Merhaba kızlar
Benim bir derdim var, kimseyle de paylaşamıyorum o yüzden buraya yazmak istedim. Benim 8 yaşında özel okula giden bir kızım var. Yaklaşık 1 ay önce akşam ders yaparken birden ben okula gitmek istemiyorım artık dedi. Bende şaşırdım çünkü daha önce hiç öyle bir şey dememişti, okuluna ve arkadaşlarını çok severdi. Neden kızım diye sordum ağlamaya başladı, biraz üsteleyince öğretmenim bana ayıp şeyler yapıyor dedi. Önce anlatmak istemedi ağlamaya devam etti sonra yavaş yavaş anlatmaya başladı.
Elini formamın içine sokuyor, kucağına oturtuyor, özel bölgelerime dokunuyor yapma diyorum yapmaya devam ediyor diye anlattı. Eşim o an evde yoktu onu aradım kızım telefonda babasına da ağlayarak anlattı. Eşim hemen eve geldi okulun müdürünü aradı onu hiç o kadar sinirli görmemiştim, sonra bir arkadaşını aldı müdürle görüşmeye gittiler. Müdüre daha önce böyle bir şey oldu mu diye sormuşlar. O da aynı öğretmen hakkında şikayet gelmişti ama kanıt olmadığı için bir şey yapmadık demiş (daha sonra bunu inkar etti tabi). Eşim oradan sonra karakola şikayetçi olmaya gitti. Ertesi sabah kızımla birlikte hastaneye gittiler pedagoglar psikologlar eşliğinde kızımın ifadesini almışlar. Savcı ifadeyi görünce hemen yakalama emri çıkarttı, demiş ki çok güzel ifade etmiş herşeyi cinsel istismar olduğu çok net.
Ertesi gün öğretmen yakalandı şu an cezaevinde, okuldan kamera kayıtları istemişler, diğer çocukları da dinlemişler VS. Şimdi sorun şu telefon numaramı nereden buldularsa adamın kaynanası ve kayınbabası defalarca bizi aradı, bugünde başka birine arttı beni kadın hala sinirim geçmedi elim titriyor güya biz iftira atıyormuşuz, damatları öyle bir şey yapmazmış. Yeni bebeğim oldu güya kızım kıskandığı için öyle şeyler anlatmış. Neler neler diyorlar telefonda.
Aile akraba falan kimseye anlatamadık bende doldum artık. Kızımı bir daha okula göndermedik şimdi başka okula geçti ama kızım acayip değişti. Erkeklerden korkuyor çekiniyor, öğretmeni şakacıymış, biri şaka yapsa agresifleşiyor. Gece kabus görüyor ağlayarak uyanıyor. Artık nasıl davranacağımızı şaşırdık, tabi ki psikolojik destek alacağız, iyi bir doktordan randevu almaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler, tavsiyeleriniz varsa alırım.