- Konu Sahibi fatosemirhan
Canim iki ismi de takabilirsin...ela mila birbirine de uyumlu isimler olmus... İki ismi de kullanabilirsin, sectigin iki isimde cok guzel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok yanlış düşünüyorsunuz ela ismi artık okadar banal bi isimki cevremdeki bebeklerin %50 si ela ismine sahip artık gına geldi yani. Ben sevmiyorum boyle herkeste olan isimleri ve bizamanlar miraya da laf eden herkes dizi cikti ya aman mira ismi harika demeye basladilar ki ben kizima mira ismini daha kimse bilmiyorken koymustum aman ne laf edenler oldu kizim kocaman oldu ismim mira dediginde herkes agzi acik bakiyor hayran hayran ne degisti o zamandan bu yana ki artik herkes koyuyor bu durumdan hoslanmiyorum acikcasi. Ismini ne koydunuz bilmiyorum ama mila ismind bayildim biraz genis bakmak lazim bence olaya . Aman anlami neymis diyenler ela nin olsun mina nin olsun dogru duzgun bir anlami mi var sankikopegimin ismi diyen arkadasim komsumun kedisinin adi da ela :)) yani umarim bunlardan etkilenmemissindir canim ve kizinin ismini sen gonlunden gectigi gobi koymussundur
![]()
Rumca değil jamila kökünden gelir Arapçadır ela maalesef hela diye çocuklar arası çok dalga geçiyorlar yiyenimden biliyoruz ismi ela diye okula gitmek istemiyordu arkadaşları hela diyip duruyordu kaç kere öğretmene şikayete gittik Allah bilir zor isim işi zorda mila güzel sade ve duruMila Rumcaymış.
değişik olma adına yabancı kökenli isim konması hoşuma gitmiyor benim. Ela iyidir![]()
Mila çok güzel bir iSim Allah nasip ederde biR kızım olursa mila koyacağım jamila dan gelir Arapça kökenlidir güzel çok güzel demektir umarım Rabbim banada bir kız bebek lütuf eder
Ben zaten Türkçesini yazmadım farkındaysa jamila kökünden gelir dedim Slavca de dur sen anca... Ha isteyen dile yatkınlık olsun yabancı isim çağrıştırmasın diyorsa mina koyar olur biterArapçadaki Jamila bizde Cemile olarak geçer.
Mila'nın Jamila'yla hiçbir alakası yok. Ki olsaydı bile Türkçede Mile olarak geçerdi.
Mila Slav ismi.
Yukarıdaki yorumumu okumanı tavsiye ederim