• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızıma Zeynep Hifa ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma Zeynep Hifa ismini koymalı mıyım?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

forevertogether

BirTutamAşk
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
834
10
116
Hanımlar çok kararsız kaldığım bir konu Zeynep Hifa ismini cok begeniyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce nasıl?

Hifa anlamı güzel de olsa kulağa pek hoş gelmiyor o yüzden hayır dedim. Zeynep güzel ama her 100 bbekten 90ı Zeynep

Hifa söylemesi güzel değil. Marka ismi federasyon ismi gibi. Zeynep güzel yılların zeynebi :) yanına başka bir isim bulun derim

Sizin icinize cok sindiyse kimsenin yorumuna bakmayin derim..
Anlami guzelse neden olmasin?
Ben pek begenmedim acikcasi..
Ama bu icine sinme durumu cok baska. Kizima isim koyarken ikinci ismini hic kimse begenmemisti. Fakat ben 4/5 sene once karar vermistim. Hala cok begeniyorum..
Kimseden etkilenmeyin..

Hanımlar çok kararsız kaldığım bir konu Zeynep Hifa ismini cok begeniyorum ama eşimin ailesi kulaga itici geldigini söylüyorlar sizce nasıl?

İnanmıyorum ya Hifa isminin anlamını araştırırken gördüm bu forumu. Ben de kızım olursa isminin Zeynep Hifa koymak istedim. Bence çok manidar. Rabbim muvaffak eylesin. Hifa hatun gibi yaşamayı nasip etsin. Ömrü güzel bahtı hayırlı olsun inşallah

Anlamı güzel diye kulağa hoş gelmeyen isimler koymak bana gçre değil. Ben sevemedim açıkçası. Ama sizin içinize sindiyse kimsenin lafına bakmayın..

Back
X