vermisim? Hangi cumlemde? Sizin durumunuzu anlatarak soyledim olur ya boyle bisey olursa izim vermem dedim.
Sizi tanıyor olabilirim çünkü siz söyleyince hatırladım bizim sınıfta olay bir kız öğrenci gidince ortaya çıktı. Sözel değil gayet vurmalı dokunmalı fizİkseldi.Bense önce sınıf olay psikolojik şiddetten çıkıp fiziki saldırılara geçince ise okul değiştirmek zorunda kaldım maalesef.Bu tür çocuklara kesinlikle bi yaptırım uygulanmalı okuldan atılması doğru bi karar olmuş.Biz sanırım bu durumu yaşadığımız için o küçük kız çocuğunu daha iyi anlayabiliyoruz.
Sizi tanıyor olabilirim çünkü siz söyleyince hatırladım bizim sınıfta olay bir kız öğrenci gidince ortaya çıktı. Sözel değil gayet vurmalı dokunmalı fizİkseldi.
1995ten önce canım benimkiGerçekten mi ister misiniz eski sınıfı arkadaşı çıkalım^^2002-2003 döneminde olmuştu bu olay.O bahsettiğiniz kişi ben değilsem bile bu tür şımarık yetiştirilmiş çocukların gazabına uğrayan o kadar çok çocuk var ki çoğuda sindirildiğinden sesini çıkartamıyor