Neden sadece iki dogum hakkiniz varmis aceba ?
Valla birsuru sey yazabilirler erkek olsun diye cok formul okuyabiliriz
Ama Allah veriyor o yuzden bu istediginiz cok zor
Hayirlisiyla saglikla olsun iki kiz da olsa kabul olmazmi
Neden sadece iki dogum hakkiniz varmis aceba ?
Hayirlisiyla saglikla olsun iki kiz da olsa ka
Evet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisinNeden sadece iki dogum hakkiniz varmis aceba ?
Hayirlisiyla saglikla olsun iki kiz da olsa kabul olmazmi
Ben suan hamileyim ilk olacak ama erkek kiz hic farketmez benim icin cinsiyet dahi merak edip sormadim onemli olan hayirli olsun yeter banaEvet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisin
Benimde farketmez ama kız evladi tattim bide oğlu tatmak istiyorumBen suan hamileyim ilk olacak ama erkek kiz hic farketmez benim icin cinsiyet dahi merak edip sormadim onemli olan hayirli olsun yeter bana
Kocanıza " bana bir erkek evlat veremedin " deyinTabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayınKocanıza " bana bir erkek evlat veremedin " deyin
Saçma mi? Cinsiyeti erkek belirler.Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayın
Bu sizin elinizde degil maalesefBenimde farketmez ama kız evladi tattim bide oğlu tatmak istiyorum
Sacma deıl ki, cinsiyeti sperm belirler.. Siz daha nasıl bebegın olustugunu bilmiyorsunuz ki.. Ne yapmam lazım diye soruyorsunuz bir de.. bunu belırleyebılecegınızı mı sanıyorsunuz ??Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayın
Saçma mi? Cinsiyeti erkek belirler.
Siz neden biz belirliyormuş gibi konu açtınız?
Buzluk durum nedir burada ?
Siz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersinizSacma deıl ki, cinsiyeti sperm belirler.. Siz daha nasıl bebegın olustugunu bilmiyorsunuz ki.. Ne yapmam lazım diye soruyorsunuz bir de.. bunu belırleyebılecegınızı mı sanıyorsunuz ??
Size 2 cocuk fazla benceSiz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?