- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
Dogurabilseniz erkek olana kadar doguracakmisiniz yani?Tabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
Konunun basından beri aslında hakaret eden kendisi.Siz başlattınız ama farkında mısınız? koskoca kadınsınız annesiniz ama hakaret etmekten geri durmuyorsunuz.
Benim annemde kıymet görmedi kendisi tek kız olmasına rağmen 3 dayım var hep annneannem onları gördü annemi görmedi halbuki annem hep kötü zamanında yanında oldu ..eşimin annenanesinin 4 kızı var 2 oğlu var. Kızları bakıyor kadına ama kadının hala aklı fikri oğullarındaTarlaları oğullarına vermişler
Sizden bunlardanmıssınız işte bakın gönlünüzden gectigi anda olmamıs demek istediğim bu benim42 yaşında tüp bebekle hamile kalan bir insana yazıyorsun şuan bunu. O 2. Cümlen var ya benim işte.
Herkesin gönlündekini versin demenin neresine sinirlenebilirsin Allah aşkına bu herkesi kapsayan bir dua
Hanımefendi cinsyeti erkeğin spermi belirliyor,biliyorsunuzdur umarım.Benimde farketmez ama kız evladi tattim bide oğlu tatmak istiyorum
Teşekkür ediyorumElferay diye bir arkadaş durumu çok iyi özetlemiş yukarıda.
Sinirlendirmişler öyle diyor ama sinirlenecek bir mesaj göremedim. bir daha okuyayım bakim sinirleniyor muyumKonunun basından beri aslında hakaret eden kendisi.
Cahil oldugun ıcın yazdım ama..yok yere deıl kiCahil sensin demek nedemek yani önce o bana yazmis demek
Ben öyle bisey yapmadım guzellile sordum bana 2 kadınCok yanlis baktiniz olaya kadina saldirmadik o sakince cevap yazmayinca konu buyudu o direk dinsizlikle itham etti
Su herkesin gonlunden birsey gecer durumunu hic anlamiyorum simdi ajitasyon diye baslayacak uyeler var biliyorum ama
Sukursuzlukden baska bisey degil cogu insanin yaptigi
Hic olmayanlarin cani yokmu olsun da tek kiz erkek farketmez diyenlerin
Yani evlat ayrimi daha hamile kalmadan basliyorsa bu zihniyete sakin konusmak zor oluyor
Ama onlar agir konusmadi gercek Neyse onu soylediler sizin elinizden gelen bisey yok
Once Allah verir ama bilimsel olarak erkek kromozomundan cinsiyet secilir bunu dedi diye kizdiniz
Hiçbir farkı yok?Benimde farketmez ama kız evladi tattim bide oğlu tatmak istiyorum
Benim annemde kıymet görmedi kendisi tek kız olmasına rağmen 3 dayım var hep annneannem onları gördü annemi görmedi halbuki annem hep kötü zamanında yanında oldu ..
Yıllar önce olmuş annem anlattı bir zaman Almanya dan Türkiye gitmişiz ailecek.. anneannemin evi vardı her yaz orda toplanirdik daha sonra gezmelere giderdik başka şehirlere filan. Yine orda toplanmışiz annem yeni gelmiş anneannem hemen ona sormuş" İstanbul'a ne zaman gidiceksin Kardeşin de gelecek buraya" diye dayım kıymetli ya ev kalabalık olmasın derdinde alakası yok annemi önemsiyor işte.. neyse bunu duyan babam kalk gidiyoruz hemen İstanbul'a beklemek yok demiş..biz gittik arkamızdan dayım gelmiş kapıdan uğramış kendi kayın ailesine gitmiş.. anneannem de kalakalmis tek başına.... Ohhhhh canıma değsin sen kızını kovar gibi soru sorarmisin al sana oğlun bastı gitti karısının ailesine
Ajajjajajja size cevap vermekle ugrasamiyorum demek gibi olduElferay diye bir arkadaş durumu çok iyi özetlemiş yukarıda.
Hanımefendi gönlünüzden erkek evladı geçirmeniz gayet normal,ama öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun deriz bizlerde.Ya ben nolur erkek sitoryum mu yazdım hayır hastayım dedim bide erkek evlâdım olsun istiyorum yazdım kotumu
Ya dogurdugunuz erkek cocukta da hastalık olursa o zaman napıcaksınız olayın diğer yanlarını neden görmüyorsunuz? Üyelerin size anlatmaya calıstıgı bu. Eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlat istemek yerine?Ya ben nolur erkek sitoryum mu yazdım hayır hastayım dedim bide erkek evlâdım olsun istiyorum yazdım kotumu
Biri benimAhhh o 2 kadın yok mu 2 kadın, hep ortalığı onlar karıştırdı bacım
Allah biri vermiş insallah gönlünüzce ikincisini de verir ama Yaratanla aramızda bi siparis verme özelliği yok. Dualarınızda belirtirsiniz ama önemli olan evladın hayirlisi sagliklisidir . Erkek evladınız olup hayırsız bir evlat da olabilir. Biz sadece pixelleri görüyoruz Allah olaya bütün bakıyor. Ne yaşarsak yaşayalım olanda hayır vardirYanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
Yok hiç Öyle değil. Sadece arkadaşın yazdığı çok net olduğu için üzerine tekrar yazmak istemedim. Bazen bu forumlarda iki kişi aynı yerden baksa bile ifade farkı oluyor.Ajajjajajja size cevap vermekle ugrasamiyorum demek gibi oldu
Tamam
Bende dedim hadi gelip benide dövsün kim o baba yiğitBiri benimspermden gelir cinsiyet geni dedim diye kızdı bana, elinden gelse dövecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?