Kızım

Kucucuk subyanlardan ne anliyor bu pislik herifler ya nasil bi dunya oldu burasi. Cocugunuz icin cok uzuldum Allah boylelerinden hepimizin evladini korusun umarım en kisa surede atlatir kuzucuk

Çok üzüldüm canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum
2kızım var böyle olayları duydukca onları nasıl yanımdan ayırcam bilmiyorum bi eğitimciye bile güvenemeyecekmiyiz artık nasıl bi dünya bu offf Allah'ım
Irmak olayı olmuştu duymuşsundur o ilçedeyim ben o kızın kaçırıldığı gün o yoldan geçtim keşke görseydim keşke diye diye hasta oldum gömüldüğü yerden hala geçerken kızlarıma nasıl sarılıyorum gözlerim doluyo ben başkasının yaşadığına bu kadar kahroluyorum Allah'ım kimseye yaşatmasın
Biz duyunca böyle oluyoruz o minicik çocuklar nasıl dayancak buna off yarabbim
Kızlarım pek kimseye gitmez kadın erkek olsun yabani bu kızlar derler hayat bunu gerektiriyo ne diyeyim çocuklarıma aaa o akraba sevsin sen mi diyeyim öz abisi öz babası amcası dayısı eniştesi hayin olan var
Canım iyiki farketmişsin kızında inşallah tamamen unutmayı başarır
O öğrtmen ş....size de çok şey yazardım ama öyle bi pislik yüzünden banlanmak istemem

Cok uzuldum bir kizim bir oglum var. Kirpiginin teline zarar gelmesin diye gece gunduz ayaktayim yapilana bak. Dilerim hersey yoluna girer.

Elim ayağım titriyor.. ah meleğim iyi ki anlatmış size ya anlatamasaydı her şey daha kötü olurdu o şerefsiz de paşa paşa kolejde dünyanın parasını alıp öğretmenim diye kasıla kasıla gezip yavruların hayatını karartmaya devam edecekti. Hem anne hem öğretmen olarak aşırı üzüldüm olduklarıma.. Allah yardımcınız olsun büyük geçmiş olsun

Son yazdığımdan beri yazmaya fırsatım olmadı şimdi tekrar girdim. Son durum şu, buraya yazdıktan bir kaç gün sonra o ş...in eşi aradı yine sinirlerimi zıplattı bir daha beni aramayın dedim tutturdu konuşmak zorundasın diye ama yüzüne kapattım engelledim o günden beri arayan olmadı. Kızımı da çocuk psikoloğuna götürdük ama hiç istekli gitmedi o yüzden pek verim alamadık konuşmak istemedi psikolog oyun falan oynamış tek dediği kızınız çok güçlü kendi başına başa çıkabilmiş yaşadıklarıyla. Şimdi ara ara bana fazla detay vermeden anlatıyor aklına geldikçe bende çok fazla bir şey sormadan dinliyorum.

Birde yarın mahkeme olacak, eşim birilerini aramış bilgi almak için birde ne duysun yeni bir şikayet daha gelmiş kızımın sınıf arkadaşından aynılarını anlatmış şikayetçi olmuşlar çocuk izlem merkezine gideceklermiş. Kızıma söylemedim ama arkadaşını sordum adını zaten daha önce duymuştum iyi arkadaşlardı, meğerse o kızda benim kızımdan bir kaç ay önce ayrılmış okuldan, bir kızda senenin başında ayrılmış. Yani o ş..siz tüm çocuklara yapmış bunu biz şikayetçi olmasak devam ederdi. Şimdi hapiste çürüyecek inşallah.

Allah belasini versin öyle ve öylelerinin pislik. Insallah hic cikamaz hapisten, insallah özel bölgesini keserker onun icerde.
Cok sinirlendim okuyunca. Rabbimiz kimseye böyle birsey yasatmasin. Ve iyiki kiziniz anlatmis size. Insallah bu travmayi hemen saglikli bir sekilde atlatir

Allah bin belasını versin. Gitsin o deliğe de ömür boyu güneş yüzü görmesin inşallah. İçerde çükünü keserler inşallah pis herif !

Rabbim kızınıza güçlü bir ruh, sağlık versin.
O şerefsizi de göz yumanları da kahretsin.

Allah yardımcınız olsun ben de bir öğretmenim böyle meslektaslarim olduğu için utanıyorum gerçekten. Davaniza sahip çıksın böyle pislik insanların çocukların yanında işi yok.

Çok geçmiş olsun. İyi ki yavrucak anlatmış. Yardımcı olacağınızdan ve bu günleri atlatacağından eminim. Yeter ki siz destek olun.

Ailesi aramaya devam ederse gidip onlar hakkında da şikayetçi olabilirsiniz. Sizi taciz ediyorlar belli ki. Nasil bir aile oldukları ortada. Rezilliklerini yanacaklarına yeni geziler çıkartıyorlar.

Çoktandır aramadılar zaten tüm aradıkları numaraları engelledim ne yüzle arıyorlar onu da anlamadım ya. Biz iftira atıyoruz güya ona inanıyorlar yarın görecekler neyin ne olduğunu. Bu arada kızım daha iyi çok şükür arada dertleşiyoruz iyi geliyor.

Kızınızın yaşadıkları için çok üzgünüm , bir anne olarak yüreğim yandı. Benim de bir oğlum var artık zaman çok kötü oldu ben bile korkuyorum sürekli anlatıyorum oğluma kimse sana dokunamaz diye... yüzme kursuna filan gidiyorlar yuvayla sürekli soruyorum gün içinde ki detayları
Adamın KV KP de ilginçmiş ben olsam torunumu alır bir daha yüzünü bile görmesine müsaade etmezdim pisliğin ....

Onlar inanmıyor ki bizim damadımız öyle bir şey yapmaz diyorlar. Bu olayların kızı erkeği yok maalesef böyle sapıkların ne yapacağı belli olmuyor Allah bütün yavrularımız korusun devir çok kötü olmuş

Bence kabullenseler kendi torunları için iyi olur.... Adamın ana babası arasa anlayacağım da karısının ki çok ilginç vay be !

Mutlaka bizlere gelişmeleri aktarın hanımefendi, o pisliğin alacağı cezayı dört gözle bekliyorum. Ben de bir öğretmenim ve küçükken taciz edilmiş biri olarak çok üzgünüm. Çok çok geçmiş olsun

ay okurken tüylerim diken diken oldu. aferim kiziniza sizide tebrik ediyorum kiziniza öyle güzel güven vermissiniz ki anlatmis yavrum.

o adaminda ailesininde Allah belasini versin. ins sürüm sürüm sürünür hapislerde

esinizide tebrik ediyorum o sinirle hakliyken kas göz dalip suclu duruma düsmemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…