kizim yeni kapanmak istiyor

kuebrahumeyra

insan olmak bazi insanlarin zoruna gidiyor
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
137
966
kizlar benim kizim yeni kapanmak istiyor, fakat cok kararsiz. anne nasil yapim felan diyor. bende fazla karismak istemiyorum, baski hisetmesin diye, nasil ilk adimi yapabiliriz. akil verin bize :-)
huzurlu aksamlar

kendi istiyorsa bu çok güzel. destek olmalısınız. şimdi o ne giyeceği konusunda da boşluktadır. tesettüre uygun kıyafetler alarak ona yardımcı olabilirsiniz

kendi istiyorsa bu çok güzel. destek olmalısınız. şimdi o ne giyeceği konusunda da boşluktadır. tesettüre uygun kıyafetler alarak ona yardımcı olabilirsiniz
evet ama ben mesela hic pantol kullanmiyorum, onada benim gizim tarzimi mi uygulayim, agir gelmez mi, yoksa bastan isi tam tamina yaptiripda sonradan zorlanmaz mi diyorsunuz. cok kararsizim. evet kendi istedi, saten gecen senede heves etmisti ben vaz geciridim. cok hevesli .

götürdum ama cok kararsiz, sallari cok seviyor, ben kullanmadim icin , ben sadece esarb kullaniyorum, ondan kararsiz kaldi.
ben dedim sen sal istiyorsan sal al dedim, ben sal sevmiyorsam sende sevmicen diye bir kayle yok :-D

Şal gençler için daha hoş duruyor bence. Kıyafet olarak da pantolon üstü tunikler veya ferace alabilirsiniz. Hangisi daha çok hoşuna giderse. Bi giysin denesin, kendini görünce karar verir bence.

ben hep şal kullanıyorum. 30 dan sonra eşarba geçerim herhalde. şal daha rahat. pantolon olayına gelince, bol pantolon üzerine uzun bir şeyler giyerse neden olmasın ?

Şal gençler için daha hoş duruyor bence. Kıyafet olarak da pantolon üstü tunikler veya ferace alabilirsiniz. Hangisi daha çok hoşuna giderse. Bi giysin denesin, kendini görünce karar verir bence.
sorun cok kararsiz . bende dün ikinci kes halasila (o biraz daha genc oldu icin :-) ) beraber cikdik, bu sefer biraz daha kararlidi, ama maalesef kafasini karistiranda cok pantol u birak diyen var uygun deyil diyen var, giy diyende var. :-(
sizce ben kendi tarzim gibi mi yönlendirim ?

Bunun kararını kızınız kendi vermeli. Bana göre, buradaki kıstaslar vücut hatlarını fazla belli etmemesi ve dikkat çekmeyecek şekilde olmasıdır.

Ferace altına platform topuk giyip, yüzüne 1 kilo makyaj yapan da var. Pantolon üzerine tunik, trençkot giyip çok daha sade görünen de var...

Yaşı genç olduğu için bana göre pantolOn tunik, trençkot tarzı daha iyi olur.

X